SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nem lesz verekedés. Aki rendõrre támad ma az tolókocsiba kerül az tuti.
Punker
hát ha a komcsi haverjaid megtámadnak minket akkor igen, nem balhézni megyek de ha ütnek visszaütök az biztos.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ezt az üzit kaptam:

"Elnezest kerek a kesedelmes szallitasert,de Barcelonaban vagyok a Poker Europa Bajnoksagon.
Csutortokon erkezem haza es azonnal postazom a csomagot.

Sajnalom a kellemetlenseget,ne haragudj erte,de nagyon hirtelen jott a lehetoseg resztvennem ezen a bajnoksagon.

Megertesedet es turelmedet koszonom."

amúgy ma szerintem nem fogok ráérni, de amint megjön a készlet neki ülünk felavatni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Kórházban lesz.
Punker
a fiatalok mentek "harcolni" az öregek meg hátul maradtak és énekléssel megosztották megfélemlítették a rendõröket.....

Este forradalom után egy póker belefér neked?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
"Kisebb incidens zavarta meg a tüntetést. Egy provokátornak tekintett ittas férfit a nemrég toborzott szervezõk távolítottak el a tömegbõl. A szervezõk katonai gyakorlót és bakancsot viselnek."

na itt ezzel b@szák el a dolgot civil megmozdulást ne egyenruhások szervezzenek 😞 én is agyaltam hogy gyakorlóban megyek ki de az az erdõbe való nem a belvárosba.

Szerintem sem volt véletlen teljesen...
Simán el tudom képzelni, hogy azért nem rohant át egybõl az összes rohamosztagos, mert ha lelépnek a parlamenttõl, akkor ott van szabadon a kossuth tér, és a békésen tüntetõ tömeg "váratlanul" vérszomjas fenevadként beront a parlamentbe és elfoglalja azt...

Punker
"Az egyik szónok közben hasznos tanácsokat adott a tömegnek rendõri oszlatás esetére, például azt, hogy üljenek le, ha megindulnak a rendõrök, mert akkor nehezebben lehet szétrángatni õket."

"Az egyik bemondta, hogy 4-kor lesz Egerben nagygyûlés, és onnan jönnek fel Pestre."

""Õszintén lõnék a tömegbe" - mondta László, aki dugóhúzót kért az tudósítójától. Szerinte 100 csinálta, 10 ezer nézte a tegnapi eseményeket."
(na ez tényleg a csõcselék)

Punker
reggel 8 óta légkalapáccsal verik szét a ház elött a betont, hátul me göntik az új beton alapot, ki se tudok menni a házból most.....

Punker
Garamvölgyi most mondj ahogy békésen indult az egész

de jó, hogy ennyi idõd van tévézni...

Punker
hm, nekem azt mondták hogy a Líceum elött kezdõdik 4 körül érdekes.....

én sem adózok, de legalább befogom a pofám...
Azt megnézném, hogy mennyinek van rendes munkája azok közül, akik az MTV.nél randalíroztak...
(a tüntetéseket valóban be kell jelenteni, a forradalmat viszont nem, de az bûncselekmény)

Botond
"Eger

Egerben a színház elõtti téren, a város 1956-os emlékmûvénél gyûlt össze a 150-200 fõbõl álló tömeg. Itt szintén a kormányfõ beszédébõl hallgatnak részleteket. A demonstrációt írásban bejelentették a rendõrségnek a szervezõk, rendbontás nem történt."

Ba vagytok jelentve,mehetsz hõzöngeni Punker. ^.^
Botond
rofl
Loogan
Úgy tudom ez is "oka" volt annak, hogy az m1 székházhoz mentek.
Állítólagos reklám még korábbról:

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

eLviRA
tökéletesen igazad van... sajnos.

semmi értelmes gondolat nem volt a vandálkodás mögött... kiütött a kultúra.

...what\'s for You, will not pass You by...

Ennek nincs jelentõsége. Gyülekezzenek. A probléma ott van - és efölött nem szabad elsiklani (!)-, hogy a jelenlevõk nemcsak hogy megsértették a gyülekezési jogot, de sorozatos bûncselekményeket követtek el. Alapvetõen mellékes az is, hogy a Magyar Televízió épülete elõtt (és annak épületében) tették mindezt.

Azt pedig ne együk már meg, hogy ez "spontán tüntetés" volt. Az egészet a hataloméhes ellenzék szervezte mondvacsinált, alaptalan indokokra hivatkozva. A lebonyolítást pedig néhány személyiségzavaros aktivista vállalta, akik köztörvényes bûnözõkkel (ún. futballhuligánokkal) az oldalukon "felvonultak" egy nagyobb kaliberû balhé kedvéért.

A néhányezres tömegnek megint nem érdemes túl nagy jelentõséget tulajdonítani, kvázi õk is a "megjelenünk, majd kiderül mi lesz" filozófiával közelítették meg mindezt.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
Mind a 20 ember?:-D
Punker
"A spontán tüntetés vasárnap este 8 óra körül kezdõdött, a demonstrálók egy része még hajnalban is a Kossuth téren volt. A rendõrség szerint a tüntetés a kampányidõszak miatt nem volt törvénytelen."

már 1 napja gyülekezett a tömeg.

Botond
Persze,éjjel felkelt bárki is,hogy ütnek a rendõrök és kimentek,hogy üssék õket. Hihetõ.
Punker
na további jó elmélet gyártást, nekem felügyelnem kell az építkezést.

Punker
nincs mit néznem rajta (végig néztem élõben), te magad írtad le a kulcsszót a tömeg! azt kéne megérteni hogy elöször nem volt tömeg a rendõri támadás után kezdtek el gyülekezni.

Punker
érdekes a benti felvételerõl nem ez jött le, ne dobálj ordítás, gyurcsány anyázás, aztán bent meg a többség sétált, azt a 15-20 fosztogatót ha lesittelik azért nem kár ebben igazatok van.

Punker
te beszélsz hülyeséget, ha támadni akarnak nem 20-an mennek oda, a rendõrök támadták meg a tömeget és azután mentek vissza parlamenthez segítségért és a tömeg onnan vonult át.

Punker
"Garamvölgyi László közölte, egyelõre hét embert vettek õrizetbe. A rendõrség nyomoz azzal kapcsolatban is, hogy milyen események vagy cselekmények hatására vadult meg az egy ideig békésen demonstráló tömeg. Garamvölgyi László közölte, vidékrõl átvezényeltek több ezer rendõrt a fõvárosba."

Loogan
Éjfél 2-ig néztem több csatornán az eseményeket. Lövésük sem volt arról, hogy miért tüntetnek.
Amiket láttam, hallottam:
-"Öööööööö!!!!"
-"Sieg Heil!"
-"Pusztuljanak a zsidók!"
-"Nézdmá' benne vagyok a TV-ben!"
-"Ott van a zsaru! Kapd el!"
-"Én magyar vagyok! Azért vagyok itt!"
Közben fradi sálakat, meg zászlókat lengettek.
...és még sorolhatnám, de mivel becsöngettek, ezért megyek órát tartani. Elvégre ez a munkám.

Na az a baj, hogy már lassan én is felhergelem magam, és csak szítom a vitát. Inkább hagyom, és bocs ha valakit megsértettem.

Botond
Hülyeségeket beszélsz. Rátámadtak a rendõrökre.
Punker
azért adózol hogy a törvényeket betartsák, de mit csinálsz akkor mikor a karhatalom nem tartja be a törvényeket?

Punker
nem, garázdálkodni nem, de gyülekezési jog van.

Loogan
Azért, hogy idejutott a dolog, a média meg maguk az agyatlan barmok tehetnek róla.
Végig kellene hallgatni az egész 25 percet, és nem csak azt a 3-4 mondatot kéne bejátszani.

Jó rendben, hazugság ettõl még volt, de kérem! Megvannak az alkotmányos eszközök a kormányfõ eltávolítására. Tüntetni meg békésen is lehet.
Most a mi adónkból kell helyrehozni a károkat, meg kifizetni a non-stop rendõri szolgálatot, mert akik tüntettek azok nem hiszem, hogy dolgoznak.
Nem is szólva az egész dolog nemzetközi "reklkámértékérõl". Gratulálok!

Loogan
Ezt én is így hallottam. Lehet szabadon "garázdálkodni".

Botond
Láttam reggel a TV2n,ahogy heccelik a sorfalat. Belehátrál a gyerek zászlóval,meg lökdösi a rendõröket. Ma megyek én is a közszolgálati TVhez olvassák be az én petícióm is. Igaz az lesz benne, hogy "tojás van eladó Ostoroson",na de hát nekem csak ilyen peticíóra fussa. -.-
Punker
végig nézted élõben? 2 azaz 2 ember akart bemenni, hogy a közszolgálati tv (amit a te adódból tartanak fenn) olvasson fel 1 peticiót mint hírt, (amúgy az a papír 1 vicc, ha akkor felolvassák mára mindneki elfelejti) mikor kb 20 ember még mindig békésen kérte hogy a tv tegye azt amire a médiatörvéyn kötelezi akkor a rendõrök megtámadták õket, na ez után ment el az a 20 ember erõsítéssért, láthatod hogy mi lett a vége, amúgy most megy a tv saját belsõ felvétele M1-en tanulságos.....

Botond
Punker
a gázos izét hallottam még a rádióban, ha ezek megvalósulnak az tényleg jó, a lényegen nem változtat, ha a kormány a saját törvényeire szarik akkor mi alapján beszélhet bárki is huligánkodásról, mikor a karhatalom törvényt sért és rátámad a békés tömegre (igen az elején még békés volt)

Botond
ez a hír

Oroszország a magyar mezõgazdasági termelés 15%át akarja felvásárolni. Hazánkba hozza az európai elosztóját a gáz és villamos energia exportjának,és még egy vasmûvet is csinálnak Záhonyban. Tudod mennyi munkahely lesz ez? Mennyi család megélhetését biztosítja? Az öntöde mennyi képzetlen egyszerû embernek ad megélhetést? Ez a valami,nem a huligánkodás.
Punker
minden tv-ben.....

Botond
hol nyilatkozta?
Punker
ha az ORFK azt nyilatkozza hogy nem kell jelenteni kampány idõszakban akkor te miért tudod jobban?

eLviRA
ejha

...what\'s for You, will not pass You by...

Botond
Ezt otthon kitaláltad magadnak,és hergeled magad. Minden tüntetést és egyéb tömeges rendezvényt be kell jelenteni,és ráadásul nem csak be kell jelenteni,de a hatóságoknak engedélyezni is kell. Ez a jelenleg hatályos jogszabály. Otthon csinálsz amit akarsz,szervezz tüntetést a kertetekben,de a közterület az mindenkié. Amúgy meg 3-4 ezer munkanélküli handabandázik attól még a maradék 10,5 milliónak nem kell úgy ugrálnia. Szét kell csapni a lógós taknyokat, ne rongáljanak a dolgozók kontójára.
Punker
akkor a csõcselék felkoncolja õket abban biztos lehetsz, és nem nem kell bejelenteni, ahogy eddig se votl 1 se bejelentve se a parlamentnél sehol, mondjuk ez tényle gnem jelent semmit, a tegnap éjjel bebizonyította hogy a kormány nem foglalkozik a jeleneleg érvényes törvényekkel, ahogy eddig se, ezért kell kimenni és tenni valamit.

Botond
De be kell jelenteni. A munkanélküli vandál csõcseléket ma elverik keményen.
Punker
nem kell bejelenteni mivel kampány idõszak van, ha a karhatalom megint támad és a saját törvényeit se tarja be, akkor ebbõl tényleg vérengzés lesz.

Botond
Én létrehozok vmit,amirõl ne félj lehúzzák az adót nem egyszer nem 2x,de még csak nem is 3x. Ha senki nem termelne a kereskedõk nem tudnának mivel kereskedni. A pénzt nem lehet megenni. Te mit teszel az országért,azon kívül,hogy hülyeségeket skandálsz?
Botond
Be nem jelentett tüntetést fel kell oszlatni. Ma lesz is oszlatás,olyan,hogy aki ott volt nem tud tüntetni pár hétig.
Punker
adófizetésrõl te meg ne papolj mikor az egyik fõ büszkeséged hogy nálatok senki nem fizet adót mert õstermelõnek van mindenki bejelentve!