SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok!!!
Új pálya! LA-be megyünk! KAge meg faggyon meg 😊
Onnan pedig 150$-ért egyenesen HAwaii-ra!!!!
Mindent megszerveztem! 😛
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Kerestem gyorsan egy Lincoln képet is, ez egy kategória... No comment...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'
Bár egyre inkább az az érzésem, hogy ezeknek (amerikaiaknak) az a menõ, ha egy autó minnél ostobábban és szerencsétlenebbül néz ki.
A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testû vízilényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat.
Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.
Az elefántok, ha arra kerülne sor, hogy dolgozniuk kellene, biztosan kihalnának. Egyébként meg nem. És nem azért kicsi a farkuk, hogy meg tudjanak fordulni a telefonfülkében, hanem mert nagyon magasan van, és kicsinek látjuk. Az elefánt sem szimmetrikus oldalról.
Áááááááááááááá <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
...még többet a VICCEK topkiban
Egyik srác elvitte próbaútra. Tankoltak bele 15 lityó naftát, aztán 5 perc múlva hozta vissza, hogy kéne még bele, mert már kifogyott. :-)))))) Kurva amerikaiak. Ezért van úgy beszennyezve a légkör is, mert nekik janizni kell a verda.
Sikerült megoldani a problémát? Megy a winyó? Vagy rendszergazda help lesz belõle?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
Ajánlom figyelmedbe:
Használati utasítás a WC csésze/macska tisztításához:
1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állatsampont.
2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdõszoba irányába.
3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetõleg álljon rá a WC tetejére.
4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog elõállítani. Ne zavarják meg a WC-bõl érkezõ hangos zajok, a macska élvezi!
5. Többször nyomja meg az öblítõ gombot, hogy aktiválja a .power-wash.
funkciót és az utóöblítést.
6. Amennyiben a WC tetjén áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek.
7. Kellõ távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetõen a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad.
8. A WC és a macska ezennel tiszták!
:-)))))))))))
Most ültem egy ilyen Chevi Camaro-ban. Csak az barna volt. Fateréknál van most. Felújítják, és viszik a Chevi szalonba. Nem semmi egy nagy batár állat verda. 5000 ccm-es moci. Tippre 30-40 lityós fogyasztás. Valahogy nem kéne. :-))))))))
Nagyon hálás lennék, ha nem forgatnád ki a szavaimat, pláne nem a fórumon! Még akkor sem, ha itt a fáraót a piramis tetejére temetik. Tudom, hogy én csak egy "szarf@szú" vevõ vagyok a szempontodból, aki olykor-olykor bejár az üzletbe téged idegesíteni azzal a szándékkal, hogy otthagyjon egy-egy kis jelentéktelen pénzösszeget...
Úgy vélem, hogy megtettem némi szívességet a múltban neked - kezdve a dvd borítótól a "kétmagos" falsh-en keresztül a "vállaptervekig". Efféle gesztusokkal pedig a jövõben is hajlandó vagyok bármikor élni. Következésképpen elvárok némi jóindulatot és toleranciát - ha már segítséget nem nagyon remélhetek. Elvégre "pancser" vagyok és nem érted, hogy hogyan is lehetek ennyire hülye a hardverhez. Lehet, hogy elég bonyolultan hangzik, de én kvázi "felhasználója" vagyok a számítógépeknek - ennek a ténynek pedig te nagyon is tudatában vagy.
A gonosz bácsi és a jófiú sztorija (ha jól tudom, én vagyok a gonosz) ezegyszer rendhagyó módon happy end-el végzõdött. Egyik "sörissza f@szparaszt cimborám" a segítségemre sietett. Felhívott telefonon és töményen, velõsen elmondta -mindössze két percben- a "jumper", "slave" és "master" -a hardvervilágban használatos- kifejezések jelentését. Szóval, fellélegezhetünk - megváltottuk a világot! <#eljen>#eljen>
in to flééééém! I'm so sorry! <#szomoru1>#szomoru1>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Próbáld meg az ábra alapján. Nem a legjobban sikerült, elég rögtönzött. :-))))
Annyi a lényeg, hogy mindkét szalagkábelen 2 eszköz köthetõ be (vagyis összesen max 2x2=4db). A szalagkábelen a felsõre (fekete) megy a MASTER, ami most Neked a DVD. Az alsóra (szürke) megy a rack. A rack bekötésénél csak bekötöd a tápcsatlakozót, és a szalagkábelt a megfelelõ helyre. Elrontani nem tudod. A rack-en belül a fiók részben az új winyót átjumperolod SLAVE-ra! (ez nagyon fontos!) és bekötöd a tápcsatit és a kis szalagkábelt oda is. Lásd 2. ábra szerint. A DVD-nek persze MASTER-en kell lennie! Ld. 2. ábra.
Ja az alaplapon az IDE1 (kék színû) csatlakozóba legyen bekötve a régi winyónak a szalagkábele. Az alaplapon az IDE2 (szintén kék) -be legyen a DVD és a RACK. Remélem érthetõ. :-))))
Tulajdonképpen végeztél a hardveres résszel.
Most jön a szoftveres. A Winfos alapból az intézõben nem fogja látni az új winyót a RACK-ben, mert nincs leformázva. Elsõ indítás után a WINXP felismeri az új winyót. Ezt onnan látod, hogy egy buborékablakban alul vmi olyasmit ír bele, hogy: "új harver: Maxtor...". Ez jó, ekkor már az eszközkezelõben is láthatod.
De jöhet a kérdés, hogyan formázd meg az új winyót, ha nem látja a Windows? A megoldás: Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés. Na ott pedig lemezkezelést választod. Ekkor az ablak jobb oldalán láthatod a meglevõ lemezeket (CD, DVD, winyó). Ott kell lennie az új winyónak is, és vmi olyasminek kell ráírva lennie, hogy "formázatlan", "nem lefoglalt", vagy vmi hasonló. Rákattintasz jobb egér gombbal, és választod azt, hogy "formázás"! A filerendszer: NTFS. Na egy kis idõ múlva ha leformázta, akkor már az intézõben is látnod kell az új lemezt. Ha partícionálni szeretnd az új lemezt, azt is ugyanott teheted, meg ahol formáztad. Huh jó hosszú lett. Ha vmi nem OKAY, keress meg ICQ-n is.
A macsekot meg nyírjad! Alattomos sunyi kis dögök. :-))))) Mondjuk ha rendszeresítenél egy igazi macskagyûlölõ kutyát a lakásba, az megoldaná a problémádat. :-)))))
Szerintem a Texas hold'em lényegesen jobb, mint a "saját" szabályaink szerinti game. Persze nem azért, mert tarisznyányi "zsetonnal" tértem haza, hanem valóban progresszíve áramlik a tét és erõteljes ütemben emelkedik a licit. Nem beszélve arról, hogy sokkal jobbak a blöfflehetõségek... 😊
Szóval, részemrõl Texas' hold'em rulz! <#eljen>#eljen>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Hát félek van még egy kis idõm megtanulni a szabályokat mire hazamegyek, de attól csak gyakoroljatok szorgalmasan! Ha minden jól megy, lesz pár 5 forintosom is amit elnyerhettek, de nem adom õket könnyen. Fõleg Sys-nek nem... ;-)
A macska amúgy oké sajnos, de nem tanul semmibõl. A verdátokba meg ki rakott 300 ezret? Az még gombócból is sok... :-)
Adok Neked házifeladatot! Meg kell tanulnod Texas Hold'em pókert játszani. Tegnap nyomultunk, és kurva jó. Majdnem olyan jó, mint a mi saját szabályaink szerinti. :-))))) 5 Ft-os alapon játszottunk, de nagyon pörgött a lóvé, és bár vesztettem, jót gameltünk. Ha hazajösz, akkor nyomulni kéne, szal tessék megtanulni!
Szóval a szabályok itt olvashatók: texas hold"em szabályok (magyarul)
Angolul is olvashatsz, nemtom mennyire töröd még a magyart :-))) texasholdem.lap.hu
Amúgy mizu veled? Él még a macska? :-))))))))) Hehe