SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolita
beza😊mint nekünk😊)

Punker
mos tte mirõl beszélsz? router így is úgyis kell mert az osztja szét.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most reggel nézegettem a TFT-teszteket. Volt egy márka (Iyama) - ezt mindenhol magasztalták (én még nem hallottam róla). Meg a Benq-t is, amit te ajánlottál.

Amúgy a MM-ben most volt akciós egy Samsung 17"-os ötvenegykettõért. Ma megyek szaglászni.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Rutert ezért nem fogok venni. Az lesz a vége, hogy megrendelem az sg-n. Ugyanannyi, mint bárhol máshol és megosztható.

Punker
sulinetben 108 aminek a fele visszajön, de te tudod h ameg mered kockáztatni hajrá, én inkább még várok 1-2 hónapot, annyi tkibirok mert tény hogy nekem is b@ssza szét a szemem ez a monitor.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Ja igen, alapszabály. Csakhogy évente 1/4-ed dioptriát romlik a szemem a géptõl, és már régen akartam egy TFT-t. Csak 19-es jöhetett szóba. Most volt egy ilyen lehetõség. Elõtte ki lett próbálva. Bevállaltam, remélem nem szarik be. Záros idõn belül nem tudtam volna megvenni egy ilyen drága TFT-t, Nálatok is valami 108k volt az ára.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Lolita
jaa...látom😊neeharriii😞sorryyy

Punker
egyszerre küldtük el az üzit, az enyém elveszett a tied meg dupla lett.

Lolita
mit csináltam?😊

Punker
igen a szereld magad csomaghoz nincs modem + adsl modemet 3 nagyker listáján se találtunk illetve volt 1 "full profi" valami 24k nettó beszerzési áron...

Punker
kiütöttél 😞

Balu router-rel simán szétosztod legalábbi sén még olyat nem láttam ami ne mûködött volna kifelé meg csak egy IP látszódik + az összes szolgáltató sz@rik rá......

Aha, 6-7 rongy a modem...

Lolita
bátyó akkor lenézek...igérem😊nem jön semmi közbe...

Az az igazság, hogy már végigböngésztem az adsl.lap.hu-t, de nem sokkal lettem okosabb. (512-rõl szó sem lehet! Így is vívódok az 1-es és 2-es között.)
to Punker: A megoszthatóságot nem garantálja minden szolgáltató. (sajnos) Nálunk pedig két gép lesz. Egyik a netes (a szemétgyûjtõ) gép, másik a munkagép. 8-]

Az ADSL-hez a modemet külön kell megvenni? Mert errõl hallgat mindenki, mint a sír...

Loogan
Hivatalosan nem minden otthoni csomag megosztható. A szolgáltató tudja ellenõrizni, megbüntethet, meg hasonlók. De igazából szarnak rá, amúgy is kurva sok bevételük van, minthogy ezen lovagoljanak.

Punker
nem tanulta dmeg hogy TFT-n nem veszünk fû alatt mert rendes ga rnélkül hülyeség? vagy hogy?

Loogan
adsl.lap.hu, itt még tudsz szolgáltatókat böngészni.

Loogan
Ezt nézd meg Balu! Az Externet szokott akciózni, ha online rendeled meg. A "szereld magad"-ban meg még olcsóbb, igaz az 512kbites.
Amire figyelj a többi szolgáltatónál, ha nézed, hogy 2 féle ADSL csomag szokott lenni:
-korlátozott adatforgalmú (ált 30GB-ig) agyonig akciózva. Beugratós!!!
-korlátlan

Loogan
95% hogy igen.

Loogan
Hát igen a DVI-os jobb lett volna. De ezzel sem jártam rosszul.
De ezt a típust, ami Nekem van, 50k-ért vettem, fû alatt. Úgy volt, hogy Balunak is tudok hozni, csak sajna elfogyott, és a megmaradt 1 db meg csúnyán pixelhibás volt. :-(((((
Most persze 3-4 hónapig zsíroskenyér van csak. :-DDDD

Lolita
*régi😊

Lolita
hehe..most találtam a régi üzik közt egy olyat, h a Lolita ha elmult 18 már csak Lola😊)))tujon v ki irta😊amugy hova lettek a rági emberek?

eLviRA
t-online ADSL akciók a honlapjukon

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker
nekem Enternet van interware-t árultunk õk rohadt nagyok és korrektek voltak mindenben, mit értesz megoszthatóságban? a legkisebb csomagot is simán szét osztod 1 router-ral bármikor.

Ajánljatok nekem jó ár/érték arányban ADSL-szerzõdést! (megosztható kéne lehetõleg)
Az externet elég jól hangzik, de sajnos minden csip-csup faszságért csengetni kell nekik...
thankies

Lolita
Loo....leszel pénteken edzésen?

eLviRA
legközelebb anyagi helyzet és idõtöltésbeli akadályok miatt nem ér szipogni...

...what\'s for You, will not pass You by...

Punker

Loogan
Nem.

Punker
Loo végülis sulinet ökörséggel vetted a TFT-t?

Punker
Babylon 5

Loogan
B5? Mi is?

Loogan
Csá! Jó hallani Felõled.
Nem csuklottál? Hvg-n emlegettünk. Nem volt kitõl elnyerni a pénzét. :-DDDD

Punker
találtam egy FTP-t B5 mind a 110 része + a nagy filmek fennt van, ezt töltöm 3 napja ezerrel 😊

Ehhehehe... A nagy Alfa Roma! <#ravasz1>
Olaszoktól mit várnak? 😊)

The Last Boy Scout 😄DD

"
- Szia. Te egy senki vagy.
- cssss... Másnak el ne mondd!
- Coneytól hallottam, hogy te egy senki vagy!
- ...és ettõl vagy úgy beindulva?
"
<#eplus2>

Punker
reggelt

Lolita
hehe😊 kage engem érdekel😊))elhiszed?😊a fogadnak meg jobbulást😊

Kage Kage
Asszem berakom, úgysincs ilyenkor senki itt...

-----------------------------------------------
_Endi_: Szeva Misi! Emlékszel, mikor mondtad, hogy csak gombbal lehet kinyitni a csomagtartódat, én kételkedtem a dologban, és próbálgattam az Alfa jeledet forgatni, de nem ment. Ugyanis úgy emlékeztem, az Alfákon a jel alatt van a kulcs helye.
Ma munkába jövet elõttem ment egy pont ugyanolyan 147-es alfa, mint a tied, még a színe is fekete volt. Le volt törve az Alfa jel hátulról, és mi volt alatta, na mi, hát egy kulcshely. Meg is néztem rendesen, a jel rögzítése a kör tetején van, és a jelet jobbról balra, az óramutató járásával megegyezõen kell forgatni. A kulcs helye meg a jel alsó részén van.
Na szóval, vagy próbáld ki még egyszer, vagy ha nem mered erõltetni, nézz utána valahol, hogy miért nem megy. Kíváncsi vagyok, mi a helyzet. Lehet a Tied valami extra változat, és nincs rajta tényleg, de én kétlem.

_Misi_: Ja, emlekszem mikor dumaltunk rola. En is furcsanak talalom, hogy lemerult akkumlator eseten a hatso ulesek eloredonltese nelkul ne lehetne a csomagtartohoz ferni.
Nem tartom kizartnak, hogy azert nem sikerult elforditanod, mert egyreszt talan meg soha nem forditottak el, masreszrol pedig eleg szar lenne, ha csak ugy fityegne es minden kis erintesre megmozdulna.
Mindenesetre utanaolvasok a kis konyvecskejeben mielott szetzuzom az egesz hatso ajtot! 😊

_Misi_: Megneztem a kezelesi utmutatoban. Ott is boldogan mutatja a kep, hogy a jel elfordithato, de nekem nem sikerult. Feszegetni meg nem akartam. Ki tudja miert volt letorve annak a verdanak is a jele amelyiket Te lattal...

_Szabolcs_: Misi! Ha egyszer azt írja, hogy el lehet fordítani, akkor nyugodtan fordítsd el!!! (Az Alfa márkaszervizeknek is meg kell élni valamibõl...:-)))))

_Misi_: Jot tenne a majadnak mi, ha csavarhuzoval vasig csikarnam a festeket?! 😉

_Endi_: Misi, szerintem próbáld meg úgy, hogy például elõbb kikapcsolod a riasztót, vagy kinyitod az ajtót, vagy ilyesmi, ki tudja milyen szarságokat találtak ki a biztonság érdekében. Vagy esetleg kicsit befelé nyomva próbáld eltekerni az alját balra.
De a legjobb, ha találsz egy ugyanolyan verdát, és azt próbálod meg feszegetni, persze csak sötétben. És, ha nem sikerül, akkor lesz egy Alfa jeled pluszba. 😊)

_Misi_: CSak a riasztot nem tudom kikapcsolni. Egy gomb van ami a kozponti zarat es a risztot kapcsolja. A Csomagter teljesen fuggetlen tole.
Szerintem a gumi van mocskosul osszeragadva.
Legkozelebb, ha be leszek baszva keresek egyet... 😉

_Balázs_: Misi! Ne vacakolj! Feszits ala csavarnyuzoval, ha leszakad, egy kis szilikonnal visszaragyasztod!!!

_Misi_: Loszart, beleszogelem...

_LaciZoli_: Az is lehet, hogy az elözõ tulaj is így állt hozzá, és már most is vissza van ragasztva, azért nem nyilik...

_Szabolcs_: Misi! Probald az autot forgatni a jel korul... :-DDD
------------------------------------------------------

Na, nekem itt szakadt el a cérna... :-))))))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Hi Loo!

Olvastad az alfa thread-et? Nekem spriccelt a könnyem a röhögéstõl... :-))))

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
325 új üzenet... :-) Nem is tudom hogy melyik a borzasztóbb, az alkohol vagy az internetelvonás... Mindenesetre nekem mindkettõbõl kijutott az utóbbi 3 hétben, de mostantól leszek megint.

Persze csak ha... érdekel valakit...

:-)

Kage Kage
Csak hogy csatlakozzak a gyászmenethez: nekem pedig a fogam fáj... Persze mióta megtudtam a kanadai fogorvosok árait, kutya bajom! :-)

Lolita
jobbbulást punker!eggyütt érzek veled...nekem torokgyulladásom van..

Loogan
Jobbulást!

Punker
mi lenne semmi? idén már nem is lesz + most aszem tüdõgyulladásom lesz mocskosul beteg vagyok minden levegõ vétel fáj péntek este megfáztam 😞

Loogan
Meló ügyben mi a helyzet?

Loogan
Csak elkaptam a pillanatot. :-DDDD

Lolita
hehe😊))

Lolita
langyos?aaaza nem jooo😊)))

Punker
mióta vártál itt? 😊