SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kage Kage
EZT MEG LEGALÁBB SMS-BEN ELKÜLDHETTED VOLNA!!!! :-)))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
No, vér ugyan alig van a fejemben, mert az egyik Keri gépterembõl írok, de azért elmondom hogy tök be vagyok sérülve, hogy kedden senki nem akart jönni egy sört meginni az egészségemre... Azért egyben vagyok, de elég szar dolog arra ébredni, hogy egy betonfal száguldozik az ember felé, a driver meg békésen alszik melletted... :-))

Hétvégén tervez valaki valamit? (Nem mintha elolvasnám jövõ hétig, de azér' megkérdezem...)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lesszi
szeszt

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Baumgartner: - Paul, hanyadik vagyok?
Stoddart: - Szerinted?!

<#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

eLviRA
minek a tulaja? hol lehet õket elérni? 😊))

...what\'s for You, will not pass You by...

Loogan
Ja aha, Õk is angolok. És kuvva rendes népség 😊

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Aha, Õ az. Kicsit bamba, de jóindulatú... Szereti a jó söröket.

Punker
hatalmas pelyhekben esik a hó

Punker
Menny és Pokol tulaja? Herminya ismeri aszem õ is angol.

eLviRA
én láttam vmikor. magas, barna göndör hajú, és pocakja van. õ az?

eLviRA
tudod, hogy van... <#vigyor3>

sokféle. ibiza 2000 chillout session (2cd), DePhazz, Buddha Bar II, Ministry of Sound (2cd), Renaissance - chilled at home, cafe del mar 7... <#vigyor2>

Loogan
Sajna számot nem tudok, de a Neumannból biztos megadják ha felhívod Õket. Bár nemtom Mo-n van-e még. Már rég nem láttam.

Loogan
eLv!
Vannak Neked Chill izés CD-id? Tudnék Tõled majd kunyizni? Milyenek vannak? THX...

eLviRA
ja, õt ismerem látásból. nem tudod véletlenül a számát? vkivel át kellene olvastatnom a szakdolgozatomat... sürgõsen - ha kész lesz.

Botond
180*200as,és majd az este kiderül mitbír <#hehe>
Loogan
Nekünk volt anno egy a Neumannban. James Garfield-nek hívták, és az Almagyar dombon lakott.

eLviRA
<#eljen> nagy, erõs, stabil? <#papakacsint>

Botond
na kész az új ágy <#nezze>
eLviRA
nem ismertek vmi angol anyanyelvi arcot Egerben? ha igen, légyszi szóljatok. nagyon fontos lenne... thx. 😊

eLviRA
a jó és a miniszoknyák között azért van pár fok különbség... 😊))) lehet, hogy még egy kicsit várnod kell, LooGan úr... 😄

Lolita
😊) nem kellett a windowst ujratenni.maradt a régi.és 2 meghajton voltak a cuccok,c+d...hmm..teso..én pénteken miniben leszek,és sztem még sokan mások is...lehet lenézek edzésre...de csak mint nézö😊

Punker
ja nekem is le kéne menni a kajámért a boltba, de esik valami sz@r havasesõ 😞

neccharisnyával... mondjuk <#hehe>

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Botond
szerintem annak a magyar hudini utánzatnak lesz a keze benne <#idiota>
Loogan
Tisztára mint a "Die Hard 3"-ban <#zavart2><#vigyor3>

Botond
hát de érted,30 traktor csak így hipp hopp minden feltünés nélkül elszáguldott 25-30km/h-val,és már bottal üthetik a nyomukat :-D
Loogan
Kérem szépen ez Hungary keményen... <#hehe>

Loogan
Ja jól néznék ki benne, nagy szõrös disznó lábakkal. <#idiota>
De ha lenne skót szoknyám, az kuvva jó lenne. Még talán néha hordanám is <#vigyor3>

Botond
elég viccesen nézne ki rajtad a miniszoknya,egyszerre több meg még viccesebben <#hehe>
Loogan
Nem tudja vki megmondani mikor lesz már jóidõ? Ez a kurva hó már megint esik. Könyörgöm március 9. van.
MINISZOKNYÁKAT AKAROK!!!!!!!! <#vigyor>

Loogan
Köszke Hugi a gratot! Ha azon a partíción tároltad a dolgaid, amin a Windows volt, és azt újratelepítették, akkor keresztet vethetsz rá.
Mikor jösz már edzeni? Szegény Bea olyan árva nélküled.

Loogan
Kösz, végre egy együttérzõ lélek... <#worship>

Loogan
Kage barátunk már mondottam volt, hazaért. Persze nem kalandoktól mentesen. Sikerült összetörni a verda elejét (nem olyan durván).
Ausztriában jöttek az autópályán, és a másik srác elaludt. Hát persze, hogy Õ vezetett. Vontatás lett a vége. Szerencsére senki nem sérült.
De majd Õ mesél bõvebben, ha akar... Lehet már azért is kapok, mert ezt elpletykáltam. <#circling>

Botond
jobbulást
Punker
ja

Mivan Veled?

Influenza?

Akkor télleg nem értem...

Botond
nem,egyszerûen nem bírom az egészet,lesápadok és padló,pedig az átlagostól jóval magasabb a fájdalom küszöböm például
Amúgy reggelt Mindenkinek! <#vigyor2>

<#sir>

Botond
vérszegény vagyok és alacsony a vérnyomásom <#rinya>
Helyesbítek: vérvételre.

El nem tudom képzelni, hogy ilyenkor mitõl ájulnak el az emberek.
A vér látványától? Vagy hogy a tû.... na jó, nem részletezem..
Most nem kicikizni szeretnélek (az elõzõ levelemmel sem), remélem nem veszed annak.

<#eplus2> <#ravasz1> Én szeretem a vérvételt... felmegy az adrenalimom (vagy hogy írják).

Kiskoromban egy egész gyerektábornak csináltam szalmonellát, mert számháborúzás közben ittam egy tisztának tûnõ patakból, és mindenki követte a példámat. <#hehe>
A gyöngyösi kórházban kötöttem ki (Mátrafüreden voltunk), és minden reggel elsõként jelentkeztem vérvételkor...

Lesszi
mivan beteg vagy?

Punker
reggelt

Botond
reggelt,na voltam vérvételen,és csak 1x ájultam el,szal egész jól ment <#zavart1>
Lesszi
reggelt