18742
  • Balu san
    Visszatérve erre a pecabérletes dologra, egy hétvégére zúzhatnánk a Tiszánál...

...más...

most hétvégén valami csocsó és alkoholtúra?? Kinek jó?
  • Balu san
    ...ha már a thai lányoknál járunk, a jó múltkor hallottam egy viccet a lengyel haveromtól.

Két idősebb, félrészeg lengyel fickó utazik a repülőgépen Thaiföldre. A pilóta bemondja, hogy hány fok van, milyen magasan utaznak stb. Ahogy közeledik a célország, külön felhívja a fedélzeten ülő férfi utasok figyelmét a következőre: Tisztelt uraim, az Önök biztonsága érdekében szeretném, ha tudnák, hogy a thai nők 50 százaléka AIDS fertőzött, míg a másik 50 százaléka TBC-s.
    Lengyel barátaink az alkohol mámorában:
    - Te... W³odek! Mit mondott a pilóta??
    - Azt, hogy azt kell dugni aki köhög!!

;-)
  • Punker
    boldog nick névnapot vagy mi a szösz :)
  • Kage Kage
    Csinos volt és kész, jó??? Nem tudsz kiábrándítani... :-)
  • Kage Kage
    Heey, a nyaralás lényege hogy utána jobban érezd magad itthon!! Legközelebb Romániába menjetek!!! :-)
  • eLviRA
    láttál róla meztelen képet? lehet, hogy volt neki valami, ami neked is, és amiből egy párkapcsolatban elég egy darab.

fura szerzetek vannak arra... fütyis bombázók! bár nem tudom, Te mire buksz...

• Kage Kage
    Igen, elvirának jobb dolga sem volt mint thai csajokkal hancúrozni... Vagy csak én nem tudok valamit? ;-)

Mellesleg pár éve leveleztem egy thai csajjal, nagyon csinos volt (bár félek az arcukkal nehezen barátkoznék meg), még azt is megígérte hogy egyszer meglátogat. :-) Bár tenné... :-)
  • eLviRA
    nagyon állat volt. teljes agymosás, szörnyű most itthon.

Hongkong az egyik legjobb hely, ahol eddig voltam, a legkedvesebb, legnyugodtabb, legsegítőkészebb emberekkel.

Thaiföldön elképesztően szép helyek vannak, de a cunami után még nem tért magához a tengerparti rész. néhol egy szemétdomb az egész... nyomasztó.

wiwre mindjárt teszek fel pár képet, nézzétek meg, ha érdekel.
  • Punker
    na milyen volt az utazás? thai lányokat kipróbáltad? :)
  • eLviRA
    a sok rizs és hal. jó sokáig élt.
  • Punker
    "Elhunyt a világ legidősebb államfője
    május 13. vasárnap 9:04
    [MTI]
    Kilencvennégy éves korában elhunyt a világ legidősebb államfője, a Szamoai Független Állam legutolsó királya, II. Malietoa Tanumafili. Halálhírét a szigetország egyik internetes honlapja jelentette be. A közlés szerint Szamoa fővárosának, Apiának egyik kórházában halt meg. II. Malietoa Tanumafili 44 évig ült trónján. Szamoa függetlené válása után, 1962-ben lett király. Nála hosszabb ideig csak Bhumibol Aduljadedzs (IX. Ráma) thaiföldi király és II. Erzsébet, az Egyesült Királyság uralkodója áll országa élén. Szamoában a király halálával lezárult a monarchia korszaka, mert II. Malietoa Tanumafili utódját, hivatalosan az államfőt öt évre már a 150 ezer lakosú csendes-óceáni országban általános választáson választják meg.2

:((((((((((((((((((((
  • Loogan
    Pregnant. Not fat. <-Ez kész :D:D:D:D
  • Punker
    ez üt:

• Punker
  • Kage Kage
    Ja és köszi a kívánságot, általában nemcsak a saját szüli- és névnapjaim felejtem el, hanem megköszönni is ha valakinek eszébe jut.. :-)
  • Kage Kage
    Kéne, de rá kéne szánni az időt, szal nem úgy hogy van egy fél órám este fél 8 és 8 között, hanem valami nyugis iszogatós-kotyvasztós-hassüttetős-pecázós bulit.

Mellesleg hogy állsz a szakdogával, hétvégén valami bicaj? Netán bicajtákolás?
  • Loogan
    Boldog névnapot Kage!
    Hú bazz, csak keveredjünk valahogy össze mindanyian, lesz mire innunk.
  • Kage Kage
    Már be vagyok lassulva, szal ha költői kérdésről volt szó, akkor nem értettem... :-) Pecabérletről.
  • Balu san
    Köszönöm a tegnapi jókívánságokat! Amíg a vesénk működik, addig nincs gond. ;-)

Kage: milyen bérletről van szó? :]
  • Loogan
    Szili bazz, már régen akartam mondani. A játék lényege a következő: ... :D
  • systeel
    Dehogy kell a te nyamvatt készleted!!! Amióta azzal játszunk, folyamatosan bukok!!
  • Loogan
    Most dobta vissza a tanárom a diplomamunkámat javításra, úgyhogy én ma este kihagyom. Bocs. Ha kell a zsetonkészlet küldjétek el érte Ádámot vagy Sys-t. Good luck!
  • Punker
    este next?
  • Loogan
    Csá Balu! Na Téged is utolért a végzet. Bódog szülinapot Öregfiú! :)
  • Punker
    HBD!
  • Kage Kage
    Balázs, azt hittem a születésnapod már egy hétvégi pecaparti keretében ünnepelhetjük.... :-) Azért boldog szülinapot!

Emesének van már bérlete?
  • Punker
    Keleten a helyzet változatlan..... vid

remélem lassan kész lesz a 2. rész videója is, abban már én is benne vagyok :)
  • Loogan
    Először "kúrjon"-nak olvastam. :) De így is kösz.
    Há bazz, lassan már együtt járunk mozgásterapeutához. :D
  • Balu san
    Boldog Születésnapot!
    Hova öregszel, te kujon??
  • Punker
    azt akartad mondani te fizeted a piát? és mi cserébe nem nyerjük el a pénzed?
  • Loogan
    Kösz. Hálából elnyerem a pénzeteket kedden a Nextben. :)
  • systeel
    jaja... télleg Bódog Születésinapot!
  • Loogan
    Köszmár. Jaja, de, most írtam rája. :)
  • Kage Kage
    HBD, THX, coool... :-))

Bódottágot, listát már nem is olvasol??
  • Loogan
    THX! :)
  • Punker
    HBD!
  • Punker
    Torrente 3 DVD :)
  • Kage Kage
    Trükkös... :-))
  • Punker
    Operation Woodland Outposts
  • I. Szent Bagir
    Na miafene van emberek? Mi ez a pangas?
    Nekem kell itt tepni a szamat?
    Tegnap kirugtak 2 embert a cegtol, a masik muszakbol. Engem ma 2x is hivott a fonok, de nem vettem fel a telefont. Szal lehet megyek haza hamarosan. :) De legkesobb juliusban osszedobunk egy italozas.

Addig meg punnyadas 1000el :D