Jak and Daxter
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolod, hogy két és fél évet várt a válaszra?
Papesz
torrentz.com
Hello vki nem tudja honnan tudnám letölteni a Jak II-t és a JAk III-at?
Friss és ropogós Daxter cikk került fel a GameCON-ra. Jó szórakozást az olvasáshoz!
Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi
Pont az a 2 rész(1.+3. van meg), jaj de jo... :-P Bááár még idöm sem volt megnezni öket; ez máááá nem jo... :-| Anno havernal toltam Jak3-at... Faszajos game...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Nekem megvan mindegyik Jak, az X-es, sztem az 1 meg a 3 a legjóabb.
DJ YAYO: Keresgélj, úgy a buli.
DJ YAYO: Keresgélj, úgy a buli.
Viva La Virus1!!!
Császtpk!
A "JAK2 Renegade"-ben tudna valaki segíteni?
Szal valaki tudna 1 olyan térképet amin megvan pár "ORB" Tojásalakú mittoménmi-nek a helye?
Mert a "SECRETS"-ben már a "Sceen Player Act 3" nál járok"! Asszem 115 "ORB"-om van!
De már nagyon szeretném azt a ropogós kis "Unlimited Ammo"-t meg az "Unlimited DARK JAK"-et!!!! WHÁÁÁ meg az "Invulnerehability"-t!!!!!!!!
Szal valaki "Heaven City"-rõl 1 "ORB"-os térképet!!!!
naaaaaa<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
A "JAK2 Renegade"-ben tudna valaki segíteni?
Szal valaki tudna 1 olyan térképet amin megvan pár "ORB" Tojásalakú mittoménmi-nek a helye?
Mert a "SECRETS"-ben már a "Sceen Player Act 3" nál járok"! Asszem 115 "ORB"-om van!
De már nagyon szeretném azt a ropogós kis "Unlimited Ammo"-t meg az "Unlimited DARK JAK"-et!!!! WHÁÁÁ meg az "Invulnerehability"-t!!!!!!!!
Szal valaki "Heaven City"-rõl 1 "ORB"-os térképet!!!!
naaaaaa<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Nagyon jó játék, remélem a cikkbõl is kederül. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Papesz
Ilyen jó a játszhatósága??? Akkor "megveszem"! <#alien2>#alien2>
A Jak X: Combat Racing véleményem szerint fantasztikus, még akkor is, ha nem az eredeti platformos vonalat viszi tovább.
Leírtam róla a véleményemet, ha valakit érdekel olvassa el.
Leírtam róla a véleményemet, ha valakit érdekel olvassa el.
Papesz
És nem tudnánk megboltolni valamit?
Nekem megvan mind. Végigvittem mindet. És nemsokára meglesz az X Combat Racing is
Ebbe inkább ne menjünk bele...
Mindegyik része platinum már, és 6 rugó alatt van. <#shakehead>#shakehead>
www.youtube.com/aabyssx
Nekem az is megfelene ha valaki fel tudná pakolni valahová.
Valakiknek biztos megvan, de azok nem járnak erre...egyenlõre 😞
Senkinek sincs meg az összes Jak?
Jak 1 utolsó pályáján járok. Kemény!
Kellene nekem a Jak sorozat összes része.
Valaki tudna segíteni?
Valaki tudna segíteni?
Most egyelõre SotC-ozok, megpróbálom beszerezni ICO-t, meg a Jak1-et.
Aztán szép sorjában végignézem mindet. Nem szeretek úgy játszani hogy a második résszel kezdem.
Aztán szép sorjában végignézem mindet. Nem szeretek úgy játszani hogy a második résszel kezdem.
Csak több ilyen név kering a neten és nem tudtam eldönteni, hogy most melyik-melyik.<#smile>#smile>
Na most már vágom. Oké.
Ha így van, akkor a Jak II = Jak 2-vel. Szokták még Jak and Daxter 2-nek is emlegetni, de hivatalosan Jak II.
Nem, Jak and Dexter 2.
Hmmm... Ez érdekes. És mi a helyzet a JaD 2-vel?
A Staff of Dreams az pontosan Tak 2: Staff of Dreams, és egy teljesen más sorozat, bár igaz, az is 3D platformer.
Jak 2 Staff of Dreams
Ez most simán a Jak2 vagy annak a folytatása?
Az létezik hogy van Jak and Dexter 2?
Ez most simán a Jak2 vagy annak a folytatása?
Az létezik hogy van Jak and Dexter 2?
Kössz szépen!<#worship>#worship>
Jak and Daxter: The Precursor Legacy
Jak II
Jak 3
Jak X: Combat Racing (mint a neve is mutatja, eltérõ stílus az elõzõktõl)
Jak II
Jak 3
Jak X: Combat Racing (mint a neve is mutatja, eltérõ stílus az elõzõktõl)
Ennek a Jak játéknak elég sok résza van nem?
Valaki meg tudná mondani melyikek jelentek meg eddig?
Valaki meg tudná mondani melyikek jelentek meg eddig?
> Mindent cuccot keressek meg, vagy nyugodtan mennyek tovább a következõ pályarészhez?
Ha nincs elég power cell, akkor úgysem enged tovább bizonyos részeknél. Tehát mindegy, mert maximum vissza kell menned.
Ha nincs elég power cell, akkor úgysem enged tovább bizonyos részeknél. Tehát mindegy, mert maximum vissza kell menned.
www.youtube.com/aabyssx
Jak1-et kezdtem el tegnap. Kb 20%-nál vagyok. Ha megnyomom a <START> gombot kiirja a pálya nevét+hogy miket kell összegyûjtenem.
Mindent cuccot keressek meg, vagy nyugodtan mennyek tovább a következõ pályarészhez?
Akinek tetszik ez a stilus, annak ajánlom a Spyrot. Huhhhh....az is nagyon kemény gém.
Ha van valakinek bármely játékhoz(Spyro,Jak,Batman Begins) leirása örülnék neki.
Mindent cuccot keressek meg, vagy nyugodtan mennyek tovább a következõ pályarészhez?
Akinek tetszik ez a stilus, annak ajánlom a Spyrot. Huhhhh....az is nagyon kemény gém.
Ha van valakinek bármely játékhoz(Spyro,Jak,Batman Begins) leirása örülnék neki.
Bazeg! Te jo eg! Mit vagytok ugy oda? En majdnem a vegen vagyok oszt egyszer sem ugrott a szembe szagatas pedig van benne akcio dusan 😄DD
Mit vagytok erre igy raragadva ?😄D
Mit vagytok erre igy raragadva ?😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BTW már nem zavar annyira.
A demo-ban 3 misszió van + az intro múvi.
A 3 misszió a "destroy the wasteland metalheads", "explore the cave" és a "bomb train".
A wasteland misszióban viszon be tudom autózni az egész szigetet(?), plusz lehet találni egy-kettõ precursor orb vadász helyet.
Na, szal' az a lényeg, hogy annyira stílusos és hangulatos ez a Jak & Daxter univerzum (a zenével együtt), hogy már ez a ricc-röcc sem zavar. 😊
Lehet, hogy megveszem még azelõtt, hogy budget lenne...
A demo-ban 3 misszió van + az intro múvi.
A 3 misszió a "destroy the wasteland metalheads", "explore the cave" és a "bomb train".
A wasteland misszióban viszon be tudom autózni az egész szigetet(?), plusz lehet találni egy-kettõ precursor orb vadász helyet.
Na, szal' az a lényeg, hogy annyira stílusos és hangulatos ez a Jak & Daxter univerzum (a zenével együtt), hogy már ez a ricc-röcc sem zavar. 😊
Lehet, hogy megveszem még azelõtt, hogy budget lenne...
www.youtube.com/aabyssx
No majd kiderül. Van még hátra egy kis ugri-bugri, aminek a végére szeretnék érni, aztán belevetem magam... Már elõre féltem az irányítót! Egyet megtanultam a Jak 2-nél: fáradtan nem szabad elé leülni, mert abból csak szentségelés lesz!
Nem. 😉
Viszont egy Jak 2 minõségû, hatalmas, díszes, de kicsit repedt vázával már beérném.
Viszont egy Jak 2 minõségû, hatalmas, díszes, de kicsit repedt vázával már beérném.
www.youtube.com/aabyssx
"én: Na, az elõbb itt szaggatott.
én: Mos' nem!
én: B*ssza meg, mégis!
én: De mintha kevésbé..."
Én nem is szaggatásnak látom, mint inkább képelcsúszásnak. Mintha a két félkép (a "törés" feletti és alatti) nem ugyanaz a frame lenne...
én: De mintha kevésbé..."
Én nem is szaggatásnak látom, mint inkább képelcsúszásnak. Mintha a két félkép (a "törés" feletti és alatti) nem ugyanaz a frame lenne...
THX
sokkal = az én szemem látta
BTW könnyû különbséget látni, ha fél órán át csak azzal próbálkozol, hogy:
én: Na, az elõbb itt szaggatott.
én: De mintha kevésbé...
én: A túrót!
én: A túrót nem!
én: A túrót dehogynem!
én: ÁÁÁÁÁÁÁh!
én: K*csög játék! K*csög Naughty Dog! K*csög $ony! K*csög...
(párom benyit)
párom: Mit szeretnél enni? <#puszis>#puszis>
én: ...az a k*csög...
párom: Ezt szeretnél, vagy inkább hozzak neked azt?
én: HAGGYÁMÁBÉKÉNNEMLÁTODHOGYNEMÉREKRÁ?!?!?!? <#duma>#duma>
párom: <#rinya>#rinya>
én: K*csög PAL és NTSC szabvány! K*csög játék! K*csög Naughty Dog! K*csög $ony! K*csög...
én: ...
(kikapcsolom és megyek megvígasztalni)
sokkal = az én szemem látta
BTW könnyû különbséget látni, ha fél órán át csak azzal próbálkozol, hogy:
én: Na, az elõbb itt szaggatott.
én: De mintha kevésbé...
én: A túrót!
én: A túrót nem!
én: A túrót dehogynem!
én: ÁÁÁÁÁÁÁh!
én: K*csög játék! K*csög Naughty Dog! K*csög $ony! K*csög...
(párom benyit)
párom: Mit szeretnél enni? <#puszis>#puszis>
én: ...az a k*csög...
párom: Ezt szeretnél, vagy inkább hozzak neked azt?
én: HAGGYÁMÁBÉKÉNNEMLÁTODHOGYNEMÉREKRÁ?!?!?!? <#duma>#duma>
párom: <#rinya>#rinya>
én: K*csög PAL és NTSC szabvány! K*csög játék! K*csög Naughty Dog! K*csög $ony! K*csög...
(kikapcsolom és megyek megvígasztalni)
www.youtube.com/aabyssx
Próbáltam a 60Hz-es módot is, de sajnos ugyanaz a tapsztalat. Nekem nem tûnt fel, hogy sokkal jobb lenne a helyzet ebben a módban, ezért nem is említettem meg.
Atcom!
Ha a Jak 3 demo-t átteszem 60 Hz módba, akkor egész tûrhetõ (de még mindíg jelen van).
Van final veziós tapasztalatod 60 Hz módban?
Ha a Jak 3 demo-t átteszem 60 Hz módba, akkor egész tûrhetõ (de még mindíg jelen van).
Van final veziós tapasztalatod 60 Hz módban?
www.youtube.com/aabyssx
Ez a ressze sokkalta nehezebb mint elodje. De annal erdekesebb 😄 Nagyon allati hogy vissza kell menni abba a varosba amibe a masodik reszbe vegig szevedtunk minden sarkot 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Naon komplex jatek es naon elvezem hogy csomo uj dolgot kapokk a jatek folyaman. Pl a JetBoard eszmeletlen hangulatos 😄
Meg maga a sivatagban karkalas 😄 Es alitolag Heaven City-be is vissza kell majd menni!
Meg maga a sivatagban karkalas 😄 Es alitolag Heaven City-be is vissza kell majd menni!
Oldal 1 / 2Következő →