SG: Eger Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folyt. köv. <#smile>#smile>
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Tessék olvasni
Tajvan napló
Tessék nézegetni és kommentezni!!
Képek
Jó szórakozást!!!!
Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.
...what\'s for You, will not pass You by...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"sz*rni ra hogy sz*rok, de legalabb viccek
amiota punker beszolt hogy nem toleralja az egyfajta vicceket azota pangas van" - zakika #13903 VICCEK topik
Ezt meg nem értem miért??? Nem rémlik semmi olyan eset. Mit csináltál már megint, Te "gonosz" moderátor bácsi? :-DDDD
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Olvasom a viccek topikot, mert jéééé végre vannak benne viccek. Kb 50%-a még jó is. Persze mindet egy Pelleri nevû srác pakolta be. Erre jön egy másik, hogy hagyja abba, mert szarok a viccei. (Nem az esetleg: "hogy nekem nem jönnek be" inkább: "hagyd abba!")
A srác reakciója erre:
"Az engem is meglepett hogy énelöttem 3 nappal ezelött tettek be viccet,de hagyjam abba mert "izomszarok" (nyilván nem az év poénja egyik sem,de azért minimum megmosolyogtam mindet).Én szivesebben olvasok vicceket a vicctopicban mint lehurrogásokat,de itt lassan egy viccre jut átlag tiz hsz hogy de szar/vótmá;aztán lehet találgatni mitöl döglött be a topic.Cementtöl meg mégegyszer elnézést hogy vicceket tettem be.Hibáztam." - Pelleri #13918
Úgy érzem jogos. Pl. ezért nem írok már én se egyes topikokba. Pedig az a Cement nevû gyerek már elég régi tag, nem? És rá meg nem szól senki, hogy haver nincs igazad, hadd írjanak végre vicceket a viccek topikba.
A két szakember egy fából és fémbõl készült állványzaton dolgozott az egri fõiskola kápolnájában a freskók restaurálásán, amikor a tartószerkezet padozatát tartó egyik elem minden elõjel nélkül eltört, és a restaurátorok mintegy húsz méter magasból a padlóra zuhantak - tudósított a Magyar Rádió Krónikája. Egyikük, egy 57 éves hölgy azonnal meghalt, 30 éves társát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol újraélesztették, de késõbb õ is elhunyt.
A Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított büntetõeljárást."
tesóm ott volt mikor a manusz meghalt 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egy kis cégnél vagyok kereskedelmi asszisztens. tetszik. tök jó minden. szép dolgokat csinálnak, és érdekel a meló - sokat lehet vele tanulni... :-D
a nyelviskola szívás. elõnye az, hogy te osztod be az óráid, és van szabadidõ. a hátránya, hogy a legtöbb helyen nem jelentenek be, és vállalkozóként alkalmaznak. magad után fizeted a dolgokat, és nem garantált, hogy nem szûnnek meg csoportok...
Tegnap volt vmi piálás?
de most nem ihatok többet mert a fõnöknek nem tetszik hogy a vevõk elött vilmosozok <#pias>#pias>
Mit sikerül dolgozni?Nyelviskola?
minden oké, tök jól vagyok. dolgozom, élek és virulok.
Felétek mi a helyzet? elég foghíjasan olvasom a topikot... Bpre költöztök? hol fogtok dolgozni? esküvõi elõkészületek? :-)))
A közönség, aki a "bevételt hozza" abszolút homogén - életkortól és "beállítottságtól" független.
A fórumnak semmi köze az élethez. Mutass pls. egy olyan bekezdést a hozzászólásaimba, ahol beaggódtam volna azért, hogy imbolyog a lelki egyensúlyom a fórum miatt... 😊
Amúgy sajnos az ilyen "apró" dolgoknál kezdõdik MINDEN.
Nem romboló szándékkal írtam azt, amit írtam, hanem a Loogan által felvetett -amúgy aktuális és értelmes- témát probáltam továbbfûzni. Érveket vártam, nem vesszõkkel elválasztott monológot.
Engem nem találnak meg a "vérpistikék", mert nem adok rá okot. A moderátor topicba pedig pláne nem szaladgálnék, mivel felkiáltójelek nélkül is megoldom az esetleges konfliktusokat.
Kb ilyesmi a fórum is. Jön egy újreg, nem ismeri a járást a fórumon. Nyit egy új témát. (Nem használta a keresõt: 1 büntiponti) Nem az, hogy "ne így, na akkor majd én segítek, és megmutatom, hogy kell, szóval legközelebb így, jó?". Véletlenül nem ír bele a #1-be értelmeset (még 2 büntiponti). Akkor jönnek az oldregek, és: "minek ilyen topik", "már megint", stb. Beraknak valami fasz újreges képet szivatásképpen. Talán már elkezd anyázni is erre a delikvens newreg, és bannolják (jó ez elég lesarkított példa...). Nekem is elmenne a kedvem. Épphogy jó példát kéne mutatni a moderátoroknak/régi tagoknak, és nemcsak büntetni. Nem feltétlenül csak az a jó rendõr, aki csak büntet, hanem az aki útbaigazít, kér, figyelmeztet, stb...
Az SG üzleti vállalkozás tudtommal, szóval érdeke lenne, az hogy sokan regisztráljanak, használják. Hülyék mindenhol vannak, ezt aláírom, jobb megoldás is lehetne eltávolításukra, mint egy eléggé szubjektív pontrendszer.
De ezek az érvek nem ülnek. Mi több, nem is érvek.
Tehát összefoglalva: van egy "közösség". Egy fél/egy éve beregisztrált értelmes forumozó, aki hozzászólásaival elõre viszi a fórumot nem lehet a közösség tagja? Hogy lehet valaki a "közösség" tagja? Hogyan fogadtok be egy ártatlan halandót, aki "behódol" a "rendszernek"? 😊))
Please, magyarázd el az ujreg fogalmát! Komolyan nem tudom ezek után, hogy kit definiáltok ujregnek.
Önéletrajzot adtam be - ott lehet ferdíteni! 😊)
Érdemes fürkészni az új topicok elsõ hozzászólásait. Jóformán cseszegetés és a "minek nyitottad ezt a topicot" címû mûsor megy az old regektõl (akik már minden bizonnyal "kiismerték" a fórumot), holott késõbb nem is egy topic szépen beindul és elfogadottá válik.
Magyarul, arra próbáltam rávilágítani, hogy a szabályok vagy mindenkire vonatkoznak, vagy senkire! Eltérõ esetben bekövetkezik a "négerek harca az alagútban" effektus... - amely jelenleg fénykorát éli az sg-n.
Egyébként honnan lehet ismerni egy újreg elõéletét? :]