SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
<#eljen> <#vigyor2>

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
te is segítettél 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
top10be bespammeltétek a topikot :-P
eLviRA
<#nyes>

Punkerwork
tudom velük én is szoktam "spam-elni" 😊

eLviRA
a keresztnevem benne van a "fedõnevemben", ékezet nélkül. a kisbetûs.

a neved én sem tudom, talán a keresztneved. ha "p"-vel kezdõdik, akkor tudom. de nem tudom, hogy honnan. na mindegy... <#vigyor5>

majd kaphatsz egy képet, de lehet, hogy az sem segítene.

LTeeBee jóbarát, együtt szoktunk Balatonozni, szüretelni és nyaralni ott. Meg bulizni is. Mícs is jóbarát, csak most messze van. De jön haza!

Punkerwork
az idegesít hogy én meg képtelen vagyok neveket megjegyezni (néha nagyon durván), meg tényleg lövésem nincs ki lehetsz 😞

eLviRA
sajnálom. nagyon nõi agyam van. olyan apró dolgokat is megjegyzek, amiknek igazából nincs is jelentõségük. <#hawaii>

remélem, azért nem idegesít nagyon ez a dolog. nem akarlak húzni ezzel. <#zavart1>

Punkerwork
ilyen nincs <#falbav>

eLviRA
Biztos meg tudtál jegyezni, szerintem egy általánosba is jártunk. Azért nem tudod, hogy ki vagyok, mert nem tudsz rólam semmi konkrét dolgot. Bár talán az sem segítene. <#nemtudom>

Onnan tudom hogy a SzGban laktatok, hogy anyu barátnõjének a lányai (Bereczék) a nõvéreddel jóban (?) voltak, és láttalak ott titeket. Nõvéredet az általános iskolában láttam - nagyon jó az arcmemóriám.

Azt pedig, hogy hol laktok most, onnan tudom, hogy sokat futottam, meg tekertem (bicikli) arra, mivel tõletek kb. 10 percre lakom. Még a kutyus is rémlik.

Botond
üditõt inkább :-) asszony most tanul vezetni,elméleten túl van,tavasszal jöhet a gyakorlat :-)
Punkerwork
ez nem fer, nem tudok dolgozni mert idegesít hogy nem tudom megjegyezni az embereket 😞

Punkerwork
nem azt mondtam hogy igyuk le magunkat a sárga földig, felõlem ihatsz ásványvizet is vagy hozhatod az asszonyt és õ haza visz 😊

Botond
elõtte 3hétel kezdtünk randizgatni,õt akkor rakta ki a barátja én meg kiraktam az elõdjét
Botond
azzal felhagytam :-D amikor összejöttünk az asszonnyal akkor volt a szülinapi bulim a legjobb haveroméval együtt és pont elõtte nap sikerült mind2nek az utolsó vizsga és hát egy másik haverommal 3asban megittunk 3 üveg vilmoskörtét,egy üveg vodkát,nemtom hány üveg pezsgõt egyenlõ arányban csak õk 100 illetve 95kilósak én meg 65 :-D végighánytuk a körutat meg ilyenek,ennek lassan 4 éve,én azóta nem is ittam alkoholt :-D akkor aludtunk együtt elõször az asszonnyal én meg összehánytam az ágyat,az éjszaka közepén be kellett állítani a hidegvíz alá(én erre nem emlékszem :-( ) meg ilyenek :-) azt hiszem ekkor tudtam meg,hogy az asszony komolyan gondolja a dolgokat velem :-)
Botond
hát ez azért nem volt ilyen egyszerû ahogy leirtam voltak kisebb nagyobb hullám völgyek,de összességében elégedett vagyok azzal amit és ahogy elértem,nyugalomban szeretetben békességben egészségben élünk,és azt hiszem ennél többet ember nem kívánhat :-)
eLviRA
jöhetnek!

ne aggódj, ha egyszer összefutunk, be fogok mutatkozni. <#nyes>

Punkerwork
akkor jöhet õ is barackozni 😊

eLviRA
ez igen. elismerésem. jó érzés tudni, hogy vannak még olyan emberek, mint te. és hogy vannak még olyan kapcsolatok, mint a tiétek.

örülök, hogy megismerhettelek. <#vigyor0>

Punkerwork
még mindig nem tudom ki vagy, úgyhogy kérek 1 fényképet.

Botond
szálloda portáskodás mellett szerezte a második diplomát,szal csak 1 diplomával portáskodott,már az új munkahelyén volt amikor végzett :-) ha pontos akarok lenni :-)
Botond
ahol munkalehetõség van.Nekünk szerencsénk volt,én keresek a szõlõvel annyit amibõl kényelmesen megélünk,de az asszony se hagyja rám a családi kassza fentartását,amíg én küzdöttem a birtokkal õ szerzett második diplomát,elõször nem talált munkát,úgyhogy 2 diplomával 2 nyelvvel elment szálloda portásnak 30-40ezer nettóért,ezt csinálta egy fél évig,utána talált rendes munkát és most kényelmes irodai munkával hazahoz havonta egy százast,mondjuk neked biztos jobban vannak helyi ismerettségeid szóval könyebb lenne munkát találni,Bosch,Zetef(vagy hogy írják <#idiota>) bõvít és sok embert felvesz,szal meg kell próbálni,szerintem ha vki vidéken akar élni akkor az országban a keleti részen egyedül Eger üti meg azt a szintet amire azt mondaná az ember,hogy jó :-) bármilyen szempontból
Botond
családom tõsgyökeres ostorosi,édesapám katonatiszt és õt helyezték elõbb Pápára ahol 7éves koromig laktunk,majd Pestre,ahol 3évvel ezelõttig laktunk,utána õk(apu,anyu,hugom) kiköltöztek Brüsszelbe,mert édesapámat odaszólította a kötelesség,mi meg hazaköltöztünk nagymamámhoz,aki épp akkoriban kapott szívinfarktust és szüksége volt ránk,valamint a család nagyobb beruházásba kezdett,és szükség volt vkire aki vezeti itthon a dolgokat én meg elvállaltam.Mehettünk volna mi is Brüsszelbe az asszonnyal,lehet könyebb életünk lett volna,de nagymamám már nem élne szerintem és a szõlõt is fel kellett volna számolni,amibe meg édesapám szíve szakadt volna bele.
eLviRA
azt értem, de miért költöztetek? meguntátok a nyüzsgést és a személytelenséget?

amúgy tökéletesen megértem. nekem is megváltás hétvégente hazautazni, bár otthonról Bpre menni is, mert nagyon sok minden ideköt. elméletileg ebben a tanévben végzek, na akkor nem tudom, hogy lesz. <#help>

eLviRA
Hol tartjátok?

Botond
lol,pestiek ide nem szólhatnak be szal kkthxbye :-D és nem kell írigykedni a te hat általánosod is szép,még ha ebbõl 3 elsõ 3 második osztály :-D
Bazzeg! Pont erre gondoltam. <#buck>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
mi lenne, ha rossz az idõ megfagysz valami padon...

Holnap érettségi találkozóm lesz. Elõre látom mi lesz... <#hehe>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Hangianix
Nem kell felvagni, azert mert az esti gimnazium is abban az epuletben volt, meg nem kellene szemeszternek hivni az osszevont 3.-4, evet!!! 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
3 éve kb,amikor utolsó szemesztert húztuk az egyetemen akkor összesûrítették hétfõ+keddre az összes óránkat,és inkább leköltöztünk és ingáztunk
Botond
jó munkát :-)
Punkerwork
és már itt is vagyok 😞

Punker
reggelt lassan indulok a "bányába"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
Szép napot nektek holnapra! <#wave>

(többet már nem írok)

eLviRA
kár. <#rinya>

eLviRA
miért költöztetek Ostorosra?

eLviRA
a toy story 2t nem láttam, viszont a Némó nyomában nagyon aranyos. a Shrek 1-2 is ott van a topon.

nekem a Medvetestvér is nagyon tetszett, csak szinkronizálva láttam, és eredeti énekkel biztos jobb lett volna.

eLviRA
<#love12> köszi.

eLviRA
nekem már nem okozhatsz nagy meglepetést... te viszont biztos meglepõdnél. <#eljen> <#nyes>

ez nagyon vicces...

Punker
ma hoztuk a sulinetes cuccokat, holnap viszik el + a hiteles cuccok, szal tiszta káosz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
mitõl olyan speciális a péntek?
Punkerwork
holnap nem lesz idõm fórumozgatni szerintem 😞

Botond
7re már fent leszek a neten én is :-)
Punkerwork
lassan lépek haza, de reggel 9 helyett jöhetek 7-re 😞

Punkerwork
mégszerencse 😊

Botond
de mi nem vagyunk az unokahugaid :-D
Punkerwork
4 éves unokahugom nem ülné végig a moziban.

Punkerwork
akkor kénytelen leszek fénymásoltat szerezni 😞

Botond
hétvégén lehet felmozgunk pestre anyósékhoz,olyankor naponta elmegyünk moziba azt incrediblesnek a végére járunk legalább :-)