1492
Mi se maradjunk már ki !
  • Hegi90
    HBD!
  • Hegi90
    nektek is :o
  • n3whous3
    hááááát, ha nem tudod, akkor most elmgyaraázni nem fogom

buék szegediek meg egyéb városlakói
  • Orionk
    ok, :D
  • Calver
    egy A:AASD:ASDasd.
  • Orionk
    ez most mi volt? :D
  • n3whous3
    A:AASD:ASDasd
  • Hegi90
    pompa*

na!
  • Hegi90
    jaja, minden csalafintaságot. Csupa poma az egész :|
  • n3whous3
    Teszkóban mindent lehet venni, fogpiszkálótól kezdve az atomtöltetes bombáig. Ezt mindig jegyezd meg.
  • Orionk
    Sziasztok!

Köszi a tippeket! Megnézem ezeket a boltokat, aztán, majd beírom ide, hogy mi volt a helyzet, hogy más is tudhassa.

Másik kérdés: :D

Azt tudom, hogy az eldorádóban a kárászon lehet venni illatosítót, de szerintetek a tesco-ban is lehet venni?

köszi
  • Dzsini
    http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=46.250509,20.145734&spn=0.001747,0.00545&t=h&z=18
    itt a Dugonics tér felől a Kárász felé nézve baloldalt a sarkon van egy újságárus, és balra mellette van egy mindenfélés bolt, ott van sokféle kártya kapható.
  • ivjoe
    Passage játékbolt?
  • Calver
    van a Széchenyi téren egy másik bolt is (Gulliver talán?), azt hiszem CIB bankautomatával szemben, ott is találni fogsz mindenféle kártyapaklit, talán ott nagyobb eséllyel találsz bűvészkártyákat.
  • jazzy
    Szerintem a 100 forintos boltban lehet kártyákat kapni, bűvészkártyákat mondjuk nem hiszem.. Széchenyi téren van egy ha minden igaz.
  • Orionk
    Sziasztok szegediek!

Tudtok e nekem segíteni?

Olyan boltot keresek szegeden, ahol 32 lapos magyar kártyát, illetve francia kártyacsomagokat lehet vásárolni?

Esetleg az sem ártana, ha a boltban olyan kártyákat is lehetne vásárolni, amelyeket a bűvészek szoktak használni, azaz olyasmik pl., hogy a kártyának mindkét oldala egyforma.

Biztosan van szegeden valamilyen olyan bolt, hogy kis apróságokat, kis játékokat lehet vásárolni.

Mint például az eldorádó boltok, hogy minden apró dolgot lehet vásárolni, csak ott pont kártya nincsen.

köszi
  • Tuvok #796
    Onnan egyszerűbb lenne Kkfházára átmenni, Kkhalas felé el lehet jutni Pécsre, de ha nem sajnálja helyjegyre (meg 2 vonaljegyre Bp-n), akkor Nyugati-BKV-Déli felé IC-kkel gyorsabb
  • Aquir
    aham ok:)
  • chhaya #794
    Négy és negyed óra általában Pécs-Szeged, és egyre jobban unom. Plusz nem is pécsi vagyok, hanem buszozok még tovább 1 órát.
  • Hegi90
    Szegeden olyan egyetemen van, ahova (remélem) soha nem fogom megbánni hogy jelentkezek. Sok mással szemben. Nem akarok olyan helyre jelentkezni, ahol a képzés = fos, és még a diplomája sem ér semmit. Fölöslegesen eltöltött 3,5 év (vagy mégtöbb). Az életem egyik meghatározó pár éve lesz ez, nem akarok szarul teljesíteni, ezért azt mondom, hogy megéri. Nagyon sok múlhat a jövőmön, ha most rosszul választok. Nyáron úgyis lesz jogsi, 1 év gyakorlat után meg majd járhatok be énis vele néha-néha :)

@aquir: csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy magadra főzöl és mosol-e, vagy már megtaláltad-e a párodat ;D
  • Aquir
    Nekem nincs élettársam, csak szobatárs van, vele se sokat beszélek :) Csak eredetileg hosszú az út haza, nem is jó mindig 5 órákat utazni oda meg vissza, meg amúgy is van elég dolgom, ill. jól el tudom foglalni magam, jó ez a Szeged így legalább annál nagyobb öröm mikor hazamegyek xD
  • Rockynhooo
    Jaja u.tesom oda jár egyetemre szentesről... lemegy szegedre az 1 óra meg utána szegedtől Pécs asszem 6 óra vagy 5 .. közbe várakozni stb... faja kis út
  • Calver
    Szeged-Miskolc vonattal - sőt, akármivel - pokol. nem tudom most van-e valami normális járat, pár éve reggel 5-kor volt az egyetlen járat ami közvetlen Miskolcra ment... talán ennél csak a Szeged-Pécs útvonal a szopatósabb, ahova még egy rohadt értelmes vonat sem megy, gyakorlatilag csak busszal lehet eljutni...
  • LasDen #789
    kibaszott időjárás......inkább esne a hó....
  • Hegi90
    ha nem mászok bele ezzel a magánügyeidbe: neked szegeden van már egy élettársad? cask mert évi 4x hazajárni... az elég para :D vagy ilyen jó lakótársaid vannak? főztök, mostok, stb? :P
  • Aquir
    :)
  • Aquir
    :(
  • n3whous3
    google maps alapján 5,5 km huáááhuááhuáá.
  • Hegi90
    megjöttem a nyíltnapról. beleszerettem az egyetembe :(
  • tothszeli
    Sziasztok!
    Elirtam a teló számot:06-62/315-845
  • tothszeli
    Szegeden Török nemzetiségű felsőfokú fiú hallgatót keresek bérlő társnak.
    Bérleti díj,Szülők megegyezésével történik.Elhelyezés török-magyar családnál.
    Tel:06-30/2822541
  • n3whous3
    Amúgy az volt, leszálltam az Anna kútnál (egyel utána mentem véletlen a kereszteződésnek) és egész az új hídig, majd be a városba a régi hídig majd vissza (korán értem be, valamivel el kellett ütni az időt )
  • Különc
    Sétálni fogsz muhaha
  • n3whous3
    :(
  • Sadist
    sehogy :(
  • Tuvok #777
    1-es vellanyos az Anna kútig, onnan 3-as vagy 4-essel a Brüsszeli krt-ig (Tarján felé), ez a megálló a Római és Brüsszeli sarkán van
    Innen mehetsz még busszal, de a Rómait végig megjárod 10 perc alatt gyalog is
  • n3whous3
    Sziasztok pípöl

Holnap bemegyek Szegedre, Rókuson fogok szállni vonatról. El kéne jutnom a gecispicsa Római krt.-ra, hogy lehetne ezt? :-\
  • Hegi90
    hát én azért gyakrabban szeretnék hazajárni :S
  • Aquir
    én szerencsére egy jó albérletbe vagyok győriként, évente 4x megyek haza (egyik a nyár) xD
  • Hegi90
    ígyvan.