SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
itt volt a gyülekezõ helye azoknak az embereknek akik azt az online játékot játszották,amit én is
<#wow2> áááá, így má értem.

Gondolom nap, mint nap jönnek az emberek az ötleteikkel.

Te amúgy hogy keveredtél a fórumra?

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
a fõnök :-)
Elolvastam a szócsatátokat...
Háááát, izéé.

Elég bunkón válaszolt na, de Te meg elég hamar felkaptad a vizet (érthetõ okokból). Ki az az ST?
Moderátor?

Lolita
Gratula bátyo😊)No meg boldog névnapot😊Velem semmi...elcseszödött az alaplapom...szal most van benne másik,egy csere...ezért nem voltam darabig gépközelben...és persze amim volt rajta,zene,film,képek stb...mind elvesztek.Apropo:nem tud vk vm progit amivel ezeket vissza lehet szerezni?<#help>

Punker
tegnap te voltál a bunkó.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Punker!

Látod tegnap is errõl beszéltem. Beírok a "mi kellene az SG-nek" topikba egy értelmes hozzászólást, részletesen, hogy a hülye is megértse. Erre rögtön van egy ember, aki egybõl lefikázza, az egészet, de nem éppen intelligens módon. Elkezd kötöszködni. Majd rájön, hogy nem is jól olvasta, és tök félreértette az egészet, és annyit se mond, hogy "bocs, én voltam barom".
Egyszerûen bunkók, unintelligens, primitív népség. Na ez bassza fel az agyam.

Mert oké, hogy valakinek nem tetszik az ötlet, az mondja meg normálisan, ahogy Te is tetted. De nem, hanem elkezd lovagolni a szavaimon... Inkább az ilyenekre nem is reagálok. Aki hülye, haljon meg. Kész!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Kösz Lányok! (eLv, Szofi)

Nektek pedig boldog nõnapot!!! Ilyen csak egyszer van egy évben... <#vigyor3>

És miért is aludtál csak ennyit?

Punker
3 órát aludtam éjjel, úgyhogy kidõlök holnapra fel kell támadnom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bódog névnapot! <#nyes>

eLviRA
én jól vagyok, minden oké. most itthon, mert be kellene fejeznem a szakdolgozatomat.

a nyelvvizsga eredménye a hónap végén derül ki. addig reménykedem. 😊))

jobbulást! remélem, egyszer összejön a kártyaparti! 😄

...what\'s for You, will not pass You by...

Botond
helló,köszi megvagyok,igaz betegesen és öregesen,de büszkén!Veled mizu?Sikerült a nyelvvizsga?
eLviRA
szia Botond! hogy vagy? mi van veled?

eLviRA
boldog névnapot, LooGan!

barnaöv, névnap... mindig csak a grat! 😊))))))))

Botond
a konkrét esetre azért egyszerûbb megoldás a 800as cd,mint neki kezdeni tömörítgetni szerintem,persze ha 1,5 gigád van akkor nincs mese
Punker
anno mikor elkezdtem dvd-ket rippelni így egyszerûbb volt, a nyers tömörítés néha 1,5 giga lett azon kellett finomítgatni és így volt kényelmes.

Botond
vagy simán 800megás CDt kell használni :-)
Punker
virtualdub, én mindig azt használtam

Lesszi
nem tud valaki 1 konvretálót, amivel 750mb-os avi -ból csinálhatok 1cd -re férõ változatot..??

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

reggelt

Punker
reggelt

Lesszi
reggelt

Gratula a barna vizslához és Boldog Névnapot Te Kujon! <#taps>

Úgy néz ki - vasárnap reggel megyek haza Egerbe. Remélem, lesz alkalom koccintani! <#vigyor3>
Lesz?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
reggelt
<#vigyor> <#vigyor2>

<#wave>

Itthonról.

Köszönöm, igyekszem.

eLviRA
ilyenkor honnan írsz, Szofi!

nagyon nagy kalappal péntekre! biztos menni fog! 😊))))))))

Az sokat számít (mármint a "nemizgulás")... <#vigyor2>

Na megyek vissza a KRESZ-tábláimhoz, mert pénteken van a vizsgám, és sok múlik ezen...

Jó éjszakát Mindenkinek! <#wave>

Botond
nekünk már nem is köszönsz?:-o
Punker
na látod errõl beszélek te szóltál be és nem õ, és ne akard megmagyarázni mert ott voltam végig.....

Loogan
Na még egy utolsót:

Ha nem azért van a "mi kellene az SG-nek?" topik, hogy ötleteket javasolj, ahogy én is tettem, akkor miért van?
Õ kezdett el jönni azzal, hogy ez hülyeség, de semmi egyéb épkézláb érv, hogy miért ne... Olvasd vissza! Az ilyet pedig nem szabad szó nélkül hagyni.
Úgy gondolom, hogy ha nagy ritkán írok az SG-re, akkor értelmes dolgokat szoktam, segítõ szándékkal, és nem tûröm el, hogy egy kis hgy beszóljon nekem. Éthetõ remélem.

Na tényleg léptem... Csá Punker!

Loogan
Na léptem én is haza. Mára ennyi elég volt az izgalmakból...
Szép jó estét mindenkinek!
Holnap akkor lesz vmi sörözés?

Punker
vagdalkozol most is, kultúrált fórumozásba pedig rohadtul nem fér bele hogy puncizol stb az általánosban.....

Loogan
1. Nem én kezdtem a kötekedést.
2. Kultúráltan vitatkoztam és fórumoztam. (Ha nem így van akor hozz rá konkrét példát! #-t)
3. Ne mond meg, hogy hogy fórumozzak! Meg tudom én is védeni magam, kösz.

Punker
LooGan bazze mi bajod van? qrvára nem Tuvok kezdett el kötekedni hanem te, úgyhogy moderáltalak + arról a stílusról szokj le az általánosban mert a többiek nem lesznek elnézõek veled.

Punkerwork
haza mentem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
nalátod ez brilliáns ötlet <#idiota>
Loogan
Köszke.
Nem izgultam túlságosan.
Majd iszunk rá egyet-kettõt még. De inkább Kage barátunkat kellene megünnepelni. :-)))))

Aki illetékes, annak kedden este egy sört vhol este??? Na?

Loogan
Gondoltam rá én is, hogy szarban meghempergetem. <#idiota>

Botond
a régit át kell festeni azt jóvan <#zavart1>
Lesszi
ok

Inkább személyesen... nem az sg-sek, hanem itten mindent ellenõriznek.

Én is gratulálok!
Izgultál?

És meg lett már rendesen ünnepelve?

Lesszi
mikor és hova mész melozni, meg mit kell csinálni????

Loogan
Kösztök a gratot!
AIKIDO vizsgám volt: 2. kyu fokozatra, ez már barna öv. Csak még övet kéne szermányolni vhonnan.

Mibõl volt vizsgád?

eLviRA
GRAT Loogan! 😊))))))))

Loogan
Most beszéltem Vele. Múlt héten jött haza Németbõl, de egy kicsit kalandosra sikeredett megint az út. Majd Õ mesél...

Loogan
Kage!
Adj magadról életjelet!!!