1492
Mi se maradjunk már ki !
  • Aquir
    hát kérdezd meg tőle :)
  • Viktorr
    Valaki ismeri Azbei Szilárdot?
  • Tuvok #275
    Jah, a fél csoportom ott volt, csak nekem jött a vonatom . :(
  • Aquir
    tegnap - ma voltam reklámzabálók éjszakáján a TIK központban =)

• LSL
  • Ch_Slater
    az a kocsihoz jár. szériatartozék
  • LSL
    Nah azt már én is láttam. Mekkora gyík arc vezeti, és mien bomba pipi szállt ki mellőle
  • Aquir
    Református templom előtt :)
  • Sadist
    Honvéd tér felé? :) Az egy Opel Tigra lesz karbon mociháztetővel :)
  • Aquir
    na ma láttam egy spécizett nemtommilyen márkájú kocsit is, az egész piros, kivéve a motorháztető ami fekete meg fekete spoilerrel :)
  • tigerbácsi
    yaaaa s JATE is kezd elgyermekesedni sajnos

még egy külöbség eszembe jutozz a lent említett clubb között, mármint kik idejárnak, s ezt nem én vettem észre, hanem a vendégek mondták kik járnak mind a két helyre. Ők azt mondják, hogy Jateba lehet beszélgetni az ellenkező nem-mel. csak beszélgetésről van szó nem fűzésről.
  • tigerbácsi
    én a JATEba dolgozom rendezőként, s onnan szedem hogy a singes arcok kötözködnek legtöbbet, mert el is dicsekednek vele, hogy ilyenért Őt még Singből nem dobták ki. s nem azért mondtam mert kategorizálom az embereket, csak a stílusból is már sokk mindenre rá lehet jönni egy klubban. de nem szerettem volna senkit megsérteni. szóval sorry!
  • tHoMaSmAn
    Akkor lehet, hogy én azért nem látom így a helyzetet, mert csak néha van úgy, hogy a pulnál iszogatunk, és az idő nagyobb részét a tánctéren bulizással töltjük

Tinidiszkóként tényleg nagyon megy, hiszen péntek esténként a 14-18 éves korosztály 80-90%-a ott van, látszódik a képeken milyen teltházasak a bulik!
  • bens
    úgylátom a sing a fiataloknak, a jate meg idősebbeknek jön be. általában.
  • Random work
    Én is ezért kerülöm a Singet. Az arra jó, hogy tinidisco legyen ott és a középiskolások kiéljéák magukat. Szintén Jate párti vagyok bár az utóbbi időben csak Szote-n voltam.
  • Calver
    nem is tudom... én egyszer mentem be mert ex-barátnő (ide mindenki képzeljen sok csúnyát) berángatott... sok debil, bebaszott ember, akiknek télleg az a heppjük h egymással kötözködik. a pultnál ketten épp akkor akarták agyonverni egymást, mire a többiek kb ugy reagáltak mintha mi sem lenne természetesebb... lehet h diszkónak a legigényesebb, de oda eleve az a réteg jár, aki szvsz maradjon is ott - nem, kinőttem már a szubkultúrákból, egyszerűen az emberi ostobaságot nem viselem jól.
  • tHoMaSmAn
    Miért kötözködősek a "siges arcok"?? Én rendszeresen járok oda, és sohasem volt semmi gondom... Nem kötöttek belém, verekedés is alig volt! És ha valaki a jatéban bulizik miért gondolod, hogy singes arc? Nem tudom miért kritizálják olyan sokan singet, mikor itt a régióban szerintem (viszonylag) a legszínvonalasabb szórakozóhely (persze annak aki a "modern elektronikus tánczenét" :P kedveli)
  • tigerbácsi
    JATE-t én is ajánlom! bár én nem vaok bulizós tipus, de elég sürün ott vaok. álltalába nincs gond, de ritkán lejönnek singes arcok, s ők szoktak kötözködni. de ez ritka hála az (ide képzelje mindenki saját valásának megfelelő főnököt)[magamnak]. de mondható hogy nyugis hely!
  • bens
    kszi
  • Calver
    Jate klub, Old Timer... de utóbbit imho kerüld el, sok a kötekedős ember - és ha nem egy társulattal vagy, akkor könnyen bajban... még ilyen helyként Inferno is számításba jöhet v. Géniusz, de ezeket annyira nem ismerem, na meg Infernoban láttam már 4 buzit egymással táncolni... de izlés kérdése, akár Der-bit is tudom ajánlani
  • LSL
    #250 :)

Sadist :DDD
  • Sadist
    Dígó ócskavas :D
  • bens
    hmm... nem emléxem hol, de láttam már nem 1×

és láttam már ilyet, v ezt máshol is, nem csak Szegeden.

és láttam már porsche 911-est is Újszegeden.
  • Aquir
    ez hol láttad? :) Én eddig azt a nagyánál levő felspécizett alfa rómeót láttam :)
  • bens
    ezt én is szoktam látni. kva yoo
  • LSL
    Csak már ha ment a kocsi linkelgetés, akkor mutatom én mit láttam Szegeden:)

Autó
  • bens
    ez nekem szólt? mert ha igen, akkor köszi.
  • LSL
    2005.ápr. 14. Szeged, Oroszlán utca (Mistral)
    galéria, bocs de vmiért nem akarja engedni h belinkeljem...
  • bens
    ha yól megnézed, láccik rajta...

egyébként nem láttam még ezt a kocsit, amit ez a rajz ábrázol. de nagyon lecsó.
  • Taylor
    Tudom mi az a rajz, ne aggódj. :D
    Ettől függetlenül tudtad mire gondolok...
  • bens
    : D azért rajz, mert rajz. érted? olyan mit a Mikiegér. nem igazi.
  • Taylor
    Már miért lenne rajz, de mindegy neked elhiszem...
    Kár kötöszködni...
  • bens
    ezt nem, mivel, h ez egy rajz...
  • Taylor
    És ezt a gyönyörű Maseratit nem láttátok még?

• Tuvok #243
    Inkább maradok két lábbal a földön, nem azért tetszik egy autó, mert tudom, hogy sosem lesz olyanom, hanem azért, mert a közeljövőben esetleg olyat vennék .
  • Random_
    Ez a város túl kicsi két ilyen autónak! Csak egy maradhat. :D
  • Sadist
    Gagyi. Széchényi térnél én kb. minden másnap látok egy fekete Porsche Cayenne-t :D Egyszer volt, hogy ott állt a parkolóban, következő sarkon meg egy ugyan olyat látok kifordulni :D Azért milyen égő már, hogy két ugyan olyan Porsche is van a városban :D Én már biztos lecseréltem volna :D
  • bens
    mondjatok már olyan szórakozóhelyeket, ami nem kifejezetten disco, nem is kocsma, hanem úgy a kettő közt. disconál nyugisabb, de nem csak arra jó, hogy berúgjak.
  • Tuvok #239
    Aki lát egy metálzöld 325-ös BMW-t BMW-109 rendszámmal, az közölje a vezetőjével, hogy hamarosan el fogom lopni az autóját :)
    Már kétszer láttam a héten a Tesco parkolóban, most egy órája is ...
  • Aquir
    Hi Én is szegedi vagyok :DD

Győrből jöttem ide a Tudományegyetemre :)
    [Elsőéves környezettudományis]

nem is tudom mért nem írtam még ide:))