SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De érzéstelenítést igen.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Várom a fogorvos elérhetõségét.
Én mondom, hogy itt voltam www.fogdoki.hu
hozzáteszem, megkéri az árát is.
fogorvosból aki jó az Hopsza, majd elõdurom pontosan hol és merre van a rendelõje, õ is minõségi munkát végez, de szintúgy megkéri az árát - de normális ember hentes kezébe úgysem adja a fogait. egy embert kerülj nagyon, nevet nem írok, de a népkert soron van a rendelõje, röviden és tömören egy nagypofájú istenkomplexusos picsa, és kritikán alulian végzi a dolgát.
"The trees move. Do you not see it?"
Fodrászhoz hova járok? Hát a mars téren a dm mellett van egy fodrászat, van ott egy férfi fodrász, a Neve Lakatos Zoltán, beceneve frizur. Lehet, hogy nem lakatos a vezeték neve, de a zoltán az biztos.
Általában egy csopper jellegû motorral szokott menni dolgozni, akkor a fodrászat elõtt állitja le.
Én most ezt a fogászatot néztem ki szegede: www.fogdoki.hu
nemtom ott menyni lehet? mert a házi orvosi szolgálat már nem vmi olcso mulatság..:S
am fiu vagy vagy lány?
24 - Exile -Nov.23
Szegedi vagyok, pontosabban csak itt tanulok az egyetem miatt.
Tudtok szegeden jó fodrászt?
Iletve jó fogorvost, aki nem drága, mert tudok én is fogorvost ujszegeden a fülemüle utca környékén, de az valami olyan drága,hogy nagyon, ilyen politikusok birják megfizetni csak. Hogy bemész és köszönsz, az alapból 5000 ft.
Ez komoly, voltam ott, de soha többet.
Elõre is THX
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egy haverom mesélt egy pesti rendezvényrõl, ami neki nagyon bejött, és most látom, hogy csütörtökön a JATE Klubban is megtartják. A pénzügyi buktatókról, meg a válságok hatásairól és a hétköznapi ügyletekrõl szól- állítólag tényleg érthetõ formában. Csütörtökön lesz 16.00-tól. Ja és
ingyenes! Szal, szerintem megéri megnézni mindenkinek akinek számít a
pénze.
Az esetlegesen felmerülõ kérdésekkel kapcsolatban a gyadam<kukac>lexkoan.hu emailcímre írjatok!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A jegyárakról nem tudok semmit, fogalmam sincs mi mennyi nagyságrendileg, de az ütemes menetrend egy marha jó dolog lenne, tõlünk (akár csak 1 országgal) nyugatabbra kiválóan mûködik, csak semmilyen körülmény nincs meg hozzá . Nagyon sok helyen 100 évnél idõsebb technológiákkal dolgozunk, a pályák szarok, a gördülõállomány elavult, így nem csoda ha az ütemes menetrend késik pár ütemet, vagy ki is marad 1-2 ütem . Az irdatlan nagyra hízott bürökráciáról nem is beszélve . Nekem a vasút megélhetés, és onnantól, hogy leadom a szolgálatot, a következõ szolgálatig megszûnik a vasút létezni .
Bosszantó csatlakozást lekésni, fõleg ha lerohanok Bp-tõl Szegedig IC-vel, közben 12 emberrel összeveszek csak hogy haladhassak, hogy elérjem este az utolsó vonatom hazafelé, aztán az elmegy mellettem, mikor járok be a végállra .
Egyébként az le van szabályozva, hogy melyik vonat melyikre és mennyit vár, hüyleség, de van benne logika .
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dinamikus menetrend mi? Amikor az orrom elõtt megy el a csatlakozás -5 fokban? Kurva dinamikus! Inkább várjak 1 órát én a hidegben mint a vonaton melegben ülõk 1 percet, ez aztán a dinamika!
A vonatok mocskosak, a nemdohányzóban leszarják ha dohányoznak (le kéne baszni az ilyet a vonatról 1 szó nélkül aztán rinyálhat a mezõben akinek akar), a jegy baromi drága, a kedvezményeinket is csökkentették.
Kíváncsi vagyok hova megy el az a pénz, ha csak 50000 diákot nézünk akik minden útért 100 forinttal fizetnek többet..
Nem az utas a hibás, de ha százak, sõt ezrek csak fél nappal késõbb, vagy akár egész nap nem jutnak be termelni, az nagyon nagy kiesés az államnak, ezért nagyon jó "fegyver" a sztrájk . És nézd azt is, hogy kb 2x annyi mindent lehet elérni vele (pláne hogy ekkora cég és országos), mint mikor ötezer ember ordít a parlamenti nagycirkusz elõtt, vagy éppen tv-t foglal el .
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Remélem te nem csinálod ezt mert irgumburgum 😊
Bejelöltem elvirán, hogy pótjegy nélkül, eddig kidobta azokat a vonatokat-csatlakozásokat, mert ugye volt nem helyjegyes rész, most nem.. aztán fél órát keresgettem, hogy most vajon van-e rajta nem ic kocsi.. idióták vannak a mávnál.
Azmeg hogy elindulnak szegedrõl és 1 megálló után vagy 2 megálló között megállnak mert sztrájkolnak.. szopjanak le egy taliga aprómajmot..
Vegyél egy polgári menetrendkönyvet, 1000 huf és kérjed a módosításokat, vagy olcsóbb, ha a máv-szart honlapjáról leszeded a 140-es vonal menetrendjét és kinyomtatod .
link
lapok alján írja minden ic-nél a 91-et
760 TISZAVIRAG
Budapest-Nyugati pu. - Szeged InterCity
A kijelölt kocsik IC pót- és helyjegy nélkül igénybe vehetõk.
jó, persze ki hisz az elvirának, de azt írja vannak rajta nemIC kocsik, ahogy eddig is... az új menetrend december közepe óta aktív, és én akkor utaztam haza, újév elõtt pedig vissza Szegedre, és mindkét irányban voltak gyorsvonati kocsik.
Egyrészrõl mostantol csak teljes IC kocsik mennek közvetlenül a Szeged-Budapest vonalon.
Másrészrõl van egy vonat amely Bp-Cegléd-Hmvhely-Szeged útvonalon megy egyszeri átszállással a menetideje négy óra, másrészrõl van egy amely Bp-Cegléd-Szolnok-Hmvhely-Szeged vonalon megy, menetideje öt óra. Mindkettõ óránként indul Pestrõl (30kor és 50kor)