SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
...what\'s for You, will not pass You by...
kicsit fáj a torkom, remélem, nem leszek beteg. pedig nem ittam hideget, fel voltam öltözve rendesen. még a strandra se lógtunk be éjszakaifürdeni... <#hawaii>#hawaii> nem tudom, mi lehet az oka... <#miaz>#miaz>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
amúgy szép napot, sziasztok! <#integet2>#integet2>
- Öregem, láttál már jégkockát lyukkal a közepén?
- Persze, haver. 15 éve vagyok nõs...
Géza bácsi elmegy az urulógushoz.
- Mi a problémája Géza bácsi? - kérdi az orvos
- Az asszony küldött el magához, mert nem bírja a napi 5 menetet
- De Géza bácsi, maga 75 éves!!! Hogy bírja, milyen szert alkalmaz?
- Gázálarcot!
- Gázálarcot????
- Ráadom az asszonyra, egybõl eltûnik az a rusnya képe. Mikor felcsatolom a szûrõt, nem érzem azt az áporodott sárkánylehelletét. Mikor meg befogom a légpréseket úgy mozog mint egy 18 éves.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Majd egy piros Ferrarit hozok, meg vagy 2 tonna olasz pizzát. :-)))
Amúgy buszozunk. 1,5 nap kemény városnézés, meg hajókázás. De szállodában alszunk 1 éjszakát. Öcsééééém, olyat fogok ..................-ni <#nyes>#nyes>
Kösz eLviRA, biztos kafa lesz. (re: #4996)
Ha véget ér ez az egész vizsgázós, utazós tortúra, akkor piálunk. Majd hozok vmi finomat olaszból. :-)
Februárban már minden edzésen ott leszek -> utána a sörözésen is. Meg a hétvégéim is szabadok (elõreláthatólag). Szal akkor pótolunk.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Mivel mentek? Repülõ, vonat vagy autó?
Jányom szülei nyertek egy 2 személyes utat (3nap) a karneválra, és lepasszolták nekünk. Mi meg elmegyünk. Biztos jó lesz, még Csehszlovákián kívül sosem voltam külföldön.
Amúgy már én is szomjas vagyok nagyon!
Egy éve ugyanaz a memoria van benne és ez a szarakodás most kezdõdött egy hónapja.
Egyelõre nem vészes, de azért köszi.
(2)Esetleg a táp döglõdik vagy kevés teljesítményû ahhoz a géphez, vagy netán az (3)áramszolgáltató nem stabil 230V-ot ad. Ha mondjuk néha villog a falilámpa is, akkor az utóbbi.
De lehet szoftveres baj is: (4)vírus, de azt kizárnám, mert fel vagy vértezve.
Nemtom így látatlanban, figyeld hogy mikor produkálja a hibát: pl program indításkor, vagy mikor csak arra menüre kattintasz...
Esetleg a memóriát ki tudod zárni, ha egy másik jó gépbõl kiszedsz egyet és azzal teszteled.
Amúgy memtest86.com helyesen... Alattommos dolog ez a szerelem... :-))
Ilyen tesztekhez most nincs idõm sajna, de thx. (lehet, hogy elõbb-utóbb ráfaragok) <#nemtudom>#nemtudom>
Most olyan szétszórt vagyok mint Punker meg elvira, minden gondolatom külön dobozba írom... :-)