SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege11
Hali, új vagyok a fórumon, mirõl szól ez a topic?<#confused>

Punkerwork
ne b@ssz ki velem.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Akkor lehet, hogy meggondolom még ezt a hétvégi röfögést...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
gyanús elem magyarul a moderátor :-)
Punkerwork
LTB moderátor, a többit eLviRA tudja 😊

Nem érek rá, melóm van ezerrel. <#szomoru1>

Thanks. <#smile>

Tizennégyen leszünk hétvégén? <#guluszem1> Nem gyenge... Egyébként a Skeeter+bnõ, Heni+barát és Lteebee - õk kik? Le vagyok maradva... <#idiota>

Botond
gratula <#worship>
Punkerwork
gyere majd ICQ-ra

Túl vagyok a vizsgákon! <#eljen>

eLviRA
psssssssszt!!!

...what\'s for You, will not pass You by...

Kage Kage
Nem jó ha ilyen csúnya szavakkal hozzátok elõttem Melindát összefüggésbe, mert ahogy magam ismerem egyszer részegen ezt fogom hajtogatni neki...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
A fenét, FÉRFI vagyok! :-) Láttál már engem nem meginni valamit, amit nem bélyegeztek jobb helyeken is méregnek??

Ellenben ti? Méz?? Honey???? Pfff... :-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
akkor lefoglalom a helyet, lesz ami lesz. vagy ha van jobb ötleted, akkor cselekedjél. <#nyes>

Punkerwork
nem, így is b@szogat a fõnök hogy dolgozzak.....

eLviRA
nem hívod fel õket?

Punkerwork
van a lassú csaj aki hétfõn is volt, meg van a dagadt qrva aki bunkó alkesz és baszik kiszolgálni addig amíg a saját piáját szép kényelmesen meg nem itta.

eLviRA
azt se tudom, ki az... az a nagyon lassú csaj?

eLviRA
tudod mit? nem hívod fel õket te?

ezt most komolyan kérdezem. nem kellene elmásznom a várig... <#vigyor3>

Punkerwork
ha most is õ van akkor kérdezd meg õ lesz a szombaton is.....

Punkerwork
elöször kérdezd meg ki lesz a pultban 😊

eLviRA
jó, akkor majd megkérdezem, hogy foglalhatok-e szombat estére két asztalt, kivéve, ha Melinda - gyakorlatilag az a dagadt qrva - lesz a pultos... ez így jól hangzik?

valószínûleg értékelnék...

Punkerwork
mézesben utazunk (tudod amihez te gyenge vagy<#eplus2>)

Kage Kage
És székek mellett ne felejtsetek el korsót se vinni...

Punkerwork
tényleg ha Melinda (gyakorlatialg a dagadt qrva) lesz a pultban akkor ne oda menjünk!

Kage Kage
Ja, fõleg ha Melinda lesz a pultos...

Kage Kage
Hehe, nem is az a baj, ha kibírta a legutóbbi hazautat, akkor most sem szakad össze...

A kérdés csak az, hogy találom meg legközelebb? :-)
(Tavaly egyik reggel azt vettem észre, hogy be van a hó ásva rendszámig... Végül biztos megtalálta a srác a kocsiját... :-) )

eLviRA
oké. <#eljen>

Punkerwork
ha nem akkor lenyúlunk 1-2 széket 😊

eLviRA
mármint nem a mézes, hanem a foglalás...

eLviRA
de akkor 14 fõre elég lesz szerinted is?

Punkerwork
intézz mézest is 😊

eLviRA
Punker! most bent vagyok a városban (ifiház😊, és arra gondoltam, hogy lefoglalhatnánk a Ringben a helyet. felsétálok, nem gond.

csak az a kérdés, hogy hány asztal kell nekünk. utánszámoltam, max. 14en leszünk. (Te, Bagír+barátnõ, Balu, Botond+menyasszony, Lesszi, Skeeter+barátnõ, Szofi, Lteebee, Heni+barát, eLviRA) ha tizennégy emberre foglalunk, akkor még mindig kisebb baj, ha kevesebben leszünk és több helyünk lesz, mintha nem férnénk el.

mit gondolsz?

eLviRA
<#vigyor> van benne igazság...

Botond
sorry akkor :-)
Punkerwork
lol most írtam be a vicc topic-ba 😊

Lesszi
ez most nagyon terjed

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Botond
Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalat õrzõ-védõinek. Tartanak tõle, hogy el-eltûnnek majd alkalmazottak, de semmi gond mert a törzsfõnök Aghwopakitru-ra esküdött hogy nem fognak megenni senkit lefeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel késõbb eltûnik az egyik takarító. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a törzsfõnök a rendõrök szeme láttára mindekit megesket az összes szellemre hogy õk ilyet nem (t)esznek. Nyomozók el, törzsfõnök bekérdez: Ki volt az? Hátulról ifjú kannibál szól hogy õ volt. T.fõnök: Vazze nem megmondtam hogy a takarítókat ne bántsátok! Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt,a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót!
Punker
itt épp hogy csak esik valami

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
és most is esik
Punker
ne röhögjük ki, elvégre már itthon is esett kb 1 centi 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Úgy látom vége a kocsid felfüggesztésének. <#vigyor>
Mivel jösz majd haza? <#vigyor>

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
<#nyes>

Kage Kage

Nézzétek milyen csúnyán néz, mert egy nap nem takarítottam... :-)

Úgyhogy ha ti Velencébe meg bulikba mentek a hétvégén, akkor rám meg a snowboard vár!! (Aminek persze a gondolatától is megfájdult a hátsóm, de csakazértis!! :-) )

eLviRA
nem terveztem, de ha mégis megyek, majd szólok. <#nyes>

Punkerwork
könyvtárba mész mostanában? megnézhetnél nekem 2 könyvet hogy bent van e

eLviRA
te már csak tudod...

eLviRA
<#buck>

mennem kell.

#5024: én gyalogoltattalak, te meg feltartottál ---> tehát megfáztam. <#vigyor3> amúgy nem.

Kage Kage
Üdvözlöm a nagyit, itt már van egy méter, 3 napja folyamatosan esik... Hiába, 1000 méter fölött még a kenyér is jobban kel...