SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hát komoly gondokkal kell megküzdeni az életben az biztos ^^
eLviRA
szegényke <#shakehead>

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
én megmondtam, hogy ha Punker megtudja, ki vagyok, már nem is fog írni... <#whatever> és nem is ír. <#fejvakaras>

biztos dolga van, nem szekálom. <#vigyor3>

Botond
éjszaka nem is,most akarnék,de most meg nem tudok :-(

1536k a letöltés (az olyan 192kb/sec),és a harmada feltöltés,szerintem jó,bár néha gondok vannak az útvonal választásával a dolognak,most is a fél világot megkerüli a jel mire az usába ér,és e miatt timeoutolok :-(
eLviRA
pedig én azt hittem, nem játszottál éjszaka... na mindegy.

11? az jó ár? gyors a net?

Botond
a játékért vagy a chellóért? elõbbi 13dolcsi míg a chello 11ezer pénz
eLviRA
mennyit fizetsz érte havonta?

Botond
vkinek játszani is kell :-)
Botond
na ez az hogy nemmegy :-( chello vacakol vmit,már írtam a supportos csávóknak,hogy na mivanmár...
eLviRA
jó játék <#vigyor2>

Punkerwork
mindig csak a játék.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
na az nem megy :-D
eLviRA
wow! <#eljen>

eLviRA
nálunk meg tegnap azért nem volt net, mert - miután sokat szidtam õket, és végre kiderült az ok - tízszeresére növelik az adatátviteli sebességet! <#vigyor2> úgyhogy várhatóan kisebb-nagyobb fennakadások után jobb lesz.

tegnap este meg egy ismerõs meggyógyította a gépünket. tele volt vírusokkal, mindig kikapcsolt, és még az ACDSee is magától eltûnt a winchesterrõl... de most már jó. <#eljen>

Punkerwork
kinyitottam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
semmi jó :-( chellós bõvítés kicsit megkavarta a netet,és most timeoutol a kapcsolatom a WoW szerverekre,de már küldtem nekik panaszkodó mailt
eLviRA
gondolom, kialudtad magad... <#kacsint> mizu?

Botond
hasonlóképp
eLviRA
jó reggelt!

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
holnap akkor,ma délután már be van táblázva
Punker
én jókat röhögök rajta, mikrofonod csak este lesz, úgyhogy vagy 6 után gyere érte vagy holnap 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hangianix
a nagyobb gond az, hogy en is es ma kellene leadni az ertekelest, amiben ez az egyik pont ^^

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
azt én tudom,de akkor se bírom az ilyesmit :-)
Punker
abban nincs vér max paradicsom lé

Botond
én nem bírom nézni az ilyesmit :-) vért látok orvos kell hozzám is rögtön :-D
Punker
Vészhelyzetet néztem utánna meg olvastam

Botond
ezt most passzolnám :-D
Botond
engem ágyba parancsolt a asszony esti DVDzés és családi kupak tanácskodás végett :-)
eLviRA
ezt úgy értettem, hogy ma már nem <#wave>

eLviRA
jó éjt, fiúk!

nem várok többet rátok!

eLviRA
ez van

Hangianix
Punker*

Hangianix
Tippelek: Botond WoW, Punket WWIIOnline :p

eLviRA
most haragszom. azt hittem, még beszélhetünk ma... <#sir> mit csináltok?

eLviRA
hahóóóóóóóóóóóóóóó valaki!

Hangianix
Veletlenul nem tudod mit jelenthet ez: ú. n. hívószavak jelenléte (tudnam mi az a hivoszo :p )?

Hangianix
Hangianix, ha kerhetem. Botond nagy kedvence vagyok, bar o ezt titkolja es valogatott serteseket szokott a fejemhez vagni. 😄 De #1115-ben megindokoltam az idonkenti jelenletemet. 😄

eLviRA
ki az a hangianix?

eLviRA
helló!

horvátországban voltunk, ott karlovackot kell inni. nagyon finom. tudom, nem szereted a sört, de az tényleg jó.

lehullt a lepel, már nem vagyok titokzatos...

Punker
hello 😊))
<#wave>
hogy hogy nem bor van a kezedben a képen?

Hangianix
Az ilyen: bena pocs, meg agyatlan gyoker az belefert velemenyem szerint, ment is mindket fel reszerol. 😄

Hangianix
Nem, amit toroltem abban nagyon durva dolgokat irtal. A szar az szar marad, hiaba locsolod korbe rozsavizzel. 😄 Amikor mar durvan elkezdtek anyazni a csaladod, akkor torlodott az o hozzaszolasuk is.

Botond
aodos válaszok 90%a az volt,tõlem egyet töröltél,és abban sem anyáztam fyi,csak 2-5évig terjedõ becsületsértések voltak benne,de az is csak finom célzások formájában
Hangianix
Nem igaz. Toroltelek teged, Tafayat es Ubit. 😄 Amig nem volt k*rva anyazas, addig nem toroltem.

Hangianix
Sok mindent tudtok ti rolam. Elvira azt, hogy csokos ajkaim vannak :p, te azt, hogy szeles a vallam. Meg kepet se kellett kuldenem senkinek es megis lehullt a lepel. 😄DD

Botond
azt a remekbe szabott flémemet kitörölted az õ puritán és primitív anyázásukat meg mindig bent hagyod szal... :-P
Botond
arcom arcom széles vállam :-D
Hangianix
Ez igy van. Nelkulem unalmas a topik. xD

Hangianix
Pfff, kb 1 mailbe kerulne, hogy legyen moderatori jogom. De minek. 😊 Abba semmi izgalmas nincsen.