SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simááán!!! Ott is vannak ismerõsök.
Srácok!!!
Új pálya! LA-be megyünk! KAge meg faggyon meg 😊
Onnan pedig 150$-ért egyenesen HAwaii-ra!!!!
Mindent megszerveztem! 😛

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punkerwork
jó az a Lincoln, de inkább egy G merci 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kage Kage
Még nem mutattam volna? :-)

Kerestem gyorsan egy Lincoln képet is, ez egy kategória... No comment...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Loogan
Kell is a súly, hogy a rossz minõségû iraki aknák is érzékeljék, ha rájuk megy. <#idiota>

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Éppen szombaton beszéltem egy kölyökkel, akik mérõmûszert terveztek a Hummer szelepülékének mérésére. Na ha láttál már egyszerû dolgot, akkor az a Hummer hengerfeje. Öntöttvas, csontsík az egész. Valszeg még 300 év és 1 millió km után is újszerû állapotban lesz, de csak a hengerfej olyan nehéz, mint egy egész európai motor... Szal ennyit a hatékonyságról...

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork
képet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kage Kage
Ezek nem azok a klasszikus terepjárók, igazából nem is terepre szánják õket. Az a lényegük, hogy nagy draba állatok, emellett sportos vonásaik is vannak (kellenének hogy legyenek), mert a 320 lóerõ a minimum. Ilyen pl. az Infiniti is, látszik hogy valaki vitt bele valamilyen érzést a tervezésbe, nekem tipikusan ilyen szamurájos sztájl jut eszembe róla, nem véletlenül japán.

Bár egyre inkább az az érzésem, hogy ezeknek (amerikaiaknak) az a menõ, ha egy autó minnél ostobábban és szerencsétlenebbül néz ki.

Loogan
Ezen meg én szartam be:

A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testû vízilényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat.
Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.

Az elefántok, ha arra kerülne sor, hogy dolgozniuk kellene, biztosan kihalnának. Egyébként meg nem. És nem azért kicsi a farkuk, hogy meg tudjanak fordulni a telefonfülkében, hanem mert nagyon magasan van, és kicsinek látjuk. Az elefánt sem szimmetrikus oldalról.

Áááááááááááááá <#falbav><#falbav><#falbav>

...még többet a VICCEK topkiban

Loogan
Megcsaltam egy Ford Focus-szal :-))))))

Loogan
30 éves verda. A mûszerfal is régi, és tök Zsiguli fílingem volt. Nem tekergetõs, hanem húzogatós volt benne minden. :-))))) Csak az a bibi, hogy kilátni nem nagyon tudsz, de a kmórát full totálba látod. Hát igen az USA-ban a sebesség a lényeg, nem a "biztonság". Bár ha ezzel ütközöl, egy kamiont is kettészakít. Faterék hidraulikus emelõje nem tudta megmozdítani. :-)))))))
Egyik srác elvitte próbaútra. Tankoltak bele 15 lityó naftát, aztán 5 perc múlva hozta vissza, hogy kéne még bele, mert már kifogyott. :-)))))) Kurva amerikaiak. Ezért van úgy beszennyezve a légkör is, mert nekik janizni kell a verda.

Loogan
Balu!
Sikerült megoldani a problémát? Megy a winyó? Vagy rendszergazda help lesz belõle?

Botond
reggeleket
Punker
1 picike értetlenség a részemrõl, egy terepjáró minek legyen sportos?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
salala

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kage Kage
Ejjj Balázs, dojjunk be egy fröccsöt inkáb... :-)))

Kage Kage
Ez mocskos jó, be is küldtem a listára. Meg lehet hogy ki is próbálom majd, ha továbbra sem tanul a verésbõl...

Kage Kage
Haha, akkor jobb ha LA-be veszel jegyet, kb. 3 hét múlva megy vissza suliba...

Kage Kage
Há' nemtom bazeg, de most ez nem úgy néz ki mint akit picsánrúgtak és orraesett?? Itt rengeteg amerikai kocsi van, egyszerûen nem tudom megszokni a tervezõi impotencia látványát. És oké hogy ez régi, de az újak is ilyenek. Az egyik fickó most vett egy Lincoln terepjárót, egyszerûen rosszul vagyok tõle, a sportosság legkisebb csíráját sem felfedezni. Igaz, az ülések légkondícionáltak...

Kage Kage
A jó autó mindjárt megérzi, ha hûtlen a gazdája... :-)

Kage Kage
Botond, halkan jegyzem meg, hogy még mindig kiszállhatsz... :-))

Kage Kage
21 Bourke Court, Guelph, Ontario. Bár csak a reptérig kell eltalálnotok, onnan már megtalállak én titeket... :-) Mindenesetre ne felejtsetek meleg cuccot hozni, engem már olyan sokan riogattak a -30-40 fokokkal, hogy lassan elhiszem... És inni is igyatok sûrûn, még meggondoljátok magatokat a végén!! ;-)))

Meg Mónit 😉

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
APC megvédett, csak a netrõl szakadtam le 😞

Loogan
Kage!
Ajánlom figyelmedbe:
Használati utasítás a WC csésze/macska tisztításához:

1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állatsampont.
2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdõszoba irányába.
3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetõleg álljon rá a WC tetejére.
4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog elõállítani. Ne zavarják meg a WC-bõl érkezõ hangos zajok, a macska élvezi!
5. Többször nyomja meg az öblítõ gombot, hogy aktiválja a .power-wash.
funkciót és az utóöblítést.
6. Amennyiben a WC tetjén áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek.
7. Kellõ távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetõen a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad.
8. A WC és a macska ezennel tiszták!

:-)))))))))))

Loogan

Most ültem egy ilyen Chevi Camaro-ban. Csak az barna volt. Fateréknál van most. Felújítják, és viszik a Chevi szalonba. Nem semmi egy nagy batár állat verda. 5000 ccm-es moci. Tippre 30-40 lityós fogyasztás. Valahogy nem kéne. :-))))))))

Loogan
Basszátok meg olyan vihar van/volt a 4 sávoson, hogy max sebességû ablaktörlõ mellet sem láttam semmit, csak az elõttem levõ lámpáját. Punker ott elõttetek. Most meg bevágott egy villám mögénk. A modem, TV, meg minden szar elment, csak a gépem megy. Hmmmmm.

Loogan
Balu! Bocs, hogy nem tudtam most délután online lenni ICQ-n (pedig azt mondtam). Kaptam délelõtt egy kurva defektet. Pótkerék az volt, de kulcs már nem. Szal rohangáltam kulcsért, aztán benzinkútra, majd a gumishoz, vissza haza, vissza a gumishoz, majd fateromhoz, hogy feltegye nekem, mert a gumisnál idõ nem volt. Közben anyámmal vettünk egy hûtõt is. Szal brrrrr. Valamiért nem szeret engem ez az autó. Elõtte nem volt vele semmi gond, amióta megkaptuk azóta csak a gond van vele. :-(((((

Punker
ha azzal kezdez hogy nem tudod hogy kell rádugni a kábelt (ami a foglalat miatt egyetlen lehetõseg takar) akkor én i smáshogy kezdem, de te a winyót akartad csavarozgatni a rack-be ami akárhogy is nézem a legutlsó lépés lehet max, mire felfogtam hogy egyáltalán mirõl beszélsz leléptél icq-ról mint 1 fürdõsqrva úgyhogy esélyem se volt elmondani, ha elolvasod a LooGan meg az én leírásomat feltûnik hogy ugyanaz, de igazad van én vagyok a hülye mert eszembe se jutott hogy valaki nem a kábelezéssel kezdi, azt hitem ez is annyira egyértelmû dolog mint hogy áramot adsz a tv-nek egy egérnek vagy bárminek, elnézést kéerk.

"(...) de ha azzal nem vagy tisztában hogy a gép és a winyó kábelen keresztül kommunikál, és azt be kell dugni arra most mit mondjak? (...)"

Nagyon hálás lennék, ha nem forgatnád ki a szavaimat, pláne nem a fórumon! Még akkor sem, ha itt a fáraót a piramis tetejére temetik. Tudom, hogy én csak egy "szarf@szú" vevõ vagyok a szempontodból, aki olykor-olykor bejár az üzletbe téged idegesíteni azzal a szándékkal, hogy otthagyjon egy-egy kis jelentéktelen pénzösszeget...
Úgy vélem, hogy megtettem némi szívességet a múltban neked - kezdve a dvd borítótól a "kétmagos" falsh-en keresztül a "vállaptervekig". Efféle gesztusokkal pedig a jövõben is hajlandó vagyok bármikor élni. Következésképpen elvárok némi jóindulatot és toleranciát - ha már segítséget nem nagyon remélhetek. Elvégre "pancser" vagyok és nem érted, hogy hogyan is lehetek ennyire hülye a hardverhez. Lehet, hogy elég bonyolultan hangzik, de én kvázi "felhasználója" vagyok a számítógépeknek - ennek a ténynek pedig te nagyon is tudatában vagy.

A gonosz bácsi és a jófiú sztorija (ha jól tudom, én vagyok a gonosz) ezegyszer rendhagyó módon happy end-el végzõdött. Egyik "sörissza f@szparaszt cimborám" a segítségemre sietett. Felhívott telefonon és töményen, velõsen elmondta -mindössze két percben- a "jumper", "slave" és "master" -a hardvervilágban használatos- kifejezések jelentését. Szóval, fellélegezhetünk - megváltottuk a világot! <#eljen>

in to flééééém! I'm so sorry! <#szomoru1>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Botond
volt errõl is szó,és már bánom,hogy nem ezt választottam
Loogan
Ennyi idõbõl/pénzbõl/energiából elugorhattatok volna Las Vegasba is. Vmi félrészeg pap 10 dolcsiért összeadott volna, és még romantikusabb is. :-))))))))

Botond
Tegnap felmentem,hogy ma leadom a papírokat a katolikus esküvõvel kapcsolatban,de ma ünnepnap van,szal nicns hivatal...Pénteken megyek fel megint,de már így 5. alkalomra elegem lett a buszozásból szal kocsival,és így egy újabb 10esbe lesz a katolikus esküvõ.Hurrá!
Loogan
Balu!
Próbáld meg az ábra alapján. Nem a legjobban sikerült, elég rögtönzött. :-))))
Annyi a lényeg, hogy mindkét szalagkábelen 2 eszköz köthetõ be (vagyis összesen max 2x2=4db). A szalagkábelen a felsõre (fekete) megy a MASTER, ami most Neked a DVD. Az alsóra (szürke) megy a rack. A rack bekötésénél csak bekötöd a tápcsatlakozót, és a szalagkábelt a megfelelõ helyre. Elrontani nem tudod. A rack-en belül a fiók részben az új winyót átjumperolod SLAVE-ra! (ez nagyon fontos!) és bekötöd a tápcsatit és a kis szalagkábelt oda is. Lásd 2. ábra szerint. A DVD-nek persze MASTER-en kell lennie! Ld. 2. ábra.
Ja az alaplapon az IDE1 (kék színû) csatlakozóba legyen bekötve a régi winyónak a szalagkábele. Az alaplapon az IDE2 (szintén kék) -be legyen a DVD és a RACK. Remélem érthetõ. :-))))

Tulajdonképpen végeztél a hardveres résszel.
Most jön a szoftveres. A Winfos alapból az intézõben nem fogja látni az új winyót a RACK-ben, mert nincs leformázva. Elsõ indítás után a WINXP felismeri az új winyót. Ezt onnan látod, hogy egy buborékablakban alul vmi olyasmit ír bele, hogy: "új harver: Maxtor...". Ez jó, ekkor már az eszközkezelõben is láthatod.
De jöhet a kérdés, hogyan formázd meg az új winyót, ha nem látja a Windows? A megoldás: Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés. Na ott pedig lemezkezelést választod. Ekkor az ablak jobb oldalán láthatod a meglevõ lemezeket (CD, DVD, winyó). Ott kell lennie az új winyónak is, és vmi olyasminek kell ráírva lennie, hogy "formázatlan", "nem lefoglalt", vagy vmi hasonló. Rákattintasz jobb egér gombbal, és választod azt, hogy "formázás"! A filerendszer: NTFS. Na egy kis idõ múlva ha leformázta, akkor már az intézõben is látnod kell az új lemezt. Ha partícionálni szeretnd az új lemezt, azt is ugyanott teheted, meg ahol formáztad. Huh jó hosszú lett. Ha vmi nem OKAY, keress meg ICQ-n is.

Punker
Balu bazzeee ne sértõdj be mint 1 fürdõsqrva, de ha azzal nem vagy tisztában hogy a gép és a winyó kábelen keresztül kommunikál, és azt be kell dugni arra most mit mondjak? ez qrvára nem bonyolult, 1 féleképpen lehet rádugni a kábelt az alaplapra és egyféle képpen megy bele a rack-be, a winyón rajta van a jumper táblázat + ott volt hozzá a kispapír hog ykell jumper-elni, az alaplapba dugod a 80 eres ide kábel (kék) végét, a másik végén ahol a 2 csatlakozó közelebb van egymáshoz azok mennek a meghajtókhoz, a "felsõ" a master, a középsõ a slave, a winyót/meghajtót ez alapján jumpereled, a táp kábelt is csak 1 féleképpen lehet bedugni.

Loogan
Én is azt mondom váltsunk! Bejött az új game. Egy átlagos kör 50-80 Ft téttel ment. Az pedig már keményen tét. :-)))))

Loogan
Több tulaja is volt már a verdának. Jányom szülei is rokonoktól vették meg olcsón. Elõttük meg 2 évig egy határõr srácé volt. Az gondolom hajtotta. Egy olajcsere is kimaradt. Elõtte meg a jó isten se tudja ki birtokolta. Szal hamar megöregedett a kicsike. Az én számlámra meg eddig csak kb 3000 km írható.
A macsekot meg nyírjad! Alattomos sunyi kis dögök. :-))))) Mondjuk ha rendszeresítenél egy igazi macskagyûlölõ kutyát a lakásba, az megoldaná a problémádat. :-)))))

Loogan
Kage! Mi a pontos címed? Mármint ahol elérhetõ vagy. Sys, igaz hogy jópár sör után, de a fejébe vette, hogy meglátogatunk Téged a téli szünetben. Te csak ne aggódj semmit, legalább egy hétre mennénk, és feléljük a készleteidet, és amíg Te melózol, addig mi városnézünk. :-))))))))) Szóval tényleg tök jó lenne. Nálam csak moneyfüggõ az egész. 😊 Kevés esélyt adok neki, de nem vetjük el az ötletet.

Hi all!

Szerintem a Texas hold'em lényegesen jobb, mint a "saját" szabályaink szerinti game. Persze nem azért, mert tarisznyányi "zsetonnal" tértem haza, hanem valóban progresszíve áramlik a tét és erõteljes ütemben emelkedik a licit. Nem beszélve arról, hogy sokkal jobbak a blöfflehetõségek... 😊
Szóval, részemrõl Texas' hold'em rulz! <#eljen>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
reggelt

Kage Kage
Hi Zol!

Hát félek van még egy kis idõm megtanulni a szabályokat mire hazamegyek, de attól csak gyakoroljatok szorgalmasan! Ha minden jól megy, lesz pár 5 forintosom is amit elnyerhettek, de nem adom õket könnyen. Fõleg Sys-nek nem... ;-)

A macska amúgy oké sajnos, de nem tanul semmibõl. A verdátokba meg ki rakott 300 ezret? Az még gombócból is sok... :-)

Punker

Punker

Loogan
Komoly... :-))

Loogan
<#fejvakaras><#nemtudom>

Punker
eLviRA hol talált melót?

Punker

Loogan
kep.tar.hu asszem

Loogan
Kage!

Adok Neked házifeladatot! Meg kell tanulnod Texas Hold'em pókert játszani. Tegnap nyomultunk, és kurva jó. Majdnem olyan jó, mint a mi saját szabályaink szerinti. :-))))) 5 Ft-os alapon játszottunk, de nagyon pörgött a lóvé, és bár vesztettem, jót gameltünk. Ha hazajösz, akkor nyomulni kéne, szal tessék megtanulni!

Szóval a szabályok itt olvashatók: texas hold"em szabályok (magyarul)
Angolul is olvashatsz, nemtom mennyire töröd még a magyart :-))) texasholdem.lap.hu

Amúgy mizu veled? Él még a macska? :-))))))))) Hehe

Punker
kéne valami galériás tárhely ahova nem csak egyenként lehet a képeket feltölteni.

Punker
magunkat teljesen.