13
-
AtisH #13 TFT paneleknél a színmélységgel még mindig nem érték utol a CRT-s képernyőket. Legalábbis a kommersz kategóriában. Szerintem még mindig nem szabad egy az egyben összehasonlítani a 2 technológiát. Kb. olyan, mintha 1 jó terepjárót és egy 1 jó sportkocsit hasonlítanánk össze...
És remélem, hogy tovább fog csökkenni a minőségi tft eszközök ára a megfizethetó szintre. -
dez #12 Nem igazán ésszerű az LCD-ről csak úgy általánosságban írni, hogy jó vagy rossz. Nagy különbségek vannak közöttük attól függően, milyen technológiával készültek. Vannak igen jók (szép, élethű színek, stb.), de azok még elég drágák. -
#11 persze elhanyagolható ha nem nézed , de te nézzed csak biztos színvonalas műsorok is vannak , igaz én 1 éve nem nézek tv-t szal nemtudom -
#10 ugyanott sose lesz .. LCD pontosabban TFT már most lazán veri a CRT-ket ;> -
#9 csak mire kiküszöbölnék az lcd tech. hibáit, már itt az oled.
De én is egy véleményen vagyok veled,a mai crt-nek elhanyagolható a sugárzásuk a minőség/felbontás/ár viszonyhoz képest.
(Inkább egy 21 colos crt, mint egy 17-es lcd...) -
Yfel #8 LCD kepernyokon a doglott pixelekkel vannak problemak.
En meg mindig nem lattam megfelelo okot arra, hogy lecsereljem a CRT TVmet. Majd ha a tobbinek ugyanott lesz a minosege akkor valtok.
Y -
asdasdasd #7 TVre max 50.000-et szanok.... -
Huvarg #6 a plazmatévéket néhány évente cserélni kell mert megjelennek benne szép egyenes csíkok, amik nem a képet adják vissza, hanem a nagy büdös semmit. Nem tudom igaz-e ez az LCD-kre, de nem hiszem. -
Cat #5 annyiért már egy 107 centis plazmatévét veszek :> -
Inquisitor #4 Új Apple Cinema Display-t láttátok? 30" (74cm!) 16:9-es, gagyi 2580x??? felbontással :)
Csak az a 3.299 dollár tart vissza a vásárlástól ... -
dez #3 Jól mondod, a nagyobb darabok más technológiával készülnek, mint a kicsik, és szebb képet nyújtanak. -
Yfel #2 Dehogynem, de nem annyit mint a minoseg :o)
Y -
#1 Meghogy a meret nem szamit