Zuhanóban az LCD árak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TFT paneleknél a színmélységgel még mindig nem érték utol a CRT-s képernyõket. Legalábbis a kommersz kategóriában. Szerintem még mindig nem szabad egy az egyben összehasonlítani a 2 technológiát. Kb. olyan, mintha 1 jó terepjárót és egy 1 jó sportkocsit hasonlítanánk össze...

És remélem, hogy tovább fog csökkenni a minõségi tft eszközök ára a megfizethetó szintre.

Nem igazán ésszerû az LCD-rõl csak úgy általánosságban írni, hogy jó vagy rossz. Nagy különbségek vannak közöttük attól függõen, milyen technológiával készültek. Vannak igen jók (szép, élethû színek, stb.), de azok még elég drágák.

[HUN]PAStheLoD
persze elhanyagolható ha nem nézed , de te nézzed csak biztos színvonalas mûsorok is vannak , igaz én 1 éve nem nézek tv-t szal nemtudom

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ugyanott sose lesz .. LCD pontosabban TFT már most lazán veri a CRT-ket ;>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

papabear
csak mire kiküszöbölnék az lcd tech. hibáit, már itt az oled.
De én is egy véleményen vagyok veled,a mai crt-nek elhanyagolható a sugárzásuk a minõség/felbontás/ár viszonyhoz képest.
(Inkább egy 21 colos crt, mint egy 17-es lcd...)
LCD kepernyokon a doglott pixelekkel vannak problemak.

En meg mindig nem lattam megfelelo okot arra, hogy lecsereljem a CRT TVmet. Majd ha a tobbinek ugyanott lesz a minosege akkor valtok.

Y
TVre max 50.000-et szanok....
a plazmatévéket néhány évente cserélni kell mert megjelennek benne szép egyenes csíkok, amik nem a képet adják vissza, hanem a nagy büdös semmit. Nem tudom igaz-e ez az LCD-kre, de nem hiszem.
annyiért már egy 107 centis plazmatévét veszek :>

Új Apple Cinema Display-t láttátok? 30" (74cm!) 16:9-es, gagyi 2580x??? felbontással 😊
Csak az a 3.299 dollár tart vissza a vásárlástól ...

Jól mondod, a nagyobb darabok más technológiával készülnek, mint a kicsik, és szebb képet nyújtanak.

Dehogynem, de nem annyit mint a minoseg :o)

Y
h4x0r
Meghogy a meret nem szamit

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova