SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eLviRA
nyaraltam itt-ott :-DDDDDDDDDDDDDDD

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
reggelt

az alpolgármester úr leöntött mézessel aztán gyorsban távozott, az új topless csaj nem tetszett (a elõzõ sokkal kedvesebb volt) tüzesvíz valszeg nem húzza sokáig kb 2k-t kellett volna fizetnem (abszint, vilmos, stb) erre 860 pénzt kértek tõlem, utánna még 3-ig kártyáztunk, a kis hölgynek meg elõre boldog szülinapot, hogy ment a fagylalt biznisz? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Este sör?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Ja... amúgy reggelt 😉

Nahát! Kit látnak szemeim 😄 Merre jártál???

Mi a reteknek ide elkerülõ út? Még nem láttam Egerben forgalmi dugót.

nyócker, wazze??

Punkerwork
A faluban megy két cigány az úton és találkoznak a helyi plébánossal akinek be van gipszelve a keze. Megkérdezi az egyik:
- Mi történt magával plébános úr?
- Tudod fiam, elestem a fürdõkádban mosakodás közben, és eltörtem a kezem.
A cigányok tovább mennek megszólal az egyik:
- Te mi az a fürdõkád?
- Fogalmam sincs, én nem járok templomba.

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
csoki nem, inkább csak barna :-DDD

remélem, jól vagy :-D majd írok.

Punkerwork
na mi van bazzeee?

Punkerwork

Punkerwork
jó szervezkedést.

Botond
na léptem pestre,jó hétvégét,és igyatok a nevemben is :-)
Punkerwork
kezdem unni ezt az esõt

Punkerwork
oksa

Botond
egy óra és indulok Pestre :-( véglegesíteni kell esküvõi menüt,meg viszek fel szülõknek egy csomó vackot
Punkerwork
MSN frissítette magát de semmi újat nem látok benne

Punkerwork
Botond ma este Bagír-nak utó államvizsga buli lesz + Fajcsák mesternek születésnapja, megpróbáljuk berúgatni úgy hogy ne tudja a kib@szott madarak latin neveit kapásból, bár szerintem ez képtelenség 😊

Punkerwork
ja elnézést.

Botond
mert jó szakemberek <#idiota>
Punkerwork
igaz, de itt még mindig azok az arcok vanank akik 20 éve voltak.....

Ez nem pártfüggõ.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Reggelt!

Per pillanat semmi sem biztos,csak ez is felmerült,mint lehetõség.
Kage Kage
Szia elvira!!!! Csokibarna vagy? :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
szervusz cimboa! :-D

Kage Kage
Akarnánk... akartad volt monadni... ;-]]]

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
és akkor oda akartok költözni...? láttam hogy 144 új üzenet van, mióta nem olvastam, úgyhogy nem olvastam el az összeset.

Botond
Több és bonyolultabb szempontok vannak,mint amit itt most ki tudnánk elemezni.
Botond
Helló,most még senki ez egy új építésû ház.
Punker

eLviRA
amúgy sziasztok! :-)))

eLviRA
ki lakik ott most?

Punker
milyen komcsik? nézzd meg a város vezetésést és nem lesznek ilyen kérdéseid.

Kage Kage
Hát ja Botond, csak az idõk változnak. Régen nagyanyámék egy szobában laktak vagy hatan. Persze, túlélték. De a fejlõdés azt kéne jelentse, hogy ez nem nagyon történik meg a jövõben.

Minden rosszindulat nélkül, annak is lehet hátránya hogy a szüleid olyan közel laknak. De ja, elhiszem hogy jó megoldás nektek az, csak nehéz elképzelni hogy ez nem a ``két rossz közül a jobb'' hanem tényleg a ``jó''.

Kage Kage
Ha csak elképzelem azt, hogy azok a kényszerlakóknak egy része vidékre költözne, mert kap rendes munkát és élhet normális életet, az Budapestnek is érdeke lenne.

De sajnos ja, minden úgy kezdõdött hogy le van szarva. Ezzel meg sokat nem lehet kezdeni.

Kage Kage
Milyen komcsik? Punker, úgy hogy nem hallom az otthoni híreket is unalmas ez a komcsizás, pontosan ezért vagyunk 15 évvel ezelõtti szinten mert megrekedtünk a 15 évvel ezelõtti szinten. Illetve bár megrekedtünk volna...

Punkerwork
megjött a TT tornyom gyönyörû lesz 😊

Botond
Másfél szobában laktunk 6éves koromig,az vmi 33nm körül volt,és túléltük.Szüleim ott laknak ettõl a háztól 2lépésre,nagyinak beadni a gyerekeket nem gond,és hasonló szempontok is vannak.Fris levegõ meg még Egerben sincs olyan,mint itt Ostoroson,szal ha pest akkor belváros jó tömegközlekedéssel,ha meg nem pest akkor Ostoros.
Nem a szökõkutakkal van a gond, hanem, hogy mennyiért csináltatják. Lehagytál a húszasról egy nullát... :]

Punkerwork
szökõkutak kellenek mert az ilyen kis hülyeségek teszik széppé, a gond az hogy 10 millás melókat 20-ért csináltatnak meg az ismerõsökkel.....

Valahogy úgy...

Egerrel (és többnyire a kelet-magyarországi városokkal) az az alapvetõ probléma, hogy nem kapnak kellõ állami támogatást. Budapest elképesztõ összeget nyel le, még akkor is, ha azt vesszük, hogy abban a szotyvadt városban él az ország lakosságának egyötöde. Nagyon-nagyon sokan kényszerbõl...
Ehhez nagymértékben hozzájárul az önkormányzatok nemtörõdömsége -itt persze elsõsorban Egerre gondolok-, az "élvezzük ki 4 évünket!" címû jelmondattal. Nem fejlesztenek vagy nem azt fejlesztik, ami esetleg hozná a tõkét a városba. Érdemes megnézni az egri tömegközlekedést. Az az elsõ feltétel, amelyet megvizsgál egy befektetni kívánó multi (vagy épp nem multi, de terjeszkedni szándékozó) nagyvállalat. Szobrokat és szökõkutakat emelgetnek 100 millerekért...
Röviden: fos az egész! :-/

Haza ne merjél jönni! 😊)

Punkerwork
itthon reménytelen tisztességes munkát találni, ha van akkor a komcsik kiosztják egymás között.

Kage Kage
Kicsit elgondolkoztam ezen. A kéró kicsi, ha egyedül él az ember akkor oké, ha ketten akkor már csak ideiglenesen, de hogy gyerekkel együtt már gáz, az tuti. Az ára imho magas, valszeg BP belvárosban nem rossz.

Most mégis megéri ez? Ott szûkölködni a (szerintem) taszító belváros közepén. Biztos megéri ha odaköltözöl, közel a munka (bár bnõdet nem irigylem).

De nem szar ez, hogy ha munkát akarsz akkor menj Budapestre? Miért elképzelhetetlen az, hogy más városok is mûködjenek (pl. Eger)? Ahol mondjuk levegõt is kapsz, ahol olcsóbban nagyobb lakáshoz jutsz.

Persze ehhez olyan vezetés kéne, amelyiknek tervei vannak más városokkal, nem pedig csak Budapestre koncentrálnak mindent. Mo.-n szerintem 2 alternatíva van: vagy keresel egy kis pénzt, de életminõséged rovására (közérzet, környezet, stb.), vagy rendes városban élsz, de kevés esélyed van hogy kezdj magaddal valamit.

Nem?

Punkerwork
akkor 20-ra talán be is fejezik 😊

Botond
2015ig van beütemezve. <#zavart2>
Nem olvastam. Csak a tartalmát böngészgettem, de végül nem vettem meg.

Punkerwork
Bagír most talált valamit a közbeszerzési izék között, azt mondta.

Botond
Ja,félreolvastam,csak a kódot olvastam,arról referáltam,a feltörést még nem.
Botond
A kormány a 2009ig elkészülõ utak listájáról az Egert elkerülõ útat is lehúzta még 2 éve.