1492
Mi se maradjunk már ki !
  • tigerbácsi
    addig tartod nagyon yooo csávónak! sztem
  • bens
    asz nem tom milyen zenét kavar.

de jócsávó : )
  • tigerbácsi
    hát lehet hogy yooo csávó, de zenélni nem tud az biztos! nem csoda hogy esik a Klubb népszerűsége! az teccik benne, hogy zárás előtt táncolnak max 9 - en, s azt mondja hogy nagy pöri van bent a terembe! ahh neki még a döglött ló is nagy pörit nyújt, ha hallja a zenéjét, s nem fut el! na mind1!
  • bens
    Alma jócsávó. egyszer voltam vele sítáborban.
  • Random_
    Alma? Egyszer voltam sing-ben mikor ő ott működött azóta ha meghallom a nevét kerülöm nagy ívben.
  • tigerbácsi
    Ekkolákko!

szerintetek milyen JATe Club?
    nbem azt igérték, hogy megváltozik szeptemberre?
    ahhoz képest csak színesedett, de maradtak a régi öreg Dj-k. nem mondom van köztük yoo is, de pl a gyümölcsel nem vaok megelégedve. a fiatalabb dj-k pedig nem tudnak keverni! egymás után rakják be a számokat mint minden ember otthon a winamp-ba!

szereintem lehetne kicsit változatossabb! pl kicsit több rock, meg metál, esetleg több koncert, csak ne ez a mindenhónapos mi szokott lenni!

asszem ennyi a véleményem!

ekkolákko!
  • Taylor
    Akkor én is beköszönök. Sziasztok szegediek, én is az volnék.
  • Random_
    Isten hozott a fedélzeten.
  • Sadist
    Hi! Gondoltam beköszönök!
    [szegedi ő is]
  • Calver
    holnap (2005.10.20., csütörtök) IFI házban, 20:00-tól, csak az oldalukon basznak kiírni. 1 hete is volt Jate klubban
  • Valandil
    Fade Out koncertről/fellépésről tud valaki? Hol? Mikor?
  • kcsbubi
    az első Szegedi Pálinkafesztivál

2005. október 21. péntek:

16.00: Desperado Művészeti Iskola néptáncbemutatója
    17.00: Kékesi Dóra és Horváth Tímea énekel
    18.00: Bánát Néptáncegyüttes szerb táncbemutatója
    19.00: Cristian műsora
    20.00: Zsomboy's zenekar bulija hajnalig,
    közben:
    21.00: Zizi Labor
    23.00: Nadah Hastánc

2005. október 22. szombat:

10.00: Péter & Pán duó gyermekműsora
    11.00: Sándorfalvi Citerazenekar déli nótacsokra
    14.00: Matuska Tímea énekel
    15.00: Szurdi Zsolt népi hangszerbemutatója
    16.00: Akrobat Original Dance School műsora
    17.00: Algyői Citerások zenei összeállítása
    18.00: Operettek, népszerű melódiák
    19.00: Andy Dance School műsora
    20.00: Gera Fivérek bulija hajnalig,
    közben:
    21.00: Matyi és a Hegedűs
  • LSL
    hát mióta a borítás nincs meg azóta már nem :)
  • Dzsini
    biztos nagy sikert aratnál :D legalább kakaóbiztos?
  • LSL
    :)
    Talán annyira még nem vagyok net függő. Meg fura lenne, ha megjelennék a P2 433-mal :D
  • Dzsini
    jaja, wlan van - leviszel bármi gépet ami tud ilyesmit, kérsz egy kakaót és connect :o)
  • LSL
    Ja Vlan?
  • Ch_Slater
    hát még nem próbáltam, de gondolom bekapcsolod a laptopod, megtalálja az AP-t, aztán mehet.
  • LSL
    Up!

Bociban net? hol? A wireles modemet mindig látom a pult mögött, de hogy netezni is lehet ott az nekem új

• Dzsini
    igen, a Bociban van, azt ki is próbáltam már.

van mégegy infosoknak akik lejelentik a Mac addresst, meg van az Sz.téri ingyenes ami olyan gyenge hogy nem sikerül rákapcsolódni...

meg van vagy tucatnyi fizetős
    http://www.hotspotter.hu/hu/citylisting/Szeged/
  • Random_
    Az sose működött csak be lett harangozva.
    Amúgy két ember bejárta a várost, hogy hol megy net a tanárunk szerint és a Boci tejivóban pl. van net.
  • Ch_Slater
    nemtom. elvileg mind2 végén ki van táblázva. lehet hogy már nem is működik normálisan..
  • Dzsini
    hol lehet normálisan rálátni a széchenyi-téri hotspotra?
  • Sinbad
    Valaki írjon nekem jó szórakozó helyet Szegeden, a Sing-sing, és a JATE, SZOTE klubbon kívül!
  • Tuvok #213
  • Ch_Slater
    jah, hogy a vonatállomásról befelé? akkor úgy a Károlyitól (ahol rákanyarodik a villamos a Kossuth Lajosra) talán a 3. megálló.
    De ha a Mars térre mész, akkor leszállsz akkor amikor meglátod a Rókusi templomot...:D

azaz az egyszerű válaszom a #211-re: igen, ahogy mondod...
  • Tuvok #211
    Rókus vá-ról megyek befelé, Rókusi templomot vágom, akkor úgy 3-4 megálló
    Kösz
  • Ch_Slater
    a legközelebbi az kint van a Kossuth Lajos sgt.-n. Ott ahol van az a bazinagy templom.
    Rókus hol? szerintem az már eleve Rókus. legalábbis ha jól tudom az a Rókusi templom.
    pl. a károlyi kolesz az azt hiszem a 3. megálló, kifelé...
  • Tuvok #209
    háj

Vki meg tudná hirtelen mondani, hogy a Mars térhez melyik a legközelebbi villamosmegálló, és az Rókustól kb . hány megálló ?
  • Calver
    jó volt, főleg a utolsó Nyers koncert, azt leszámítva h utolsó napon, reggel (magyarul vasárnap reggel) csöppet sakálrészegre ittam magam... de amugy király volt az egész
  • Ch_Slater
    jaja. ez király lesz. remélem az idő is.
  • kcsbubi
    Nemzetközi Halfesztivál (szeptember 1-4.)
    A világhírű szögedi halászlé vonnza a halfőzőket és a vendégeket a Tisza partra. Horgászverseny, kézműves vásár, sztár-és folklór műsorok légi és vízi bemutatók, cigányzene, tűzijáték, sör, bor, zene, sülthal, halászlé...

2005. szeptember 2. ( péntek )

18:00 Tánczene
    20:00-22:00 ZSOM BOYS együttes műsora

2005. szeptember 3. ( szombat )

18:00 VIII.Szegedi motocross verseny bemutatkozása.
    18:30 SZERENCSEJÁTÉK RT. NYEREMÉNY SORSOLÁS
    19:00 FORGÁCS GÁBOR humorista előadása
    20:00 Divatbemutató
    21:00 DEMJÉN FERENC KONCERTJE

2005. szeptember 4. ( vasárnap )

18:00 ARADSZKY LÁSZLÓ táncdalénekes műsora
    19:00 BOBAN MARKOVICS ORKESTAR koncertje
    20:30 Szegedi cigányzenekarok közös műsora
    22:00 Tűzijáték
  • Random work
    Srácok milyen volt a SZIN? Ki volt kint? Én sajna nem jutottam ki mert egész hétvégén barátnőmmel voltam ha már hétközbe nem találkozhattunk.
  • Slayerboy
    Abban igazad van, hogy kibaszott sok punk meg kis szarosok vannak.Tavaly még tényleg nem volt ez.Sőt van 1-2 rapper meg diszkós akik rendszerint lejárnak oda.Én is csak azért járok oda mert általában oda jön minden haverom...Egyéként meg leszarom a láma balfaszokat.Nekem a barátaim számítanak nem ők.
  • Calver
    az egy szar. tavaly még jó volt, mostanra beköltözött az összes féreg népség - punkok, skinek, az emberiség legalja - igen, általánosítok, van pár haverom is köztük, de a nagy részük akkor is hulladék. na meg tele van 14 alatti kis élősködőkkel, valamint rakás elcseszett lelkivilágú emberrel... szóval nem, normális ember nem megy Rock Klubba.

ellenben: "Connection" valamikor mondjuk Old Timerben v. Záporban? és innen volt/van-e vki Harczos-on kívül SZINen?
  • Slayerboy
    Inkább ilyen legyen a város mint BP!
  • Bucser
    én csak arrafelé jártam sokat Záporba meg JAte klubba:)
  • Slayerboy
    Szokott valaki járni a szegedi Rockklubba?
  • Calver
    én inkább asszonypajtással pörgök kettesben... tényleg, szokott innen vki Old Timerbe járni rajtam kívül?
  • Random_
    Inkább a városban pörögjön mindenki mint a fórumon a számítógépéhez tapadva. :D