SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Üdvözletem az egri csajoknak :-)

Köszi!
Folyt. köv. <#smile>

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
Xpress.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker, hol jelent meg a Donnie Brasco dvd-n? Néztem a héten a Saturn-ban, de se híre, se hamva...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Hali, mindenki!

Tessék olvasni

Tajvan napló

Tessék nézegetni és kommentezni!!

Képek

Jó szórakozást!!!!

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

eLviRA
figyelj, ez az, amit nem tudhatsz... én egy hónap alatt találtam melót. de ha ez nem jön be, lehet hogy egy fél évig keresek...

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
reggelt
Punker
vicces emberek dolgoznak a tigáz-nál is kihozták hogy júliusban 179 köbméter gázt fogyasztottam (kb egész télen volt 300) meg hasonló vicces dolgok fizesek majdnem 18k-t "finoman" közöltem velük hogy álmodozzanak és mondják meg ki írta ezt be, erre hát majd holnap felhívnak.....

Punker
ugyanazt a viccet 20 hozzáslóson belül 7-8* találtam meg szombat reggel úgyhogy kiszórtam a brigádot.

Loogan
Ja és még ez:

"sz*rni ra hogy sz*rok, de legalabb viccek
amiota punker beszolt hogy nem toleralja az egyfajta vicceket azota pangas van" - zakika #13903 VICCEK topik

Ezt meg nem értem miért??? Nem rémlik semmi olyan eset. Mit csináltál már megint, Te "gonosz" moderátor bácsi? :-DDDD

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Csak az elõbbi vitához egy példa. Jellemzõ egyes emberekre a fórumon:
Olvasom a viccek topikot, mert jéééé végre vannak benne viccek. Kb 50%-a még jó is. Persze mindet egy Pelleri nevû srác pakolta be. Erre jön egy másik, hogy hagyja abba, mert szarok a viccei. (Nem az esetleg: "hogy nekem nem jönnek be" inkább: "hagyd abba!")
A srác reakciója erre:
"Az engem is meglepett hogy énelöttem 3 nappal ezelött tettek be viccet,de hagyjam abba mert "izomszarok" (nyilván nem az év poénja egyik sem,de azért minimum megmosolyogtam mindet).Én szivesebben olvasok vicceket a vicctopicban mint lehurrogásokat,de itt lassan egy viccre jut átlag tiz hsz hogy de szar/vótmá;aztán lehet találgatni mitöl döglött be a topic.Cementtöl meg mégegyszer elnézést hogy vicceket tettem be.Hibáztam." - Pelleri #13918
Úgy érzem jogos. Pl. ezért nem írok már én se egyes topikokba. Pedig az a Cement nevû gyerek már elég régi tag, nem? És rá meg nem szól senki, hogy haver nincs igazad, hadd írjanak végre vicceket a viccek topikba.

Punkerwork
"Két restaurátor szörnyethalt, amikor összedõlt alattuk az állványzat, miközben az egri kápolna kupolájának freskóit restaurálták - adta hírül a Magyar Rádió. A rendõrség halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított nyomozást.
A két szakember egy fából és fémbõl készült állványzaton dolgozott az egri fõiskola kápolnájában a freskók restaurálásán, amikor a tartószerkezet padozatát tartó egyik elem minden elõjel nélkül eltört, és a restaurátorok mintegy húsz méter magasból a padlóra zuhantak - tudósított a Magyar Rádió Krónikája. Egyikük, egy 57 éves hölgy azonnal meghalt, 30 éves társát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol újraélesztették, de késõbb õ is elhunyt.
A Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított büntetõeljárást."

tesóm ott volt mikor a manusz meghalt 😞

Botond
Hatvanban a Boschnál,én mégnem néztem széjjel,ha felköltöztünk pestre és lecsengõfélbenlesz a szüret ráfekszem,de sztem jövõ év elejére találok csak vmi rendes melót.
eLviRA
hol fog dolgozni a feleség-jelölted? és Te? Bpre költöztök, ugye? :-)

egy kis cégnél vagyok kereskedelmi asszisztens. tetszik. tök jó minden. szép dolgokat csinálnak, és érdekel a meló - sokat lehet vele tanulni... :-D

a nyelviskola szívás. elõnye az, hogy te osztod be az óráid, és van szabadidõ. a hátránya, hogy a legtöbb helyen nem jelentenek be, és vállalkozóként alkalmaznak. magad után fizeted a dolgokat, és nem garantált, hogy nem szûnnek meg csoportok...

Punkerwork
túlságosan is Bence nap volt

Loogan
Nincs mit. Fogyasszátok egészséggel!
Tegnap volt vmi piálás?

Punkerwork
azért kösz Loogan a tegnap este után életmentõ a pia itt bent 😊

Punkerwork
lehet le kéne állnom mert ez elmúlt 1 hónap nagyon durva volt <#wilting><#help>

Punkerwork
tegnap loptam vilmos-os poharat még1-et 😊

de most nem ihatok többet mert a fõnöknek nem tetszik hogy a vevõk elött vilmosozok <#pias>

Botond
Már a mennyasszonyi táncot tanuljuk be vagy mi. :-) Én még idén szüretelek,utána megyek állásba,asszonynak már van új meló,és költözködés is elõttünk van.

Mit sikerül dolgozni?Nyelviskola?
eLviRA
szia Botond!

minden oké, tök jól vagyok. dolgozom, élek és virulok.

Felétek mi a helyzet? elég foghíjasan olvasom a topikot... Bpre költöztök? hol fogtok dolgozni? esküvõi elõkészületek? :-)))

Punkerwork
értelmi szinvonaltól nem független

<#vigyor3>
A közönség, aki a "bevételt hozza" abszolút homogén - életkortól és "beállítottságtól" független.

Nem ferdítünk!
A fórumnak semmi köze az élethez. Mutass pls. egy olyan bekezdést a hozzászólásaimba, ahol beaggódtam volna azért, hogy imbolyog a lelki egyensúlyom a fórum miatt... 😊

Amúgy sajnos az ilyen "apró" dolgoknál kezdõdik MINDEN.

Punkerwork
sokan mondták már ezt......

Botond
Épülj be te is a mátrixba! <#nyes>
Botond
Üzelti szempontból a redundanciát képezõ adatokat tárolni sem éppen jövedelmezõ. :-D Amúgy meg egy újreg számára is adott minden információ.Fórum fõoldalán moderálási elvekben le van írva,hogy mit meg hogy,és a topik nyitásnál is van figyelmeztetés,hogy keresõ.Egyszerûen arról van szó,hogy ezt mindenki leszarja.Ilyen az élet is,ittasan vezetsz,mert szerinted szabad elveszik a jogsid.130al mész a városban,mert szerinted szabad elveszik a jogsid.Nem azért mert friss a jogsid,hanem mert egy közveszélyes állat vagy. :-D
Szomorú, hogy ezt "durrogásnak" véled. Nem a szabályok ellen emeltem kifogást, hanem a moderálási elvek ellen.
Nem romboló szándékkal írtam azt, amit írtam, hanem a Loogan által felvetett -amúgy aktuális és értelmes- témát probáltam továbbfûzni. Érveket vártam, nem vesszõkkel elválasztott monológot.

Engem nem találnak meg a "vérpistikék", mert nem adok rá okot. A moderátor topicba pedig pláne nem szaladgálnék, mivel felkiáltójelek nélkül is megoldom az esetleges konfliktusokat.

Punkerwork
egy dolgot elfelejtesz a sulinetnek "hála" iszonyatosan felhígult a netes társadalom és a sok kis 12 éves a neten éli ki a hülyeségeit, amit nem lehet hagyni mert az a közönség aki a bevételt hozza teljesen más beállítottságú.....

Loogan
Végül is egy kocsmát vagy éttermet is el tud tartani egy bizonyos törzsvendégkör. És ugye a törzsvendégeknek több minden van megengedve, elnézõbbek velük szemben. Az új vendégeket, meg "el lehet ijeszteni", mert nincs rájuk szükség, megy a bolt annélkül is. Igaz is, de hol itt a fejlõdés. Márpedig erre gondolni kell.

Kb ilyesmi a fórum is. Jön egy újreg, nem ismeri a járást a fórumon. Nyit egy új témát. (Nem használta a keresõt: 1 büntiponti) Nem az, hogy "ne így, na akkor majd én segítek, és megmutatom, hogy kell, szóval legközelebb így, jó?". Véletlenül nem ír bele a #1-be értelmeset (még 2 büntiponti). Akkor jönnek az oldregek, és: "minek ilyen topik", "már megint", stb. Beraknak valami fasz újreges képet szivatásképpen. Talán már elkezd anyázni is erre a delikvens newreg, és bannolják (jó ez elég lesarkított példa...). Nekem is elmenne a kedvem. Épphogy jó példát kéne mutatni a moderátoroknak/régi tagoknak, és nemcsak büntetni. Nem feltétlenül csak az a jó rendõr, aki csak büntet, hanem az aki útbaigazít, kér, figyelmeztet, stb...

Az SG üzleti vállalkozás tudtommal, szóval érdeke lenne, az hogy sokan regisztráljanak, használják. Hülyék mindenhol vannak, ezt aláírom, jobb megoldás is lehetne eltávolításukra, mint egy eléggé szubjektív pontrendszer.

Botond, te már behódoltál a "rendszernek"... 😊

Rulz! Analizáltam a hozzászólást és "lefordítottam". 😊))

Punkerwork
nem arról van szó, te is lehetnél élõ példa, ismerünk nem egy balhés figurának tûntél, mégis hány flémben voltáál benne hányszor kötöttek beléd apuci pici fiacskái? 20-30* az elmúlt évek alatt, te kicsit jobban ismered a fórumot és elfogadod.....

Botond
Végülis érthetõ,hogy dolgozik benne az igazságérzet,csak azt nem látja,hogy ez nem az a hely.Ilyesmiért kint kell harcolni a nagyvilágban,egy fórumon kit bannolnak kit nem olyan csekély súllyal bír az életben,hogy hihetetlen.
Punkerwork
Balu tipikusan a durrogó fórumozó, akinek nem tetszenek a szabályok addig amíg vérpistike meg nem találja akkor rohan a moderátor topic-ba hogy azonnal négyeljük fel a másikat stb, nem egyedi eset millió ember eljátszotta ezt.....

Punkerwork
újreg= anyázik stb meg se próbálja megismerni a fórumot csak zavarja a többi régi tagot.

Botond
Helló,mizu feléd?
Botond
Mondjuk abban kétségtelenül igaza van,hogy ez nem közintézmény,így nem kell a társadalmi igazságosságot a célcsoportba felvenni.Mikor gyerekeim lesznek és bejön vki az udvarra magyarázni,hogy a srác több helyet foglal el az udvarunkon lévõ homokozóban a lányom elõl és ez nem fair én is le fogom bannolni a szenes lapáttal,mert a saját udvaromon én csinálom a szabályokat akinek meg nem tetszik az elhúzhat. <#banplz> És ne érts félre,nem téged akarlak elküldeni,sõt egyáltalán senkit nem akarok elküldeni,de azt érezni kell,hogy a saját magántulajdonával azt csinál mindeki amit akar.Minden más szempont ezután esetleg.
eLviRA
vannak akik nagyon elfogultak és diszkriminálnak, és vannak akik nem... ilyen egyszerû az egész. nem a fórum az élet, mert ennek nem sok köze van a valósághoz. belebújsz egy szerepbe, és abban tetszeleghetsz, mert nem ismernek...

Botond, rátapintottál a lényegre! <#nevetes1>

O-ó... Ezt a témát ügyesen megkerülted! Finoman érzékeltetted, hogy itt nem a felmerülõ problémák megoldásán, sokkal inkább annak elfojtásán munkálkodtok.
De ezek az érvek nem ülnek. Mi több, nem is érvek.
Tehát összefoglalva: van egy "közösség". Egy fél/egy éve beregisztrált értelmes forumozó, aki hozzászólásaival elõre viszi a fórumot nem lehet a közösség tagja? Hogy lehet valaki a "közösség" tagja? Hogyan fogadtok be egy ártatlan halandót, aki "behódol" a "rendszernek"? 😊))

Please, magyarázd el az ujreg fogalmát! Komolyan nem tudom ezek után, hogy kit definiáltok ujregnek.

Punkerwork

Botond
Amúgy sztem ez az a kérdés amiben az aláírásod a mérvadó. <#zavart1>
Punkerwork
nem vagy tisztában az ujreg fogalmával, nem a regisztráció ideje számít hanem a viselkedése, és igen az õs tagokkal bizonyos esetekben elnézõek vagyunkj, miért mert itt vannak X éve és a közösség részei, minden állat egyenlõ csak néhányan egyenlõbbek, a fórum nem demokrácia ha valakinek nem tetszik mehet amerre lát ilyen egyszerû a dolog.

Neeem... Nincs valami erkölcsös elõéletem...<#hehe>
Önéletrajzot adtam be - ott lehet ferdíteni! 😊)

Botond
Regisztrációhoz kell csatolni az erkölcsi bizonyítványt is,te nem csatoltad?<#guluszem1><#nevetes1>
Én a "következetességet" nem erre értem. Tucatnyi forumozót látok (több csillaggal a nickje mellett), tucatnyi topicban, akik spammelnek, flémelnek és baromságokat írkálnak be. Ennek ellenére még csak egy ejnye-bejnyét sem kapnak. Egy friss "user" ugyanezért már kapja a büntetõpontot.
Érdemes fürkészni az új topicok elsõ hozzászólásait. Jóformán cseszegetés és a "minek nyitottad ezt a topicot" címû mûsor megy az old regektõl (akik már minden bizonnyal "kiismerték" a fórumot), holott késõbb nem is egy topic szépen beindul és elfogadottá válik.

Magyarul, arra próbáltam rávilágítani, hogy a szabályok vagy mindenkire vonatkoznak, vagy senkire! Eltérõ esetben bekövetkezik a "négerek harca az alagútban" effektus... - amely jelenleg fénykorát éli az sg-n.

Egyébként honnan lehet ismerni egy újreg elõéletét? :]

Botond
reggelt