SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ma már nem leszek a neten többet, szal ha valaki tervez ma estére valamit, akkor telefonon keressen plíz. Sztenderd ivásra + csocsóra bármikor kapható vagyok, kártya nem buli, mert nem szeretek zsetonra játszani... ;-)
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
No comment...
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Anglia,Németország,Párisz,Brüsszel....szal majd re, 2hét mulva.Adiig is puszika nektek
Lenne mit írtanunk...
Ez is röhejes volt: ADSL szolgáltatót váltottam: Invitelrõl Externetre. Megkötöttem online, neten a szerzõdést még február elején (tizenx-edikén) az Externettel, persze ezzel egyidõben lemondtam az Inviteles elõfizum. Az Externet addig nem tudta elindítani a szolgáltatást, amíg az Invitel meg nem szüntette. Az Invitel volt kegyes kb 2-3 hét után (febr. 28-án) megszüntetni. Persze semmi tájékoztatás, csak OFF, törölve minden, azt kész... Felhív a Matáv rá 1 hétre, hogy vigyem be az ADSL modemet meg a kábeleket. Mondom Nekik, hogy szolgáltató váltás lesz, a modem maradna. Nem jó, vigyem be, majd ha kötik be az Externetes ADSL-t, akkor visszahozzák... Jó, de a kábeleket is. Persze, hogy az egész lekásban be volt csatornázva. Azokat nem kapják meg. Bevittem, mondták, hogy pár nap múlva felkeresnek telefonon, hogy mikor jöjjenek visszahozni a modemet, meg bemérni a telefon hálózatot, hogy alkalmas-e. (Több mint 2 évig mûködött, most miért ne mûködne megint, na mind1...) Ez volt 2 hete. Azóta is malmozok, ilyen rohadt rugalmatlan az ügyintézés a Matávnál. Az Externet is addig meg van lõve, amíg a Matáv nem kegyeskedik dolgozni. Meg persze én is net nélkül vagyok. Az a fõ baj, hogy csak a Matáv emberei nyúlhatnak Heves-megyében a telefonvonalakhoz, hiába, hogy nem Õk a netszolgáltató. Az EU többi országában ez az eljárás elképzelhetetlen.
Szóval ez még mindig kõkemény Magyarország...
Na mind1, csá Mindenkinek. Legyetek rosszak! Jót ne halljak Felõletek! 😉
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Mivel jogilag nincs bizonyítva a dolog, nem szeretnék kellemetlenséget okozni sem az sg-nek, sem magamnak.
Thanks