SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek más kategóriát képviselnek. 10+ millás verdáknál azért elvárja az ember, hogy ne legyen konzervatív a beltér.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

eLviRA
nagyon jól néz ki! olyan szuperszónikus.

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
Lexus-oké is jó szokott lenni, BMW/Merci is eléggé beújított, mondjuk nem vagyok benne biztos hogy mindent elektronikára kell cserélni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Már vártam, hogy mikor szakadnak el az autógyártók a jelenlegi -de már qrvára megunt, konzervatív- mûszerfal-design-tól. A Fordé volt az elsõ próbálkozás a Focusszal, most jön a Honda a Civic-kel.

Loogan
Húúúeeöööáááá elég merész tervezés. De valamiért azért mégis tetszik. :-))))

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
na lassan elindulok megint szõnyeg választékot nézzni, ez a 10-18-ig munkaidõ finoman szólva kényelmetlen, legjobb 7:30-tól 15:30-ig lenne 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
pont a mûszerfal riasztott meg 😊

Hát, ez ilyen ultramodern. Követi a jelenlegi modern formákat. Egyébként a belsõ tere nagyon szép.

Punker
a régi szebb volt.

Az új Honda Civic! (A gyatyámat rá, hogy az év autója lesz...)

Punker
Bade, Myth már haza jöttetek a digóktól? vagy még el se mentetek?

Punker
reggelt

Kage Kage
Talán az elmélet nem helyes, de az állítás igaz! :-)

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Tök aranyos az a napraforgó, ahogy azzal az egyetlen szemével kacsingat... ;-))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Punkerwork
"Pedig a piától elvileg okosabb leszel! o.O
Van ugye a gazzellacsorda, na, ugye a csorda olyan gyors, mint a leglassabb tagok. Jön az oroszlán, mivel a lasabb tagok hátul vannak a gyorsabbak meg elõl, de egy csordában, így az oroszlán a lasabbakat kapja el elõsször. Így, mivel a lassabb tagok "kiesnek" a csordából, az egész csorda gyorsabb lesz.
Így van ez az alkohollal is. Az agysejtek olyan gyorsak, mint a leglassabb. Jön az alkohol. Leszedi a lassú agysejteket, így agymûködésünk gyorsabb lesz."

vannak azért teóriák rendesen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
lol

eLviRA
exactly! :-)

Loogan
Ja, mint a franciáknál a "jégbor". Na az viszont tényleg drága.

Botond
Nem feltétlen.Sok a készlet,szal az ára tuti nem megy fel,és lehet rajtamarad februárig a termés,hogy megérjen,akkor meg kiváló évjárat lesz a 2005ös.Mennyiségi gondok miatt igazi ritkaság. :-D
Loogan
Akkor drágább lesz a bor is gondolom. Meg 2005-ös évjáratút nem érdemes venni, mert csak felcukrozott lötyi lesz?

Botond
Ez így igaz.
Loogan
Botond!
Azt mondta a rádió, hogy itt Eger térségében 30%-al kevesebb lesz a szõlõtermés. Meg hogy, ha nem lesz száraz idõ, akkor elviszi a maradékot is vmi betegség. Nálatok is ez van? Punker mit fog inni? :-)))))))

Loogan
Itt találtam (vatera.hu)
Meg is kérdezheted a srácot (Bp-i amúgy), de akár én is írhatok Neki. Ha kell a dolog, csak úgy érdemes belemenni, ha próba után mûködik is a gépedben. Ugye van még szabad 2 memória slot?

Most valószínûleg megyek haza. Szombaton délelõtt.

Ez az ajánlat abszolút érdekel! Megoldaná minden problémámat... <#eljen>

Botond
Most hétvégén én is mennék a balcsira,szal muszáj lesz intézkedni. :-)
Punker
Mester aktiváld magad és zavartasd el a rossz idõt 3-án menni akarok Dunakeszire a 2. vh.-s bemutatóra 😊

Botond
reggelt
Punker
reggelt

Loogan
Hehe, egyszer velem is történt ilyen. Be voltam én is baszva, mint atom. Arra ébredtem, hogy felmentem egy padkára, aztán azt se tudtam mi van, elkezdtem korrigálni. Kacsáztam jobbra-balra, majd végül megállapodtam, szal nem zakóztam.
Aki látott, bár kétlem hajnali 4-kor, az tuti fogta a hasát a röhögéstõl. :-)))

Részegen bicajozni rulez!!! :-DDDD

Kage Kage
Nemtom, azt mondta hogy megy rendesen, minden oké. Nekem is gyanús, dehát... :-)

Velem egész kóser mostanában minden. Ööö, illetve majdnem. Képzeld pénteken jöttem haza Trentonból, 12-13 órákat melóztam naponta, mondom de jó lesz, jól kipihenem magam. Erre kiderül, hogy egy billiárdparti van megszervezve. Jó, maradok. Bedobok pár sört, játszunk, bedobok még párat, még mindig játszunk.

Aztán isten tudja még mennyit ittam, de olyan reggel 3-kor eszembe jut, hogy menni kéne haza. És bicajjal persze, még hétfõn hagytam itt. Fogalmam sincs hogy jött elõ a nagy ötlet, mert ilyenkor taxival szoktunk hazamenni.

Szal megyek haza, négysávoson kacsázva, világítás nélkül, ahogy elõ van írva. Nem hiszed el, de bicajozás közben elaludtam... :-) Ilyet se csináltam még... A lényeg hogy arra ébredek, hogy jön velem szembe a 20 centis padka ezerrel, és az ütközés elkerülhetetlen. Borítottam akkorát mint az ólajtó, de abszolút nem emlékszem hogy, szerintem átaludtam.

Aztán felszedtem a bicajt és hazajöttem, mintha mi sem történt volna. Pont ma reggel állítottam be a küllõket, úgy ütött az elsõ kerék hogy mozgatta a féket jobbra-balra. Még szerencse hogy ilyeneket nem az országúti bicajjal csinálok, azóta már agyonvertem volna magam biztos.

A szerver él és virul, a Kompi által javasolt http auth-al csináltam meg a dolgot. Az hogy tetszik-e majd Stevenek majd kiderül, szerintem tetszeni fog mert neki ötlete sincs rá.

Mindenesetre átállás nem lesz, a Windows-nak túl erõs bástyái vannak itt a fájlszerver és mailszerver képében, de ez a webszerver kemény csapás lesz, én meg nem adom fel! :-)

Loogan
Vagy ez sem rossz:
"Gigabyte GA- 8ITXE, (socket478, Intel 850 chipset, 4X AGP, 4 db PCI, alaplapi hang, 2 pár Rambus foglalat) hozzá 2*128MB Samsung memória, együtt." 9 000 Ft-ért, alaplap + 1 pár memória együtt.

Loogan
Balu! Találtam Neked 2 x 512MB/800MHz Rambus (RDRAM) memóriát. Nemtom érdekel-e? Egy srác 20 000 Ft-ra tartja õket (mind a 2 db, még gyáriak).

Loogan
Balu! Jösz haza a hvg-n? Le kéne fixálni a masinát is, végre van idõm nézelõdni. Gondolom Neked is jó lenne már, ha lenne BP-n is.

Loogan
Nemtom végül is sikerült-e Neki teljesen megoldani, mert mondta, hogy még felhív, ha mégsem. De nem hívott. Meg tudnád adni a számát (priviben), hogy rákérdezhessek? THX. Amúgy egy nyomtató beüzemelése volt a feladat: tesztoldalt, meg szöveget nyomtatott, csak a Kodak EasyShare-ben nem volt olyan opció (állítólag).

2 normál félév + 1 szakdolis félév. De innentõl már csak mikk-makk, vagy nem... :-)))))

Veled mizu? Telnek a napok? Mi jón dolgozol most? A Linux serverrel mi a helyzet? Mikor lesz a nagy átállás? :-)))))) Végül is mivel oldottad meg a fájlmegosztás + jogosultság kezelés problémát? Huh van pár kérdés. :-)))))

Botond
estét :-)
Punker
reggelt

Kage Kage
Mennyi van még? Mármint félév.

Írta apum hogy kért tõled segítséget, köszi.

Loogan
Hát igen: más az mikor olyanok fórumoznak valamirõl, akik értenek is hozzá, meg kicsit magasabb szinten. Ráadásul egy összetartó Linux közösség...

Loogan
Sikerült a szigorlatom (3). A hvg-n nem leszek itthon. Vasárnap este jövök.

Punker
reggelt

Kage Kage
No, az én véleményem a dolgokról:

Az egész fórumot a szakmai fórumhoz illetve listákhoz tudom hasonlítani. Egy adott fórum tagjaiban van valami közös, pl. az adott dolog amirõl téma van a fórumon, vagy mert haverok, vagy akármi.

Namost ha ide betéved valaki, aki ezen szempontok alapján kakukktojás, akkor az hamar menni is fog, mert a tagok ingnorálni fogják, azaz nem ragálnak rá. Az senkinek sem poén, ha magában beszél. Egyik példa erre a comp.os.linux és társai newsgroup-ok. Itt szándékosan írnak leveleket, amik flame-re buzdítanak. Szabály az, hogy ilyen levelekre nem reagálnak. Aki reagál, azt a többi fogja helyreigazítani.

Tehát amit mondani akarok: szerintem egy értelmes közösség magától fog rendet tartani maga között. Ha nem értelmes, akkor nem vagyok ott.

Szvsz, St nem vett figyelembe egy aprócska dolgot, mikor jó ötletnek találta azt, hogy magukat a felhasználókat fogja használni a moderálásra. Hisz pont ezen felhasználóktól akarta megvédeni a rendszert: azoktól, akik szeretnek kiskirályt játszani és büntetgetni, azoktól, akik olyan dolgokba szeretnek beleszólni amihez semmi közük sincs, okosak lenni olyan területen is, amihez nem értenek (hisz hatalmuk van, õk tehetnek olyat, amiért mást õk maguk moderálnának). Ezek az embereket ez hajtja.

Természetesen létezhetne normális moderátor is, akit nem ez hajt, hanem mondjuk a pénz. Tehát ez a munkája. Itt az SG-n ilyen nincs, értelemszerûen igazság sem.

Erre az egészre a legjobb példa asszem Balu linkje a #12229-ben. A fejétõl bûzlik a hal.

Breki33
Hát én több hónapja mondtam, hogy jövök :-)

Jó volt csak keveset aludtam a közelben meg gólyatábor volt.

Az idõ elég szörnyû volt pedig bevállaltam volna egy fürdést boxerban P
eLviRA
szia Breki!!!!!!

azelõtt kell szólni, mielõtt jössz, nem utána... :-P

milyen volt itt nálunk? jól érezted Magad? :-D

Punkerwork
a f@szom ebbe a tetves városba, se szín se anyag mintát nem tudnak mutatni szõnyegbõl, de ha megrendelem a felét fizessem elõre........

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
Harmadszor is gyomírtózni kell,mert nõ a fû,mint az állat.Harmadszor is szedni kell a hajtást az aljáról,és a fürtök 2/3át le kelldobálni,mert akkorák a szemek,hogy sose érik be normál terhelés mellett.Pár Fajta betegséget is kapott,fõleg az idõsebb ültetvényeken.Röviden borzalmas.
Botond, milyen hatással van a szõlõre ez a nyári özönvíz?

Botond
reggelt
Punker
reggelt

Loogan
Ez nagyon sirály! Nem csalódtam Benned. :-))))) Agggyá' Nekik, az összesnek!!! :-]