SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loogan
Milyen volt? Mit tettetek tönkre? :-)))))

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
ahoj még élünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
nem,az SGs :-)
Melyiket? Dobót?

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Nekem is igert már sokmindent a kiccsaj... oszt mi lett belõle...

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
meg lehet próbálni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
huhh,akkor esetleg fél6?:-D
Punker
akkor nem jutsz le élve a fennsíkról az tuti 😊

Botond
megyünk ki reggel 6ra ébreszteni akkor :-D
Punker
vasárnap negatív akkor már jövünk haza.

Botond
Hétvégén?Felvetem a problémát az asszonynak,szüleim jönnek,de csak szombatra,szal a vasárnap szabad.
Punker
reggelt

tegnap reggel is hûvös volt, ha van kedvetek mégis kinézzni hozzánk a bükkbe csörgess meg (talán lesz térerõ😊

Botond
reggelt,jó hûvõs van,itt az õsz :-o
Punkerwork
gyerekek játszanak, tudod akkor még nem volt playstation mag hasonlók 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
ezt meg nem kéne ide sztem,így is sokat szerepel SG a sajtóban
Botond
ez nagyon súlyos
Punkerwork

Punkerwork
itt van Bakondi mester, megint szolgálatban van, kész..... 😊

Punkerwork

Loogan
Most megy faszául, de véletlenszerûen be-bejelezget az olajnyomásjelzõ, szal nemtom. Autószerelõ srác megnézte, bevitte szakszervízbe is a haverjához, és mondták hogy kb. 300 000 km van benne. Az óra persze 115 000-t mutat. Tropa a motor, úgyhogy el lesz adva a kicsike. Hát eddig volt autónk sajna.
Amíg építkeztünk tesóméknál addig majd meg döglöttünk a 30 fokokban, a Balcsin meg fagyoskodtunk a nyaralás uccsó felében, de amíg jó idõ volt addig fasza volt a víz is, kösz kérdésed.
Veled mizu? Sok meló van? Jól vagytok? Még nemtom hogy lesz az, hogy lemegyünk BP-re hozzátok. Most tanulok, jányom meg dolgozik otthon, szal most kicsit nehéz összeegyeztetni, de valahogy összehozzuk igérem.

Botond
egyszer én is beszóltam neki vmi csúnyát asszem :-D
Punkerwork
a szokásos én vagyok a csúnya gonosz moderátor

Botond
namermitörtént?:-D
Punkerwork
nehogy mond hogy ismersz mert kinyír 😊

Botond
Egyik haver Katát hozza kísérõnek az esküvõmre.
Csõ Loo!

Mi újság az autóval? Milyen volt a holliday?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Boldog szülinapot Lol! Füled érjen bokáig, meg hasonlovak!
Te figyu már nem egy fél éve ünnepelted a 16.-at? De komolyan, én emlékszem hogy nem is olyan régen szivattunk ezzel. Itt valami nagy rafkót érzek a levegõben. :-))))
Ja apropó, ha már így 18 lettél, igértél nekem valamit. Fogadjunk, hogy már elfelejtetted!!!

Punkerwork
ez votl az uccsó alkalom hogy bármit szervezek, a f@sz kivan vele 😞

Botond
reggelt,chello eddig halódott
Punker
reggelt

Punker

Loogan
Hello!
Hazaérkeztem. Zsúfolt és mozgalmas volt a nyaram, de végre most már Egerben leszek. Lassan már a suli is kezdõdik.
Hétvégére tervezõdik valami sörözésféle? Szívesen benne lennék.

Botond
te jó ég,mire nem gondolnak ezek :-o
Punkerwork
"Nyomógombos hívómû" 😊

Botond
és ezzel hogy küldessz smst?:-D
Punkerwork

Punkerwork
veszek 1 ilyet:

ConCorde NOSZTALGIA TELEFON 1904
Klasszikus nosztalgia telefonkészülék
Hívásismétlés
Tone/Pulse kapcsoló
Csengõ ki-, bekapcsoló
Fém öntvény készülékház
Nyomógombos hívómû
Szövet borítású kézibeszélõzsinór

Punkerwork
megpróbáljuk

Ilyen embereknek kellene élniük ezen a Földön. Felvállalják a dolgokat! <#eljen>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
még augusztusban meg kéne ejteni,szeptemberben már költözünk pestre sztem
Punkerwork
legénybúcsút mikor csináljuk?

Botond
üdv,végre hazaértem \o/

szept 10 lesz a nagy nap ^.^
Punkerwork
"ilyen emberek kellenének, szarnak bele, örülnek annak ami van..." 😊

Punkerwork
nem dél afriaki volt, de az tény hogy erik az angolna hatalmas figura 😊

Ez olyan, mint az a Del-afrikai pasi, aki alig tudta leuszni a tavot, de a vegen mindenki Neki drukkolt. A kommental (kommentar? uhh...) pedig egyenesen csucs volt! 😄D

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Punkerwork
na ezért akarunk Samoa-ra menni!

"Lekéste a repülõgépét, így hirtelen sportágat váltott egy szamoai atléta a helsinki világbajnokságon. A súlylökõ nem jutott messze a gerellyel, de a közönség õt ünnepelte.
A csendes-óceániai Szamoa-szigetek atlétája, Shaka Sola a hosszú út során nem ért el egy csatlakozást, ezért késõn jelent meg a súlylökõk selejtezõjében a helsinki világbajnokságon.
Ováció a gyermeteg dobásnak
"Lekéstem a gépet" - kommentálta a történteket az új-zélandi Wellingtonban készülõ versenyzõ. Rövid gondolkodás után úgy döntött, hogy a késõbb kezdõdõ gerelyhajításban próbál szerencsét, s utóbbi számban végül szerény 41,18 méterig jutott. "Nagyszerû nap volt, ráadásul egyéni csúcsot értem el" - örvendezett a 28 éves atléta, noha az utolsó helyen zárta a küzdelmeket.
Sola elsõ, 38,31 méteres dobása a felét sem érte el a csoportját megnyerõ, világbajnoki címvédõ Szergej Markov 84,91 méteres eredményének.
Kísérlete hatalmas ovációt váltott ki az Olimpiai-stadionban, még a mûsorközlõ is rokonszenvezett vele. A szpíker azt kérdezte a közönségtõl, ki dobott már negyven méter fölött gerellyel. Alig néhányan nyújtották a kezüket. Sola nem is feledkezett el a nézõkrõl, azt mondta, ennél jobb közönség elõtt nem is szerepelhetett volna.
A súlylökés bajnokának is üzent
Az eredeti sportágában 18,06-os legjobbal rendelkezõ Sola zárszóként még a súlylökést 21,73 méterrel megnyerõ Adam Nelsonnak is üzent.
"Nagyon szerencsések voltak. Nagyon szerencsések voltak. Az olyan emberek, mint Adam Nelson nagyon szerencsések" - mondta nevetve a szamoai."

Punkerwork
Botond pontosan mikor is mész a vesztõhelyre?

Punkerwork
Minek él az ilyen kategória mai gyõztese:

"Egy orosz asztrológus a moszkvai bíróságon beperelte a NASA-t, mert szerinte az amerikai ûrügynökség legutóbbi kísérletével felborította az univerzum természetes erõegyensúlyát. Marina Bai azt kifogásolja, hogy a NASA a Deep Impact elnevezésû akciójával, az üstökösnek ütköztetett szondával, jelentõs mértékben módosította az égitestek pályáját.
Az orosz hölgy különösen azt nehezményezi, hogy az ütközés miatt a korábban elkészített horoszkópja módosult, s ez lelki traumát idézett elõ nála. Az erkölcsi kártérítés összegét 300 millió dollárban határozta meg. Nagyjából ennyibe került egyébként a NASA szenzációs kísérlete.
A szakértõk szerint az ütközés nem módosította jelentõs mértékben az üstökös Nap körüli pályáját, s a kísérlet semmilyen veszélyt nem jelent a Földre nézve sem. Természetesen az univerzum korábbi erõegyensúlyát figyelembe vevõ, horoszkópokra gyakorolt hatását senki sem vizsgálta.
A moszkvai bíróság július végére tûzte ki az elsõ tárgyalási napot."

Punker
reggelt

Punkerwork
csak összevágták a 2 képet.