SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
És azzal hogy milyen kedvesek, hogy a multicégek munkát adnak az éhezõ ország embereinek, hátuk mögött rabszolgasorsba kényszerítve õket, mindenki csak tapsol.
Az hogy a nyugati (gazdag) országokban jól élnek, csak a szegény országoknak köszönhetõ, ahonnan elvonják a pénzt és az emberi energiát. Közben persze õk az irgalmas nemzet. Na ez is legalább olyan erkölcstelen, mintha fognák és ledobnának oda pár atombombát vagy lemészárolnák õket. Más idõk más a trend.
az a probléma hogy még mindig nem érted hogy milyen céllal szóltam bele, pedig elég érthetõen leírtam a #4206 -ben
ki-kit nevez csõlátónak...
\'több milliárd légy nem tévedhet\'
Én itt a németekkel jóízûen tréfálok Hitlerrel meg a nácikkal, õk is csak röhögnek rajta...
Persze az ajtót minden este gondosan bezárom... :-))
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
az egész lényege az volt, hogy a #4183 -as sántít, és ezt a te #4200 -es enyhén ingerült irásod is alátámasztja, úgyhogy köszi
de mandzsurián kívûl kína partvidékén délebbre is volt ilyen bemegyünk a városba és halomra lövünk pár 1000embert a fõtéren aki jön szembe,csak hogy értsék mi a pálya...
...és a nõk, gyermekek meggyilkolása a tradícióikban keresendõ. Náluk teljesen mást jelentett a háború fogalma. Ez persze nem menti fel õket tetteik súlya alól.
Más-más gondolataink vannak a becsületesség fogalmára vonatkozóan.
Meddõ vita... 😊
Ha van egy normális értékrended, és aszerint jársz el. Így nem lesz soha lelkiismeret furdalásod. Ha van, akkor csorba esett a becsületeden.
Normális értékrend? Honnan?
Nézd meg a világ nagy vallásait! Néhány kivételtõl eltekintve mind ugyanazt mondja: hogyan tégy és hogyan ne, hogyan legyél "jó" ember.
---Én véleményem legalábbis.
Szomorú, de ez van.
Így nem lehet normálisan. (Még az Ansys-ban is volt helyem, gépem, stb...)
Egyébként az "adott szó" betartása a becsületesség egyik ismérve.
Nem célszerû összefüggésbe hozni a deviáns viselkedéssel...
Aki helyett én vagyok az éppen GYES-en van és babázik. 1-2 év múlva visszajön, akkor mehetek a világ faszára. Így minek???!!!
Más az ha vállalkozol, vagy tényleg stabil munkahelyed van. Akkor biztosan másként áll az ember a dolgokhoz.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
De hát így jár aki tolvajtól lop...
pl. ha most megigérem, hogy még ma elvágom a torkát az összes utamba akadó terhes nõnek, és tartom is a szavam, akkor én becsületes vagyok?
...és az a becsületesség, amelyre én gondolok, a társadalom erkölcsi normáiban, valamint az állampolgárok mentalitásában fejezõdik ki.
Én viszont azt gyûlölöm igazán, mikor egy ipse felháborodik a vesztegetési és sikkasztási ügyeken, majd, ha õ is a "fazék" közelébe kerül gátlástalanul lemásolja a korábban általa fikázott metodikát.
Ezt nevezik Svájcban, Japánban becsületvesztésnek...
(...és persze, ha nem inna annyit). <#vigyor5>#vigyor5>
Ez az ami szvsz semmilyen más területre nem jellemzõ.