SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
szal akkor a "folytatás" gagyi lett? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ja kib@szott közlekedés 😞

viszont állítólag 15 év után elkezdik az Egert elkerülõ utat:

Tervezési szerzõdés
2. sza kasz: Eger, Sas út (2501. sz. út)–Had nagy út kö zött
2. sza kasz: Had nagy út–Vé csei völgy út (2504. sz. út) kö zött
3. sza kasz: Vé csey völgy út–Cif ra ka pu út kö zött.

Botond
Én olvastam.Nem rossz könyv,de kicsit túlsztárolják.Semmi egetrengetõ nincs benne,ha az egyház nem tiltakozik ilyen vadul jó kis tucat 10filléres krimikét vonult volna be a történelembe.
Botond
Hát igen,csak 14,5 millió,ahhoz kéne 4,5 millió beugró,talán aláírnánk 2 gyereket az 2,8millió szocpol,és akkor 15évig törlesztgetjük a maradékot,hát nemtom.Még csak idén fog letelni a havi 100ks kocsirészlet most megint beleugrani egy ilyenbe.Belváros meg alap.Blaháról 10perc a Népstadion,asszony onnan jár majd le busszal Hatvanba dolgozni,ha máshova költözünk akkor nem 1óra reggel este,hanem 2-2,mert még a városon is át kell küzdenie magát.Egyenlõre kivárunk,karácsonyra letelik a kocsirészlet,meg neki is letelik a próbaidõ,meg ez a ház is akkorra készül el elméletileg,aztán meglátjuk hogyan tovább.
Punkerwork
tényleg Balu már rég meg akartam kérdezni tõled, olvastad a Da Vinci kód feltörését? még névnapomra kaptam de eddig nem kezdtem neki, ha olvastad plz véleményt 😊

Botond
Ja,elektromos az.
Punkerwork
+ akkor szigorúan elektromos sütõ+fõzõlap.

Punkerwork
én ebben nem hiszek, jó kis rántottát sütök tuti mindennek olyan szaga lenne 😊

Végül is abszolút belváros...

Amúgy sztem a nappali/konyha egy légtérben kifejezetten elõnyös. Én, ha építenék is úgy csinálnám. Egy nagyobb teljesítményû, korrekt minõségû szagelszívóval/páramentesítõvel szépen megoldható.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
nem a blahán? 😊

Botond
Helyileg hol van a kéró?

Punkerwork
te tudod...

Botond
De,most ez a menõ hogy konyha meg nappali egyben.Szagelszívóra gyúr mindenki.

Kicsinek meg kicsi,de most erre fussa.
Punkerwork
nem túl kicsi ez? és nem vágom azért csak nincs a konyha fullosan 1 légtérben a nappalival?

Punkerwork
meg lesz az új TT tornyom 😊))))

Punkerwork
most itt is csitult

beszéltem a tûzoltókkal, eléggé elkeserítettek klíma ügyben 😞

Botond
itt semmi éppen
Punkerwork
egyre jobban esik az esõ <#wow3>

Punkerwork
<#banplz>

Botond
akkor ez meg amit te használsz kigúvadt szemmel szopnék smilei ennyi erõvel <#mf1>
Punkerwork
aha persze <#wow1><#banplz>

Botond
az egy csodálkozó smile,ilyen nyitva marad a szád :-o
Punkerwork
Botond egykérdés, miért használod chat-en folyton a "szopnék smile-t" <#fejvakaras><#nyes>

Punkerwork
mi elküldtük a fejlesztõknek, megköszönték, most várunk.

Az a helyzet, hogy be vagyok már nagyon táblázva. De kösz az invitációt.
Mi újság a vállappal? Elvetették végül a terveket?

Punkerwork
Balu ha van kedved kinézzni Borhadjáratra még mindig van szabad hely.

Ha bulizni megyünk, valóban a társaság a mérvadó. (persze hiába jó a társaság, ha lehalkítják a zenegépet, vagy romlott sört szervíroznak)
Ám az esetek többségében nem "piálni" megyünk, hanem beszélgetni, sörözgetni, borozgatni, biliárdozni. Ez utóbbi esetben nálam nagy mértékben számít, hogy milyen környezetben vagyok.
...és természetesen alapvetõ igényem, hogy amiért fizetek... 😊

Botond
reggelt
Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyébként meg, tisztelt adminisztrátor úr, mi köze van a VH2 játéknak az Eger connection topichoz?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Nem tom, mi értelme van vitatkozni a krimókon... úgy is a társaságon mûlik, hogy jól érzed-e magad, vagy sem. Én nem azé megyek piálni hogy azt nézzem, hol találhatok hibát a kiszolgálásban...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Ez qrva jó! <#eljen>

Punkerwork

Punkerwork
tájkép csata után:

Bízunk benne, hogy így lesz és kinövi a múltját az a hely - ergo, valóban megváltozik.

A Turul sajnos nagyon félreesõ hely és mindig tele van. Persze ettõl függetlenül valamikor megér majd egy próbát.

Punkerwork
Turul-t már mondtad, egyszer megnézzhetjük, és mint mondtam a Tüzesbõl kirugták a hulladék személyzetet szal igenis javul a hely, szemben a Ring-gel ahol tényleg lesz@rtak.

#11840 -

A Mélyvíz nem igénytelen. Pláne nem kocsma. Hányszor voltál ott, hogy ezt objektíven meg tudod ítélni? A Gyros-t szidtam, mert szerencsétlen hely. A terasz RULZ és a kiszolgálás is kultúrált. A Görög kávézóban háromszor voltam az elmúlt négy hétben. Korrekt hely, igényes, a kellemes eszmecserékhez nem lehet jobbat kívánni. A Pool a legdrágább helyek egyike. Magas színvonal jellemzi. Nem fikáztam, hanem érveltem, miért nem érdemes oda menni. A Poolba nem lehet csak úgy beugrani biliárdozni - fõleg rövidnadrágban! A középsuliból szinte mindig a Senatorba jártunk két éven keresztül - minden nap. Ismerték a nevünket, tudták mit iszunk. Tény, hogy csevegni jártunk oda - elvégre kávézó. Nem kocsma.

#11841-

Ha jól emlékszem, 6 vagy 7 alkalommal látogattam meg a Tüzesvizet. Mindannyiszor barbibabákat láttam a pult mögött, tulajdonost egyszer sem. Így honnan a büdös francból tudhatja egy tulaj, hogy kik a törzsvendégek - már persze, ha valóban vissza akarja csábítani õket. Kiket is...???
Bátran állíthatom, hogy Egerben ismerek vagy háromtucat vendéglátós szakembert - többnyire üzletvezetõket, tulajdonosokat. Aki törzsvendég-kört akar kialakítani, az benne "él" az üzletben! Ott van állandóan. Figyel, kontrollál és szóba elegyedik a visszajáró vendégekkel (a figyelmesebbek az új betérõkkel is!).
Hol látsz te ilyet a Tüzesvízben? Ennek fényében milyen törzsvendégeket akar visszacsábítani? És ki? Egy olyan helyen, ahol mindenki öt percet vár a pultnál, ráadásul hibásan szolgálnak ki agyatlan emberek?
Úgy gondolod, hogy törzsvendég vagy a Tüzesvízben? Mi is azt hittük, hogy azok vagyunk a Ringben. Aztán kiderült, hogy miután otthagytunk összességében már több, mint 100 rongyot - nekünk sincs korsó, ha inni akarunk, megitatják velünk a romlott sört, lehalkítják a zenegépet, elfogy a szék...

Az õseim a Turul nevõ kocsmába kapcsolnak ki baráti körük egy részével. Két tulaj van, napi váltásban. Családias a hangulat. A törzsvendégkör 50-60 fõbõl áll. Olykor-olykor én is ellátogatok velük, ha otthon vagyok. Valami hasonlót lehet ott hallani: "szia Berci bácsi, szevasz Lacikám! Amstelt vagy Gössert csapolhatok? A Gössert most bontottuk, frisebb!" (...) "Uh elnézést! Csorba a korsód? Kis türelmet, azonnal hozok egy másikat." (...) "Melyik csatornára kapcsoljak gyerekek? Híradót akartok nézni vagy a meccset?" (...) "Esztek egy kis gulyást? Még maradt belõle... Holnap halászlevet fõzünk. Felírjalak benneteket? Mert akkor annyit csinálunk." (...) "Gyurikám agyjál már a nõknek valami scrabble-t vagy sakkot az isten b*ssza meg! Állandóan közbekotyognak."
Mindezt egy "szutykos", füstös kocsmában.

Valószínûleg eltérõen látjuk ezt az egészet. Én így képzelek el egy olyan krimót, amelyik a visszajáró vendégekre blazírozik. :]

(Bocs mindenkitõl a novelláért!)

Punkerwork
szal a lényeg én azt látom hogy az új tulaj kirúgta azokat az alkalmazottakat akik nem váltak be, és próbálja a törzs vendégeket visszacsábítani, ergó nem sz@rik a fejünkre.

Punkerwork
Mélyvíz az igénytelen diszkó kocsma? kössz de nem, Gyros-t szidtad mint a bokrot, Görög kávézóba ti soha nem jöttök, Pool-t is fikáztad, Senator-ba anyámékkal megyek max de nem a haverokkal, Old Jack's messze van.

Van egy pár igényes lokál, bár más kategória. Ellenben indokoltan drágák - de alkalmanként megéri. A teraszos kricsmiknek nem kell jelleg (nyáron)! Én úgyszint kiülök bármilyen teraszra, ahol korrekt a kiszolgálás. Nekem ez a bogaram. Ehhez nem kell nagyvárosi "légkör". A tulajdonosok aláássák saját imázsukat azzal, hogy minimálbérre vesznek fel hozzá nem értõ személyzetet.
Egyébként érdemes megnézni a Mélyvizet, a Dobó u-i kávézót, vagy a Gyrosst. Nívós a kiszolgálás, nincs áskálódás... Az utóbbinál a terasz fincsi, a belsõ tér viszont trágya, kényelmetlen.
A drágább helyeket (Old Jack's, Senator, Pool) szándékosan nem soroltam fel. Végül is elõbb-utóbb ez meg fog változni Egerben is.
Az igénytelenségre legjobb példa a mindenki által jól ismert Ring. Szerintem több százezres nyereséggel üzemel. A tulaj tehetséges ember - potenciálisan a legjobb helybõl megcsinálja a legszarabbat, ám mégis mûkszik. Mellé kell nyitnunk bazzeg! <#vigyor3>

Botond
reggelt
Punker
ok te tudod, szerintem javul a hely, eljuttotam od ahog ynem kell mondani mit kérek mert megismernek és tudják, nem b@sznak át stb, a jelegtelen hely dumádat meg unom, nekem bõven elég az hogy 1 jó kis teraszra kiülhetek és lesz@rom hogy van kifestve stb, majd ha találsz olyan helyet Egerben ami megfelel az ízlésednek szólj kiváncsi lennék rá <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Oda be nem teszem a lábam addig, amíg idióta, hozzá nem értõ lányok dolgoznak. Túl drága és jellegtelen, emellett otromba, szakszerûtlen a kiszolgálás. A személyzet mehet a szemétdombra...

Hû de megmondtam! <#schmoll2><#vigyor5>

Punker
Tüzesvíz ked feltámadni, a pultoscsajok normálisak nem vernek át + tegnap este bográcsozás volt és mindenkit megkajáltattak 😊

Punker
reggelt

Kage Kage
Aki nálam is késõbb kel Európában, az már nem kutya... :-)) Megint a neten lógtál, mi?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Há' még szerencse... :-)) De akkor se. Ugyan ezek a számítógépes szimulátorok már csodákra képesek, de azért gondolom a feeling csak nem ugyanaz... ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Lolita
reggelt😊