2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
#2060 Semmi baj. Nyilván csak Te is megörültél a sok jó hírnek, mint ahogy minden más TF fan.
Egyetlen konkrétum eddig az USA Today szavazása volt, amin Soundwave nyert. Ezta szavazást állítólag a film producerei írták ki - lévén a film sikeres volt, és most már tényleg kíváncsiak rá, hogy mi mit szeretnénk látni a következő filmbe, -
zenemano #2059 Ezt elnéztem a nagy lelkesedésemben, szóval ezt a felsorolást az a srác készítette, aki a TF Score CD kiadásáért hozott létre egy netes aláírásgyűjtést.
Elnézést mégegyszer mindenkitől! -
Szabi1991 #2058 Saleen S281 Extrem pontosabban..
link
amúgy árultak pár rendőrautót is :)) -
#2057 A Saleen általában Ford utcai autó alapokon készít kocsikat azaz a karosszériát megtartja és minden mást átépít. Olyan mint a RUF a Porsche számára.
Kivéve a Saleen S7 ami egy gyorsasági versenyautó. -
#2056 Hol mit írtak. Mindenki Ford Mustang-nak hívta, miközben a játékra is (meg mindehol) Saleen S218-nak van írva.
(Bár a kocsikhoz és márkákhoz tök hülye vagyok, kivéve ha TF) -
#2055 pontosan már..
Egy átalakított Ford Mstang ami Saleen S281 néven fut. nem pedig Saleen Mustangként. Túlképp a mksutang külsejét tartották csak meg... -
spedway #2054 Ennyire nem kell ellenségesnek lenni... a folytatások egyik alapvetése, hogy mindenből több-nagyobb-erősebb stb. Szóval több robot egyáltalán nem lenne meglepő. :) Zúzásokban nem lesz hiány, erre garancia Bay, úgyhogy én megnyugodtam. :) -
#2053 Ezt melyik fan írta? Merthogy se forgatókönyv, se írók (mármint szerződtetettek) és Bay is csak most írta alá a szerződést. Lévén eddig vacakoltak a jövő évi színész gárd sztrájk miatt.
Amit kétlek:
-több Transformer lesz
-Jablosnky írja a zenéjét - csak mert ez tényleg igazán jó volt a filmben
-több szerepük lesz a Transformereknek
-Grimlock lesz a főhős - ha benne se lesz a filmben ez nehéz lesz
Amit elhiszek:
-az egész Földre kiterjedő hülyeség, lévén a mai script írók ilyen k Földhöz ragadtak (kis és nagybetűvel írva is). Miért nem lehet egy epikus űrsztori? -
#2052 Saleen Mustang, egész pontosan. -
#2051 Az a Mustang egy Saleen.... -
zenemano #2050 ...ó ó ó ne olyan hevesen, aztán mindjárt felébred Bobby jujj ing, és kiderül, hogy most láttuk a 6 részes TF negyedik részét, kuc-kuc...
Hogy kicsit felkeltsem az érdeklődést a folytatásra...
Emlékezz, hogy az örök szikrát hogy vágta zsebre BummBeleBíí? ... MegATron sem szopogatta el rendesen az egész kocka cukrot... ha értitek mire célzok;)
Amit már most lehet tudni a 2. részről:
- több robot szerepel majd benne,
- és több "megnyilvánulási" időt kapnak!
- Jablonsky bácsi készíti a Score zenéket (ismét ;)
- nagyobb, az egész Földre kiterjedő bonyodalmak
- jönnek a dínóbotok (Grimlock lesz a film nagy hőse)
- más ismert (persze angol) színkronhangok is lesznek
- nagyobb/hosszabb légicsata jelenet(ek) a földi légierő és a repülő robotok között
- ...
- ......
- a többinek meg járjatok utána ;)
-
#2049 kíváncsi leszek a sztorira! Megatron meghalt, az örök szikra nincsen, mi lehet akkor ezután? Unikron betámadja a földet? :D -
spedway #2048 Én már nem hallgatom meg ezeket, azt hiszem ezt a két-három hetet már kibírom vhogy, amíg meg nem érkezik a saját eredeti Score CD példányom.:) -
spedway #2047 Több oldal infoja szerint 2009. június 26-án jön a Transformers 2. -
Csaba007 #2046 Hi!
Most néztem meg a dvdrip-es változatot és házimozin állatul szól!
A Dvd kiadás bővített verzió lesz? Mert pl asszem a mustang-ra neis emlékszek hogy hovalett a végéra:S
De király volt:D -
Seten #2045 Áhá! Köszi. -
zenemano #2044 A 2039-es hozzászólásomban, amit megadtam linket, ott meg tudod hallgatni a hivatalos "Autobot témát" fél percben, vagy a rajongók által készített 2-3 perces Autobot téma-adaptációkat, amik nem sokkal maradnak el az eredetitől. Fantsztikus "cover" verziók, annyi szent ;) -
zenemano #2043 A VG jelöli azt hogy a Transformers Video Game-hez komponált művek vannak abban a tömörített fájlban. Ennyi.
Egyelőre még nincs hivatalos, teljes Score kiadás, max a promo. -
viizo #2042 az 'Autobots arrive' nevű track kellene nekem valami eszement módon, eddig sehol nem találtam ://
a hivatalosan kijövő score-on nagyon remélem rajta lesz, mert a Promo-n nem volt :( -
Seten #2041
Én most leszedtem egy ilyet:
Transformers (SCORE OST) Steve Jablonsky 2007 VG
Ez az új film zenéje vagy vmi más?
-
#2040 jah hivatallosan de nekem böven jo azu angol 5.1 az meg elérhetö már :D -
zenemano #2039 Rajongók által készített Transformers Score zenék tracklistája frissítve lett:
Kaiyoti - Autobots Descend (P.O.D. Edit) - 02m56s
Kaiyoti - Transformers (Scorponok Attack & The Cube Theme) (P.O.D. Edit) - 01m20s
MJ - Why Are We Fighting & The Cube (P.O.D. Edit) - 02m20s
MeghallgathatókITT. -
ricsa008 #2038 pff bocs a A mi világunk-tól az már a 2 dvd tartalma lesz -
ricsa008 #2037 "Az InterComtól megtudtuk, hogy a Transformers előreláthatólag december elején fog megjelenni duplalemezes kiadásban, melynek első korongján természetesen a filmet találjuk eredeti (2.35:1) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hanggal, valamint magyar felirattal. A szinkron elvileg már el is készült többek között a következő színészek közreműködésével:
Sam (Shia LaBeouf) - Markovits Tamás
Simmons (John Turturro) - Kálid Artúr
Optimus - Kristóf Tibor
Keller (Jon Voight) - Barbinek Péter
Ron (Kevin Dunn) - Csuja Imre
Judy (Julie White) - Kovács Nóra
Mikaela (Megan Fox) - Zsigmond Tamara
Megatron - Borbiczky Ferenc
Lennox (Josh Duhamel) - Hujber Ferenc
1. lemez
# Audiokommentár Michael Bay közreműködésével (a Paramounttól megszokottan csak felirattal)
A mi világunk:
# A sztori megszületése: Spielberg és a Transformers
# Az emberi szövetségesek: a színészek kiválasztása
# Harc az óriásrobotok ellen: a színészek kiképzése
# Harcmező: katonai szaktanácsadás
Az ő háborújuk:
# A robotok felemelkedése: a Hasbrótól a filmig
# Jönnek az Autobotok: a robotok és az autók kapcsolata
# Támadnak az Álcák: a katonai járművekké alakuló robotok
# Betekintés az ILM kulisszáiba
A felszín alatt:
# A Skorponok támadása: sztoribord és film összehasonlítás
# Vázlatok, tervek
# Előzetesek
info from Gerko and Baadumester -
ricsa008 #2036 December eljén jö dvd-re 5.1 es hangal :D -
#2035 Bármelyik nagyobb torrent oldalon fent van bár. Privibe küldök egy címet. -
#2034 ez hol van,melyik oldalon? -
#2033 Az király, már vártam én is nagyon egy ilyen verzióra... :D
Köszi az infót! -
#2032 jah ezaz és akkorát szol az ithoni házimozin hogy még sokkba vagyok :D -
#2031 Bezony! -
#2030 Ez lenne az?
Transformers.2007.DVDRip.XviD-FLAiTE -
#2029 Honnan van az info?
Nforce-on nem látok semmit. -
#2028 nahmegjött a dvdrip 5.1 es angol hangal jolesz ez :D -
#2027 Óbudán, Kaszásdűlő nevű HÉV megállónál leszálsz, és átmész a túloldalra, majd egy kicsit visszagyalogolsz, egy hosszú graffiti sor végén van egy kanyarnál! -
#2026 Ez pontosan hol van? -
#2025 van egy ilyen is, ez szép méretes darab:
gondolom ez adta az ötletet a srácoknak! -
#2024 Aztaqrva... -
Szabi1991 #2023 -
#2022 egyik nap haza felé vettem észre, ma meg visszamentem lefotózni, szerintem barom jó!
-
spedway #2021 Lehet megéri várni erre a magyar kiadásra? Elég igényesnek tűnik, az extrák pedig kb. ugyanazok, mint az amerikai kiadáson.