Új mozgástípust fejlesztettek ki a robotoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem volt ilyen pattogó robotom 25 évvel ezelõtt, tapadokorongos zöld müanyagbéka volt és sokkal nagyobbat ugrott mint ez a szar! 

Ha megcsinálják labdaformára, akkor lesznek oldalirányban is ilyen "küllök" benne, ergo ha azokat piszkálják fog tudni kanyarodni...
nm tom lehet h csak én vagyok ilyen de mintha nem írnának semmit a kanyarodásról ami azért nm rossz egy felderítõegységnél...😊)))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Rugalmas labdatank, mi ?!! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HAlali ez a cikk..a legjobb az az egeszbn hogy vegigrohogtem az egesz cikket es a mellettem levo lengyel liba vegig a fejemet nezte,mert azt hitte rajta rohogok:-)Netcafe rulez:-)
megcsinálják nagyban akkor gyalogos katonák elgyúrására is jó 😊
WEHHEHEHEHEHE
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
Meg ha katonai felderítésre akarják használni, jobb is ha kicsi a cucc, és nem valami óriás zúzógép 😊
Nem feltetlen olcsobb. Raadasul a pneumatikus mukahengerhez a mukodeshez szukseges nyomast is elo kell allitani. Az SMA-t pedig par volt-al meg lehet hajtani es igen olcson beszerezheto. A szerelesuk primitiv ezaltal a meghibasodas eselye kisebb. Ha nagyobb ero kell lehet oket kotegelni vagy hosszabb szalakat alkalmazni es akkor relativ megnyulas nagyobb.
Sõt, mûködhetne gõzgéppel is. 

Alakemlékezõ fém melegítése helyett nagyobb méretben szerintem lehetne pneumatikus v. hidraulik hengereket (dugattyúkat) használni. Olcsóbb...
A Spirit is így mozog, de az nem szándékosan.
súlyos

behalok
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
poen
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
jópofa
Pöpec 😊 Mik vannak 😊