SG: Szeged Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Te legalább úton mentél, én a semmiben

daxan
Jaja, szilveszterkor a a Széchenyi térre menntünk gyalog :S halál...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

ivjoe
Lál, havernak a programozás II. gyakját írta alá a szervezeti viselkedések (GTK-s fosh) elõadó. 😄DD
Fabio Capello
ez nálunk is fennáll Biológia alapjaiból.... kb három hete várjuk az eredményeket és sehol semmi

Aquir
akkor nálunk már megint megszegték. 5 nap után mi?? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
jah, eddig csak a baj volt vele. Most is pl a tanárnõnk nekem meg pár embernek "véletlenül(?)" beleírta a Környezeti statisztika jegyét a Környezetvédelmi technológia rublikájába 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sadist
A vizsgadolgozatokat szerintem meg kell tartania, viszont a szóbeli vizsga az tényleg oppó. De azt úgyis helyben be és aláírja.

13.3. A szóbeli vizsgák érdemjegyét aznap, az írásbeli vizsgák érdemjegyét
legkésõbb a vizsga letételét követõ ötödik naptári nap (amennyiben az
munkaszüneti nap, az azt követõ elsõ munkanap) 16 óráig köteles a
vizsgáztató tanszék a hallgató tudomására hozni. A karok ennél rövidebb
idõtartamot is meghatározhatnak.
Az érdemjegy nem nyilvános adat.
Az írásbeli értékelést, megoldókulcsot, az értékelés szempontjait a vizsgáztatónak
a hallgatók tudomására kell hoznia és biztosítani kell a dolgozatba
való betekintést is.

Úgyhogy szerintem minimum a vizsgaidõszak végéig meg kell õriznie.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Jó, de a tanároknak kötelességük megõrizni a vizsádat? Szóbeli vizsgánál oppó?
Sadist
Igen, ha valaki ez után nem írja be a jegyeit és iratja alá, és netán beüt a krach, akkor rútul rábaszott. Mondjuk ha a tanár normális, akkor hajlandó elõtúrni a vizsgadolgozatod, és újból beírni a jegyed.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Volt már példa adatvesztésre nem is olyan rég. :CCC
Sadist
Végre. Most már csak az ETR-el szophatunk.

Dzsini
https://web3.etr.u-szeged.hu/etr/T%E1j%E9koztat%F3_a_TVSZ_v%E1ltoz%E1sair%F3l.htm
A változás lényege, hogy 2008. február 1. után megszûnik minden olyan hallgatói kötelezettség, amely eddig a leckekönyvhöz kötõdött. A már meglévõ leckekönyv tovább használható, de jelenõsége csak vitás esetekben van. Használható a megszerzett jegy oktatói bizonylataként, de helyettesíti az ETR-bõl nyomtatott féléves eredménylap. A 2007/08 tanév I. félévének vizsgaidõszaka változás nélkül, a korábbi szabályok szerint fejezõdik be, de februárban a leckekönyvek a hallgatóknál maradnak. Aki tovább használja, és minden megszerzett kreditteljesítményt ebben regisztráltat (a sikertelent a nyári idõszakban már nem kell), annak tanulmányai végén, vagy közben is bármely vizsgaidõszak végén, a tanulmányi osztály hitelesíti a leckekönyvét, amelyben a teljesítéseknek egyeznie kell az elektronikus index adataival.

vége a fekete könyvnek...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Bokáig, és nem arra jártam 😊

Sadist
Ahogy nyakig érõ hóban vágsz át a Kárász utcán <#gonosz1>

Tuvok
mirõl ?

Random work
Képet!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok
Bokáig ér kb, de most is hull a környéken (nem Szegeden vok) elég rendesen .

Fabio Capello
loál.. mekkora ott a hó mostan?😄 csak hogy tudjam hogy pénteken mire számítsak XD

Tuvok
A legnagyobb hóban kell átgyalogolnom fél Szegedet <#bdead>

daxan
félig szegedi vagyok....éljen Tarján <#idiota><#idiota><#idiota>

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

jazzy
1-bõl nem mehetek vizsgára (kalkulus, már megint)
A többi meglesz nincs gond csak egyszerûen rohadtul unom ezt a szakot, és nem ezen a területen akarok elhelyezkedni.
ivjoe
Miért, hány tárgyból húztak?
jazzy
Akadnak csak már tele van a faszuk:|
Fabio Capello
😄 😊

ivjoe
Akadnak, élbõl 4 is. 😊
Fabio Capello
Félig szegedi volnék 😊 (egyetem) Vannak itt esetleg TTIK-sok?

Máté94
Ha már Szeged akkor én is idevalósi vagyok!xD
chhaya
ügyes. nekem egy félév és 35. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

jazzy
Hát a végülis kosheent élõben látni nekem simán megér 4 ropit, egyébként 3500 ha jól tudom de mindegy is.
Ez az uv nagyon szopó most, jókis allergia + 350 fok, esélyem sincs tanulni tuti a bukás.
Leülök tanulni 3 perc múlva úszok, folyik az orrom, viszket könynezik a szemem, szuper!
Nembaj 2 félév után van 35 kreditem, nyomorék vagyok pwned.
Sadist
Szerinted van ember ezen a földön, aki egy hét GT után még meg tud mozdulni? 😄

Tuvok
ha jól tudom 4k
nem egy egetrengetõ összeg

ivjoe
Ubaszki, ilyenkor ultraszopó sz UV. :CCC
jazzy
Drága. Ugyanakkor a kosheenre szivesen kimennék csak készülnöm kell az utóvizsgára.. grgr
Tuvok
menjetek szin-re

chhaya
legalább életben tartja a topikot. más nem ír. <#nemtudom>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sadist

ivjoe
Befejezhetnéd, de nagyon gyorsan! :CCC
Ch_Slater
Eléggé elegem van abból, hogy azt látom, hogy van 10 új üzenet, bejövök, és a 10-bõl min. 8 értelmetlen, újmagyarul (kapcs.ford) írott Bredlee üzenet.
Jó lenne ha kitisztulnál innen.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Azért tatják a kutyákaz,hogy ugassanak. Ki kérdezett???<#ejnye1><#crazya>

Aki nem veszi komolyan, ne irjon ide!!!!!!

An......................y........................d lássam igy<#bdead><#taps>

Nemesitett b.................ro----------m <#kocsog><#action>

Nemesitett b.................ro----------m <#kocsog><#action>

Sadist
Elég triviális kijelentés 😄

Ch_Slater
nem kicsit.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tuvok
ez hülye .

NEM ÉN VAGYOK<#wave>

<#violent><#bdead>

<#violent><#bdead>

Tuvok
Halj meg, utoljára kérem 😊

Sadist
Jaj várj, nemis, kitalálom, megint 10 szmájlis üzenetekkel teliszemeteled a topikot, aztán meg elküldesz még néhány anyázós privát üzit, eltaláltam?