19
-
#19 :)
-
Seno #18 Nekem volt ilyen pattogó robotom 25 évvel ezelőtt, tapadokorongos zöld müanyagbéka volt és sokkal nagyobbat ugrott mint ez a szar! -
Wharyoo #17 Ha megcsinálják labdaformára, akkor lesznek oldalirányban is ilyen "küllök" benne, ergo ha azokat piszkálják fog tudni kanyarodni... -
#16 nm tom lehet h csak én vagyok ilyen de mintha nem írnának semmit a kanyarodásról ami azért nm rossz egy felderítőegységnél...:)))) -
#15 Rugalmas labdatank, mi ?!! :DDD -
rgerg #14 HAlali ez a cikk..a legjobb az az egeszbn hogy vegigrohogtem az egesz cikket es a mellettem levo lengyel liba vegig a fejemet nezte,mert azt hitte rajta rohogok:-)Netcafe rulez:-) -
Flashy #13 megcsinálják nagyban akkor gyalogos katonák elgyúrására is jó :) -
dduma #12 WEHHEHEHEHEHE -
Wharyoo #11 Meg ha katonai felderítésre akarják használni, jobb is ha kicsi a cucc, és nem valami óriás zúzógép :) -
#10 Nem feltetlen olcsobb. Raadasul a pneumatikus mukahengerhez a mukodeshez szukseges nyomast is elo kell allitani. Az SMA-t pedig par volt-al meg lehet hajtani es igen olcson beszerezheto. A szerelesuk primitiv ezaltal a meghibasodas eselye kisebb. Ha nagyobb ero kell lehet oket kotegelni vagy hosszabb szalakat alkalmazni es akkor relativ megnyulas nagyobb. -
TheZsenyka #9 Sőt, működhetne gőzgéppel is. -
moran #8 Alakemlékező fém melegítése helyett nagyobb méretben szerintem lehetne pneumatikus v. hidraulik hengereket (dugattyúkat) használni. Olcsóbb... -
Mage #7 A Spirit is így mozog, de az nem szándékosan. -
pubwart #6 súlyos
-
#5 nekem is kell egy pattogó robot... :)) -
Mice #4 behalok -
tajfun #3 poen -
Flashy #2 jópofa -
bandia #1 Pöpec :) Mik vannak :)