SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
túlóra?
Punkerwork
még itt vagyok a boltban 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
szerintem ma kártya (zseton még nincs) holnap csocsó

Kage Kage
Régóta volt ennyire lepunnyadva ez a fórum. Hiába, mióta nem vagyok aktív... :-)

Ma már nem leszek a neten többet, szal ha valaki tervez ma estére valamit, akkor telefonon keressen plíz. Sztenderd ivásra + csocsóra bármikor kapható vagyok, kártya nem buli, mert nem szeretek zsetonra játszani... ;-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Botond
fene :-D
Punkerwork
késõ, nincs nálam a film, majd este 😊

Botond
na lassan indulok be a városban,szal majd odatolom az arcom a boltba
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
reggelt
Lolita
😛 sulis dolog .tee😊)

Punker
na végre itthon

Kage Kage
Csocsóra defaultból jó vagyok!!! Egerben persze...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Ezek a termékbemutató utak már a világ végére is elviszik az embert... :-))

Kage Kage
``Rá mindíg számíthat!''

No comment...

Punkerwork
na írtam Bade-nak hogy jó e nekik, a kártya.

Punkerwork
mondjuk 4-en megvagyunk 😊

Én nem megyek hétvégén haza...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
véleményed lehet azért :-)
Lesszi
nem hinném, hogy ezt én döntöm el

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Punkerwork
jó lenne ha eldöntenétek, eLviRA tegnap még csocsót emlegetett, Balu nem reagált, LooGan nem reagált, Kage nem reagált, Bade&Myth eltünt.

Lesszi
nekem Elvira azt mondta, hogy pénteken kártyázás lesz

Botond
délelõtt arra nézek akkor
Punkerwork
nem sürgõs, csak a kártyázásra senki nem reagált ha mentek csocsózni szerintem én azt kihagyom.

Botond
szal,holnap kártyázunk azt mondtad,ott megoldhatjuk,de ha sürgõs holnap délelõtt a városban forgok,és arra is kanyarodhatok akár
Punkerwork
szal?

Botond
private message-privát üzenet,mmorpg szleng,sorry :-D
Punkerwork
én is eszek, PM? PénzügyMinisztérium<#fejvakaras>

Botond
most estem haza,eszek aztán megvitatjuk a PMben felvetett témát
Punkerwork
sehol senki? 😞

Punkerwork

Lesszi
üdv

Punker
reggelt

Botond
jó útat,és jó reggelt,jó metszést :-D
Lolita
Hela emberek.Én mostansáh csöppet eltünök,bejráom Europa kis részét😄
Anglia,Németország,Párisz,Brüsszel....szal majd re, 2hét mulva.Adiig is puszika nektek

eLviRA
jó utat! :>Ð

...what\'s for You, will not pass You by...

Punkerwork
megyek haza

Punkerwork
drága a gáz, megássák a sírjukat aztán eltemetjük õket élve.

Punkerwork
és ezen miért vagy meglepõdve? ezt tudhattad elõre.

Punker, nem kéne már felállítanunk egy gázkamrát? <#ravasz1>
Lenne mit írtanunk...

Na ba*od, ez is szép! Balkán vagyunk, nem EU! <#sir>

Punkerwork
megoldjuk

Botond
pénteki kártyázásnál venném át,ha nem sürgõs,holnap egésznap szõlõben vagyok,pénteken meg már mindegy,hogy 2kor vagy 8kor,nem?:-)
Punkerwork
Botond ha mindent jól csináltam akkor szerintem holnap jönnek a lemezek.

Loogan
Na én búcsúzok 1 hétig. Nem nagyon leszek itthon, pláne meg netközelben. A Matáv még mindig nem óhajtott kijönni hozzám.

Ez is röhejes volt: ADSL szolgáltatót váltottam: Invitelrõl Externetre. Megkötöttem online, neten a szerzõdést még február elején (tizenx-edikén) az Externettel, persze ezzel egyidõben lemondtam az Inviteles elõfizum. Az Externet addig nem tudta elindítani a szolgáltatást, amíg az Invitel meg nem szüntette. Az Invitel volt kegyes kb 2-3 hét után (febr. 28-án) megszüntetni. Persze semmi tájékoztatás, csak OFF, törölve minden, azt kész... Felhív a Matáv rá 1 hétre, hogy vigyem be az ADSL modemet meg a kábeleket. Mondom Nekik, hogy szolgáltató váltás lesz, a modem maradna. Nem jó, vigyem be, majd ha kötik be az Externetes ADSL-t, akkor visszahozzák... Jó, de a kábeleket is. Persze, hogy az egész lekásban be volt csatornázva. Azokat nem kapják meg. Bevittem, mondták, hogy pár nap múlva felkeresnek telefonon, hogy mikor jöjjenek visszahozni a modemet, meg bemérni a telefon hálózatot, hogy alkalmas-e. (Több mint 2 évig mûködött, most miért ne mûködne megint, na mind1...) Ez volt 2 hete. Azóta is malmozok, ilyen rohadt rugalmatlan az ügyintézés a Matávnál. Az Externet is addig meg van lõve, amíg a Matáv nem kegyeskedik dolgozni. Meg persze én is net nélkül vagyok. Az a fõ baj, hogy csak a Matáv emberei nyúlhatnak Heves-megyében a telefonvonalakhoz, hiába, hogy nem Õk a netszolgáltató. Az EU többi országában ez az eljárás elképzelhetetlen.

Szóval ez még mindig kõkemény Magyarország...

Na mind1, csá Mindenkinek. Legyetek rosszak! Jót ne halljak Felõletek! 😉

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Az enyéimben nem kellett volna, uis semmi negatívat nem mondtam és nem vádaskodtam. Tapasztalataimat írtam le a Csúcs-csal kapcsolatban.

Punkerwork
az se rossz 😊

Tedd meg pls., hogy javítod a #8855 és #8874 hozzászólásokban az általam vádolt cég nevét cs.kft-re!

Mivel jogilag nincs bizonyítva a dolog, nem szeretnék kellemetlenséget okozni sem az sg-nek, sem magamnak.

Thanks

Loogan
kabbe.hu? 😊