SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a neved én sem tudom, talán a keresztneved. ha "p"-vel kezdõdik, akkor tudom. de nem tudom, hogy honnan. na mindegy... <#vigyor5>#vigyor5>
majd kaphatsz egy képet, de lehet, hogy az sem segítene.
LTeeBee jóbarát, együtt szoktunk Balatonozni, szüretelni és nyaralni ott. Meg bulizni is. Mícs is jóbarát, csak most messze van. De jön haza!
...what\'s for You, will not pass You by...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
remélem, azért nem idegesít nagyon ez a dolog. nem akarlak húzni ezzel. <#zavart1>#zavart1>
Onnan tudom hogy a SzGban laktatok, hogy anyu barátnõjének a lányai (Bereczék) a nõvéreddel jóban (?) voltak, és láttalak ott titeket. Nõvéredet az általános iskolában láttam - nagyon jó az arcmemóriám.
Azt pedig, hogy hol laktok most, onnan tudom, hogy sokat futottam, meg tekertem (bicikli) arra, mivel tõletek kb. 10 percre lakom. Még a kutyus is rémlik.
ne aggódj, ha egyszer összefutunk, be fogok mutatkozni. <#nyes>#nyes>
örülök, hogy megismerhettelek. <#vigyor0>#vigyor0>
amúgy tökéletesen megértem. nekem is megváltás hétvégente hazautazni, bár otthonról Bpre menni is, mert nagyon sok minden ideköt. elméletileg ebben a tanévben végzek, na akkor nem tudom, hogy lesz. <#help>#help>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(többet már nem írok)
nekem a Medvetestvér is nagyon tetszett, csak szinkronizálva láttam, és eredeti énekkel biztos jobb lett volna.
ez nagyon vicces...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"