18742
  • Kage Kage
    Nem beszélünk el. Azt mondod zseton. Az azért nem jó, mert a végén visszakerül a ládába, azaz nincs tét. Nincs az a feeling, mikor Systeel rágyújt egy szivarra, mert már benn van egy kupac lóvé (200 Ft...). És persze én vesztek a végén... :-) De utána csak röhögünk egy jót, mert tulajdonképp én sem vesztettem semmit. De a feeling megvan.

Zsetonnal? Akár az összeset felrakom rá, mert az este végén úgyis a ládában van az összes. Nem mondom Systeel-nek, hogy ne örülj, mert visszanyerem tőled legközelebb. Systeel nem gyújt rá egy szivarra, mert nincs _tét_.

Mondjuk 5-ösök helyett 100-asok? Felakasztom magam az első fára hazafelé. Persze nem teszem, mert nem rakok rá annyit. Az egész este egy idegjáték, amire pont azokon az estéken semmi szükségem. Nem vagyok szerencsejátékos, és a többiek sem azok szerintem.

Erről beszélünk.
  • Punkerwork
    LooGan mikor jössz be a boltba? van bent 1 szép A64 Geil rammal látnod kell :)
  • Balu san
    Én is így vélem. Értelemszerűen azért játszunk egymással, mert mindannyian ezen a véleményen vagyunk. (...és persze, mert mindannyiunknak mocskos pofája van)
  • Punkerwork
    na mindegy elbeszélünk egymás mellett.
  • Kage Kage
    Nem cáfolom meg, én azt mondtam hogy idétlenül néz ki. Ahogy a #4709-ben írtam, egy _pici_ lóvé kell, mert az ad értelmet a játéknak. Pontosan olyan kicsi, ami miatt még cseppet sem fáj a fejed.
  • Punkerwork
    most magadat cáfolod meg, ha nem pénzben játszunk akkor tökéletes erre a zseton is (vagy akár gyufaszál) ha meg pénzben akkor nem apróban gondolkozol, mondjuk mi ha nem pénzben nyomtuk akkor snapsszer ment ott meg írod a pontokat, szal nem értelek titeket.....
  • Kage Kage
    Csak tapasztalat Punker. Nem érdemes elb_szni az estét azzal, hogy azon stresszeled magad, hogy nyerd vissza a pénzed... :-)

Persze igaz, attól függ miért játszol. Mi csak azért játszunk hogy ne egymás mocskos pofáját bámuljuk egész este, egyébként a lényeg hogy dumálunk és sörözünk. (Igaz? ;-) )

Ha lóvéért vagy a kártyázás kedvéért játszol, akkor igazad van, viszont azt nem a barátaimmal csinálnám...
  • Punkerwork
    vizsgaidőszak után lesz időd, én viszont úgy vagyok vele 1 kis tétben nem játszok (akkor már inkább piában) + a francnak sincs kedve aprót gyüjteni.
  • Loogan
    Ezen ne vitatkozzunk. Én Kage hozzászólására reagáltam (#4709), mikor Te kioktattál engem, hogy én ne oktassalak ki Téged. No comment...

Mi (Kage+Balu+Systeel+én) pénzben szoktuk (igaz kis tétben), máshogy is próbáltuk, de úgy nekünk szar volt. Mégiscsak pókerről van szó.

Én nem szólok/szóltam bele, hogy Ti hogy játszotok. Mindenkinek úgy ahogy jól esik. Magánügy.

Én ezzel lezártam... Mostanság úgy sincs időm kártyázni, sajna. :(
  • Punkerwork
    ad 1 sokkal jobb zsetonnal játszani amit utánna tudsz beváltani (ha akarod) ad 2 Botond kérése az volt hogy ne pénzbe játszunk (ami érthető hisz nem ismerjük egymást) ad 3 miért zavar az téged hogy mi hogyan játszunk? :)
  • Kage Kage
    Ruhig, verdammter Mistkerl, ruhig! :-)

De ahogy mondják Botond, boldog szülinapot, ünnepeld úgy meg, hogy sose emlékezz rá!! :-)
  • Loogan
    Jé tényleg! Boldog szülinapot Botond!
  • Loogan
    Akkor meg ne gyere ilyen szar gombokkal nekem
  • Botond #4713
    köszönöm!hiába,öregszem.
  • Punker
  • Punker
    ne te akarj engem megtanítani pénzben kártyázni.....
  • Loogan
    Én is csak pénzben (5, 10, 20 Ft-ban) vagyok hajlandó játszani. Az adja meg az ízét. A zsetonnál mersz kockáztatni, mégha szar lapod is van. Pénznél azért meggondolod, hogy blöffölj-e vagy sem, azért csak delláról van szó, mégha kis tétben is.
  • Kage Kage
    Ugyan már Punker, ez gyerekeknek való... :-) Összeszedtek pár 5 Ft-ost, aztán traccsparti egész este. A lóvé ad értelmet a játéknak, de nem a játék az este lényege, szvsz.
  • Punker
    összeraktuk a lámpát király nagyon :)
  • Punker
    majd holnap rendelek, Sensei-ed is ma rendelt sulinetes gépet
  • Punker
    nem
  • Loogan
    Akkor tudsz nekem rendelni péntekre egy PQI 256/400-ast 9500 HUF-ért?
    A videokarival meg megpróbálok bemenni holnap.
    Köszmár.
  • Loogan
    Sikerült így megoldani?
  • Punkerwork
    vagy mégse, szállítással 32k nekem ez ennyit nem ér :(
  • Punkerwork

Bade javaslatára beszerzek 1 ilyet aszem :)
  • Punkerwork
    illetve USB floppy-ról lehet de CD-ről nem, most boot-olunk floppy-ról és majd aztán CD-ről teszt megy :)
  • Punkerwork
    tuti, PCMCIA-t támogat alapban csak
  • Kage Kage
    Meglepne, ha egy high-end ketyere nem tudna USB-ről bootolni. Tutira semmi a BIOS-ban?
  • Punkerwork
    nincs semmi, pcmcia kéne neki :(
  • Loogan
    BIOS-ban nincs vmi ide szóló passzus?
    Boot priority, USB devices, ...
  • Botond #4696
    érdekes :-)
  • Punkerwork
    az sincs, 800k-s cucc legvastagabb része 5 centi ilyenek nem férnek bele :)
  • Botond #4694
    beépítve meg csak 3,5" van?
  • Punkerwork
    usb-s optikáról nem
  • Botond #4692
    szal nem akar bootolni a külső driveról?
  • Punkerwork
    de hogy?
  • Loogan
    Tippre igen.
  • Punkerwork
    adott 1 R100-as Toshiba note-book (nagyon kicsi és nagyon drága) USB-s külső optikai meghajtóval, hogy tudok rá Win-t telepíteni (gyári Toshiba XP lemez) ?
  • Loogan
    d. Kertész Géza
  • Balu san
    Jaaaj! Tudod, hogy én nem így értettem!!!