SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
neked inkább a sör.hu vagy alkesz.hu oldalakat ajánlom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loogan
pénzé := pénzért ;

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Én is a Cs Kft.-hez fordultam akkor anno, Õk voltak a legolcsóbbak. Tényleg hasonlóan mûxik a dolog, mint ahogyan leírtad... Nekem is furcsa volt a menete a regisztrációnak, pedig elõtte én is utánajártam, hogy ezek hogyan is mûködnek.

Az amd.hu domainnel nekem se visszaélés volt a célom, hanem esetlegesen egy jó kis weboldal az AMD-vel kapcsolatban, ráadásul az AMD Mo. támogatásával/áldásával. Persze ha jó pénzé megvették volna tõlem, akkor nem mondtam volna nemet. <#ravasz1>

Punkerwork
javítottam

Punkerwork
sz@rt is keveretjük belélûk a honlapért cserébe, csak 1 telefon 😊

Az alsó linket sza*ul szúrtam be, bocs.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

A történet a következõ (az általam rekonstruált legvalószínûbb elképzelés szerint):

Benyújtottunk 2 db regisztrációs igényt 2 db domain névre a cs.hu kft-nek. Az egyik ebbõl a jonnesway.hu volt.

A tetvek a következõt csinálják a cskft-nél (...és a Magyar "korrekt" üzletpolitikát ismerve még számtalan informatikai cégnél is ezzel ügyeskednek...) -

A beérkezett kérelmeket szépen átfésülik. Ha van köztük olyan domain, amelyik egy nagy kaliberû cég (pl. egy világcég) nevét vagy annak márkáját tartalmazza, azt félreteszik. (Miután beküldtük a jonnesway.hu domain igénylést, valszeg utána néztek a világhálón, mint mindig, hogy mi is lehet ez a "jonnesway". Egy egyszerû Gugli-keresés nyomán természetesen észrevették a világcéget.

A szemfüles köcsögfejû felemelte a telefont és felhívta egy haverját, aki egy független gazdasági társaság (konkrétan: **** Bt.) beltagja. A haver egy másik regisztrátornál (konkrétan: Euroweb) elindította a kérelmet a jonnesway.hu domainra. Miután az Euroweb a kéthetes várólistára tette a domain-t, a cs kft. csak azután kezdeményezett... természetesen "késve". Addig szépen egy fiókban hevert a kérelmünk.

A nevetséges és szánalmas az egészben az, hogy végig etettek bennünket a domain folyamatban levõ regisztrációjáról. Olyannyira gátlástalanul, miszerint, ha felmentek a www.jonnesway.hu honlapra, akkor láthatjátok, hogy ott a levédett JONNESWAY márkanév, valamint észrevehettek egy szlogent: RÁ MINDIG SZÁMÍTHAT! melyet a reklámkampányunkra találtunk ki.

Összefoglalva: a jonnesway.hu domain-t jelenleg egy olyan senkiházi cég birtokolja, akinek semmi köze a jonnesway szerszámokhoz (nincs benne hivatalosan a tevékenységi körében sem a szerszámkereskedelem), ráadásul az országban két cégnek van joga a kizárólagos forgalmazáshoz (az egyik cég mi vagyunk, a másik csak a termékek minimális szegmensével foglalkozhat). A honlapon ezzel ellentétben ott díszeleg a logo és a mi szlogenünk.

Ha figyelmesen elolvassátok a delegálási szabályok, alternatív vitarendezés alpontjának III. Döntés címû bekezdését - úgy világosan kitûnik az ilyen esetekben felmerülõ "bonyodalmak" rendezésének menete. E szerint az "amd.hu" domainból sem lehetne pénzt csinálni.

A vizsgálat, azaz a döntnöki eljárás díja: cirka 80 000 forint + Áfa.

Ezek az "ügyeskedõk" a naív cégvezetõkre/cégtulajdonosokra mennek rá. Nálunk sajnos ez adott. Nem lepõdnék meg, ha a jövõ héten érkezne egy levél, amelyben kegyesen felajánlanák a szóban forgó domain-t egy "jelképes" összegért...

Ez Magyarország és ez jellemzi a fõvárost. Országimázs ide, országimázs oda - ez van.

www.jonnesway.hu/

Lesszi
reggelt

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
reggelt,irány a szõlõ <#zavart1>
Botond
ez kész!egy srác bemásolt egy leírást,hogy hogy kell feltörni a játékot,erre megjelenik,egy másik,hogy "ha már másolsz vhonnan forrást jelölj meg",amikor a 3. aszondja,hogy lol emberünk nem érti mivel,hiszen az az õ szellemi tulajdona :-D lopja a szoftver,de ha a lopási módot másolják akkor ki van akadva,ha nem saját szememmel olvasom el se hiszem :-D
Botond
tengeri beteg lennék :-( akkor már inkább a forma1be :-D
Punkerwork
akkor nevezzünk be mi is 😊

Botond
farzsebbõl ^^
Punkerwork
indulásuk becsült költsége 12 millió dollár hajónként.

Punkerwork
nem egy fél órás sétahajózás azért

Botond
hát 7 nevezett hajóval nagy eseménynek se mondanám :-D
Punkerwork
Volvo kupára nem mondanám hogy szegényes 😊

Botond
hát ez a 7 hajó indul egyenlõre elég szegényes
Punkerwork
azt eddig is tudtuk, azért nyitpttam a topic-ot, de azért a marketingesek ott megdolgoznak a pénzükért 😊

Botond
várható volt,hogy lesz második rész :-)
Punkerwork
Botond nézz be a Karib topic-ba.

Lesszi
azzal most kereshetnél 1kis zst

Loogan
Én is anno az amd.hu-t akartam regisztrálni. Érdekes módon nem volt foglalt, ki is néztem magamnak, de aznap mikor reggel elküldtem a papírokat, hirtelen már "lefoglalta" elõttem vki. És az volt a furi, hogy 14 napig kell fenn lennie egy nyilvános listán, ahol mindenki láthatja és megvétózhatja. Mondanom sem kell, hogy sehol sem volt. Majd hirtelen foglalt lett... No Comment! Ellopták elõlem.
Most vmi terméskõ szarságnak a lapja van rajta. Ráadásul a freeweb szerverén. LOL.

Ejj ejj, pedig jó kis domain lett volna... Kuvva életbe.<#shakehead>

Punkerwork
f@sza na mesélj 😊

Bakker! A csúcs.hu -nál regisztráltattuk a jonnesway.hu domaint. Ehhez képest ellopták tõlünk, úgyhogy nem kizárt egy fincsi kis pereskedés. I love Budapest! Ennyi görény él ebben a városban... <#boxer>

Loogan
Baluéké is így szokott inni.

Punkerwork
ez mekkora kép bazze 😊

Botond
<#worship>
Lesszi
hétvégén csocso<#nyes>(többek között)

Punkerwork
én is, de találó 😊

Lesszi
király! bár utálom a pepsit

Punkerwork

Lesszi
Reggelt!

Punker
na milyen a cseh hangsáv? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
reggelt

Botond
reggelt
eLviRA
;D

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
végre itthon

Punkerwork
meneküljenek? 😊

eLviRA
nemá! az sok. bár ahányszor nálad jártam, majdnem mindig vittem egyet. hát, ez van... bele kell törõdni.

holnap megyek a közgébe. riadóztasd a kölyköket!

természetesen át fogom adni szívélyes üdvözletedet a tanároknak 😊))

Punkerwork
minimum 4 😊

eLviRA
mennyi üveg van tõlem??? max 3. ;D

Loogan
Kafantyú <#eljen>

Punkerwork
régi, volt már párszor.

Rocky is back

Ismeritek?
Föleg a cangás rész...
(nem tudok hosszú ö-t írni vmi miatt.. sorry)

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punkerwork
"Az emberek nem tudják megnyalni a saját könyöküket, de 90%-uk megpróbálja miután ezt elolvasta."

"A rasszizmus mindenütt jelen van...
A zongora fekete billentyûi rövidebbek.... a billiárdban pedig a fehér golyó eltünteti a pályáról a színeseket."

Punkerwork
"Van nálam egy kölnisüveg,
Métereset spriccel,
Mivel ilyen rakoncátlan,
Lezártam egy sliccel!"

Botond
sounds like a plan :-o
Punkerwork
fõnök már kiváncsi 😊