SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
mivel ez csak Magyar verseny volt, max 1-2 külsõs szökött be (a jelszót úgy kellett kitalálni Magyar történelmi eseménybõl😊

na most meg csinálok 1 képet megjött a postás 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Grat! Jó sok a magyar.
Loogan
Ja tényleg grat. Szép hely.
Bagír mesterrel, azt tippeltük, hogy azért nem telefonáltál, mert már szétverted a monitorod valami bad beat után. 😊

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
még semmit, 25$-tól van kifizetés, és amit látsz az a real lóvé, bár gondolom pár százalékot majd lecsíp a bank

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gratula az elõkelõ eredményért!
Mennyi real pénzt söpörtél be?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Majd holnap kiderül pontosan, de így elõzetesen OK.

Punker
ha holnap meghozza a postás a készletem akkor kedden edzés után nálam 1 kártya?

Loogan
Csõ!
Háát nem sok minden. Melózok ezerrel, hétvégén meg egyetem. Megnõtt az óraszámom + kaptam osztályt. Én is reggel 8-tól nyomom este 6-ig ugyanannyi lóvéért, úgyhogy elképzelhetõ, hogy nem február környékére, hanem hamarabb idõzítem a pesti költözést. Jányom fent van a UPC-nél, mint Oracle adatbázis buherátor. Szal van motiváció, hogy én is menjek.
Azonkívül a helyzet változatlan. Most küzdök azzal, hogy hogyan kezdjek bele a szakdogámba. Holnap érkezik a notebook-om, muszáj vennem, mert valamin dolgoznom kell bent. De nagyon faxa kis masina lesz. Majd dobok linket.
Ööööö azon kívül még nem nõsülök és nem leszek apuka... Szal van még rá esély, hogy jópár acsarításban részt veszek, ha jösz haza. :-))))
Itthon "jó" a hangulat. 😊))) De tényleg, minden edzés után megyünk sörözni, meg tök jókat dumálunk/pókerezünk, és ez kafa. Klassz a társaság. Hááát mit is mondjak még?

Nálad? Engem is érdekel, hogy mi a helyzet nyugaton. Fõleg a keleten itthagyott illetõvel... 😊))

Botond
A könyvbõl kirakod quickbarra a horgászás skill ikonját,azzal tudod bedobni a botot,utána figyeled a csalit. Amikor berántja vmi a víz alá,kapásod van jobb klick az úszón. Aztán vagy elkapod vagy elúszik.
Kage Kage
Punker, Botond, hogy lehet a WoW-ban horgászni? Vettem botot, megfogom, ott állok a víz elõtt és semmi. Hiába kattintok a vízre, mintha semmi sem lenne a kezemben. Míg mellettem mindenki horgászik... Ja és a legalacsonyabb szintet megtanultam, szal sem lehetne gond. Van még valami?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punker

Punker
sok 😊

Kage Kage
Cooool... :-) Mennyi idõ kell eljutni oda hogy te lehess fekete gatyában? ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

A képek...

Kage Kage
Zol, mi a pálya mostanában veled? Meló, suli? Már ezer éve nem beszéltünk, röffenthetnél valamit. Van valami fejlemény pesti melóval kapcsolatban?

Kage Kage
Jó pénzért mindent... ;-) Meg kéne találnod ugyanezt vagy hasonlót valamelyik kanadai lapon, USA-ból vagy mocskos drágán vagy egyáltalán nem is jönnek át a cuccok (lásd amazon.com-ot). Ha ez a bolt szállítja Kanadába is akkor oké. Esetleg nézd meg hogy nincs-e minimális rendelési összeg ide, ez a 20 dollár nem sok.

Legkésõbb november közepén megyek haza.

Loogan
Ja, 10:30-tól van edzés. Másfél órás.
Nézd meg a weblapját: szeltner-aikido.hu

Punker
Kage mikor keveredsz legközelebb haza? kéne nekem 1 ilyen, ha megoldható 😊

Loogan
Balu!
Nem tudom mikor érkezel Egerbe, de ha úgy gondolod nézz le edzésre. Csak azért hogy, hogy nyomja mostanság Zsótti bácsi. Na meg azért, mert utána legurítunk egy sört. 😊

Nekem is és ha a jóisten' is úgy akarja... 😊
A hely mindegy...

Loogan
Miskolcon voltam, nemrég értem haza. Ma kihagytam.

Punker
ma nem mentetek edzés után sehova?

Loogan
Holnap poker nekem jó!
Helyügyileg: Scoozy vagy Tüzes, vagy tökmind1.
Idõpont: 8 körül kéne.

Ki jön akkor?

right!

Õrizze a kutya a házat, te meg gyere pókerezni 😄

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Ádám valószinû, jön... és Andris is (zolának: aki kedden lent volt velünk)
De feltehetõleg csak 1 beszállót játszanak el, mert puhapöcsök

Eddig 3 fõ. Ki jöhet még szóba? Bagír, Ádám?

Punker
akkor tudok elmenni itthonról, addig õrzöm az építkezést, kutyát, házat.

Miért? Akkor mond le Gyurcsány? 😄😄😄

Én általában rájaérek.

Loogan
Nekem 95%, hogy jó pl. a szombat este.

Punker
nekem kedd elött nem jó 😞

Hétvégén pokker?
Sys, te például leszel hvg-n?

Botond
Én nem aludtam az éjjel,mert az ablak alatt kardlapozták a vandálokat. Szétverték a körútat a tereket. Betörtek amit értek. 4ig elvoltak ezzel,utána próbáltam aludni,kevés sikerrel.
Kage Kage
Akárhogyis van, azt kéne felfogni hogy ez mind az ország energiája, amibõl amúgysem túl sok van... Ahelyett hogy az ellenzék is azon lenne hogy megoldódjon az egészségügy problémája, pénzt vesz el tõle, és még betuszkol 150 embert... :-)

Szerintem országos szintû felfogásbeli probléma van az ellenzékkel kapcsolatban. Mindenki azt hiszi hogy az ellenzék ellenfél, akinek a feladata keresztbetenni a kormánynak.

Csodálkozunk hogy +1+(-1)=0 ?

Kage Kage
Na, otthon már megint eksön van? :-)) Tök jó innen megtudni a híreket... Van valami apropója a dolognak, vagy csak sok a ráérõs ember?

Punker
mire od aértünk eltüntek az emberek, de hogy ez a város nem vette komolyan az durva, több száz térkõ szépen raklapon otthagyva a bejelentett tüntetési helyszín mellett, ezt hívják rejtett provokációnak.....

hát igen... lehet, hogy most berágtak a rendõrök.... azt figyeltétek, hogy a 150 sérültbõl 110 rendõr?

lol

azé jööt ki 1 véresfejû papper is az elsõ sorból.... csak nehogy azt mondja, hogy arra járt krumplit szedni, és a rendõrök fejbeverték...

Botond
Így van. Összegyülnek élve a gyülekezési joggal,örülnek egymásnak,másoknak tiszta heppiség,azt nem kell bejelenteni. De a tüntetés ahol vkit szídnak meg ezt követelnek azt követelnek,az tüntetés,azt be kell jelenteni. Pont ezt próbálom neked eljuttatni a tudatodig,de hát neked minden csak sok ember ahol támadnak a csúnya gonosz rendõrbácsik. 125 sebesültbõl 105 a támadó rendõrökbõl került ki,szintén hihetõ.
Punker

Botond
Vagyis legalizálja és törvényessé teszik azzal a kampány részét képezõ dolgot,hogy bejelentik a BRFKnak. Nem tudom mit nem értesz ezen. Gyülekezni lehet,de ott kussolni kell erõsen,az a gyülekezés. Ha handabandázni obégatni és ilyesmit akarsz,azt be kell jelenteni,ha kampány ha nem kampány.
Botond
Bemásolom neked,hátha úgy elhatol a tudatodig:

"Bejelentik a Parlament elõtti tüntetést

2006. szeptember 19. FigyelõNet, MTI

A választási kampány részeként bejelentik a BRFK-n a Parlament elõtt folyó tüntetést - közölte az MTI-vel Takács András, aki a hétfõ esti és éjszakai események moderátora volt.

"Ezzel törvényessé és szervezetté válik a Kossuth téri demonstráció" - mondta, hozzátéve, hogy megalakult a résztvevõkbõl a Magyar Nemzeti Bizottság - 2006.

Takács András elmondta, hogy a bizottságnak 13 tagja van, közülük négyen vannak megbízva politikai képviselettel, rajta kívül Toroczkai László, Balogh Barna, és Molnár Tamás.

"Most akarjuk legalizálni a demonstrációt, mint a választási kampány részét" - közölte a tüntetés egyik vezéralakja, mielõtt a BRFK-ra indultak volna.

A keddi tüntetésre folyamatosan érkeznek a résztvevõk, egy óra elõtt mintegy 300-350-en voltak a Kossuth téren. A Parlament elõtt rohamrendõrök állnak pajzzsal a kezükben. A tömeg a kordonok mögött békésen demonstrál."
Punker
az mszp lezárt egy 100 éves háborút? ok 1 jó pont.

Botond
#17492?

és ez se rossz
Punker
nem unod a saját hülyeséged? többen többször elmondták, hogy kampány idõszakban minden kampány megmozdulás megengedett nem kell bejelenteni stb, ez 90 óta így volt egészen ma délelöttig.

Botond
Gyülekezés és a demonstráció/tüntetés az más kategória. A gyülekezést nem kell bejelenteni. Ha összejövünk a parkba sakkozni az gyülekezés,azt szabad bejelentés nélkül is. A demonstráció/tüntetés meg eddig is be kellett jelenteni meg ezután is be kell. Semmi változás nem történt ez ügyben 98 óta. :-D
Punker
szeretett vezéred elsõ mai lépése volt, hogy megtiltotta a szabad gyülekezést.