Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
ennyit nem gépeltem mostanában<#guluszem1>#guluszem1>
egen😞
mondom ezt úgy képzeld el hogy hol csinálja hol nem teljesen spontán sõt van hogy az intenzitása csökken nem olyan hangos utánna elkezd erõsödni.amíg csinálja addig viszont folyamatos.
az a baj hogy nem nagyon ismerem az ilyen zajokat lehet hogy van aki rávágná egy bõl mi a baja.eddig a rekord 3 és fél óra hogy kibírta sercegés nélkül.
nem kicsit idegesít a dolog mert így használhatatlan😞
mondom ezt úgy képzeld el hogy hol csinálja hol nem teljesen spontán sõt van hogy az intenzitása csökken nem olyan hangos utánna elkezd erõsödni.amíg csinálja addig viszont folyamatos.
az a baj hogy nem nagyon ismerem az ilyen zajokat lehet hogy van aki rávágná egy bõl mi a baja.eddig a rekord 3 és fél óra hogy kibírta sercegés nélkül.
nem kicsit idegesít a dolog mert így használhatatlan😞
hmm... periodikusan ismétlõdik ez a recsegés?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
nem a hangszóró a szar mert rákötöttem másikat is a subládára(központi egység)de azzal is...nevezhetjük recsegésnek de ez olyan mintha zavarná valami.
van rajta egy fõkapcsoló bekapcsolom jó,fél óra múlva rákezd csinálja 5 percig aztán megint jó(viszonylag erõs sercegés szerû valami ez)ja és teljesen független a hangerõtõl is másik vezetékkel is próbáltam.az az idegesítõ hogyha elviszem máshova akkor meg jó.
sajna nem tudom hogy éppen véletlen jó-e ott vagy tényleg jó és itthon kavar valami ezekre a kérdésekre kellene válaszolni egy szakinak esetleg megbontani hátha egybõl látja mi a bibi.
amúgy felvettem mikrofonnal a hangot majd lehet hogy "házalok" vele😛
van rajta egy fõkapcsoló bekapcsolom jó,fél óra múlva rákezd csinálja 5 percig aztán megint jó(viszonylag erõs sercegés szerû valami ez)ja és teljesen független a hangerõtõl is másik vezetékkel is próbáltam.az az idegesítõ hogyha elviszem máshova akkor meg jó.
sajna nem tudom hogy éppen véletlen jó-e ott vagy tényleg jó és itthon kavar valami ezekre a kérdésekre kellene válaszolni egy szakinak esetleg megbontani hátha egybõl látja mi a bibi.
amúgy felvettem mikrofonnal a hangot majd lehet hogy "házalok" vele😛
mmint recseg a hangszóró?
ja már próbáltam,de náluk nem produkálja a cucc magát csak itthon a szar<#wilting>#wilting>
az a gond hogy hol csinálja(pörcög)hol nem tehát nem egy folyamatos dolog.
õk azt mondták hogy nálam van a gond mármint itthon de mi a szar tud bezavarni egy erõsítõt szerintem csak egy atomvillanás😛
kellene egy másik szakvélemény mert ezek a faxok azt hiszik hogy az erõsítõ az valami szteroid hatású készítmény<#idiota>#idiota>
az a gond hogy hol csinálja(pörcög)hol nem tehát nem egy folyamatos dolog.
õk azt mondták hogy nálam van a gond mármint itthon de mi a szar tud bezavarni egy erõsítõt szerintem csak egy atomvillanás😛
kellene egy másik szakvélemény mert ezek a faxok azt hiszik hogy az erõsítõ az valami szteroid hatású készítmény<#idiota>#idiota>
jaa, én hangszer-erõsítõre gondoltam 😊
sztem próbáld meg azt, h felkeresed a boltod, ahol vetted, hátha van márkaszervizük
Buci: kikérem magamnak, én basszusgitározom!! 😛P
sztem próbáld meg azt, h felkeresed a boltod, ahol vetted, hátha van márkaszervizük
Buci: kikérem magamnak, én basszusgitározom!! 😛P
a Gere a Szilkópnál van?
de ez egy 5.1 rendszer subládája amiben benne van az erõsítõ,lehet hogy egy ic ment szét,lehet hogy forrasztani kellene,de lehet hogy itthon zavarja valami nemtom sajna😞
igy is foglalkoznak ezek a csókák vele vagy gityócuccra gondoltál azért mondtál gitáros helyeket(na ezt jól megmondtam megen😊
de ez egy 5.1 rendszer subládája amiben benne van az erõsítõ,lehet hogy egy ic ment szét,lehet hogy forrasztani kellene,de lehet hogy itthon zavarja valami nemtom sajna😞
igy is foglalkoznak ezek a csókák vele vagy gityócuccra gondoltál azért mondtál gitáros helyeket(na ezt jól megmondtam megen😊
aham....a gond csak az h a gitár a faterom zenekarvezetõjéé...és nemrég volt turné és most nincs itt a gitár...
Kuss!-magyarázta.
Van erösitöd is?
a Violinban ismernek vkit, meg szokták adni a címét
vagy elviszed a Geréhez, õ állandó szervízzel dolgozik
vagy elviszed a Geréhez, õ állandó szervízzel dolgozik
Nekem az ami a logomon van mert olyanom van😊 (csak nem gibson hanem jonshon)
Nemtudok sajnos, de csütörtökön tudok mondani, csak addigre gondolom már megoldod😊
az enyémre is<#szomoru1>#szomoru1>
no comment..
szasztok!
nem tud valaki mondani a városban egy helyet ahol erõsítõt javítanak és értenek is hozzá?(mondjuk egy nem oda illõ zajt felismer és tudja nagyjából hogy mi a hiba vagy hiba-e egyatalán)
amúgy egy aktív subládáról van szó,és szarakodik😞
nem tud valaki mondani a városban egy helyet ahol erõsítõt javítanak és értenek is hozzá?(mondjuk egy nem oda illõ zajt felismer és tudja nagyjából hogy mi a hiba vagy hiba-e egyatalán)
amúgy egy aktív subládáról van szó,és szarakodik😞
én inkább a hangja alapján mondom meg, h sztem jó, nem pedig a neve alapján 😊
Gibson, Ibanez, Fender, Jackson.. Mindegyik jó szvsz.
Ááá, csak egy szaros Gibson😄
Azt birtam amikor lecseréli szám közbe a gitárját egy másik SGre és elfelejtették rárakni a hevedert,és következett a solo Angus asse tudta mit csináljon aztán lehajolt és solozott és jött egy mukso és nagy nehezen rárakta a hevedert, ugyhogy nem baszta el..😄
Azt birtam amikor lecseréli szám közbe a gitárját egy másik SGre és elfelejtették rárakni a hevedert,és következett a solo Angus asse tudta mit csináljon aztán lehajolt és solozott és jött egy mukso és nagy nehezen rárakta a hevedert, ugyhogy nem baszta el..😄
Megnéztem egy 1979es AC/DC koncertet. Aaaahhh, Angus mit alakitott ezzel:

ki tartja nektek az infót?
nekem anno Pigniczkiné tartotta, úgy ment egy óra, h megkérdezte a fiúkat, h tudják-e, mi az az arj? mivel tudtuk, lehetett netezni, a lányoknak meg elmagyarázta 😊
nekem anno Pigniczkiné tartotta, úgy ment egy óra, h megkérdezte a fiúkat, h tudják-e, mi az az arj? mivel tudtuk, lehetett netezni, a lányoknak meg elmagyarázta 😊
Nézzél magadba és gondolkozz el azon mit látsz
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Hi allz, akkora punnyadás van ebben a topigban <#shakehead>#shakehead>
Nekem meg info orán legláis netezni <#vigyor>#vigyor>
Csak nemtom h mit nézzek...
Nekem meg info orán legláis netezni <#vigyor>#vigyor>
Csak nemtom h mit nézzek...
carpe diem
<#zavart2>#zavart2>
hja...sztem nem kell elítélni....meg 1általán senki se tudja h mi aott a helyzet akokr semmi joga fikázni
Kuss!-magyarázta.
Próbáld meg te kiénekelni azt a számot Mansontól.
Egyet elárulok, nem fog menni.
És most jönnek majd a vagánycsávók gyalázni mansont, de nem kérek belõle, szedd le a számot hallgasd meg és igazam lesz. Én se nézem amúgy, csak a végét szoktam. Torresnek nincs akkora hangterjedelme, mint mansonnak.
Egyet elárulok, nem fog menni.
És most jönnek majd a vagánycsávók gyalázni mansont, de nem kérek belõle, szedd le a számot hallgasd meg és igazam lesz. Én se nézem amúgy, csak a végét szoktam. Torresnek nincs akkora hangterjedelme, mint mansonnak.
Ja meg amikor benyomtam 4/4be 1 akkordot (magyarul egész hangot) akkor a csávó kurvagyorsan próbált pengetni..😄D
nem is csodálom hogy néha elbaszták,a két pengetõs tag folyamatosan dumált a zene alatt egymással<#idiota>#idiota>
amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek vúááá
amúgy a leggázabb néhány esetben a zenekar volt. a sweet dreamst egyenesen szarul játszották, viszont torres se volt a helyzet magaslatán. a legjobb énekes sztem egyértelmûen Caramel
amúgy a leggázabb néhány esetben a zenekar volt. a sweet dreamst egyenesen szarul játszották, viszont torres se volt a helyzet magaslatán. a legjobb énekes sztem egyértelmûen Caramel
-the invisible-
Tényleg borzalmas volt.
Amit a Toth gabi nyomott anyád azt hittem kiugrom az ablakon.
Amit a Toth gabi nyomott anyád azt hittem kiugrom az ablakon.
Basszus én pont ezek a szarok miatt nem nézek tévét. Ez kb olyan színvonal, mint a valóságsók (pfhúj)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Mijaza rock<#lama>#lama>
haverokkal voltam inni, szal jobb h nem láttam 😊
Én se szoktam, de tegnap a rock az annyira szánalmas volt, hogy szétröhögtem magam kár, hogy kihagytad..
én egyáltalán nme nézem a Megasztárt, nekem nagyon mûanyag az egész.....
Tisztázzunk valamit, ezek britney számokkal jobban jártak volna mint rockal, egész szar volt.
szerintem Torres Daninak nem volt énekhangja...
nem azt mondom, hogy nem tud énekelni, mert volt olyan szám, amit nagyon jól énekelt, de összességében szerintem nem változatos az énekhangja...
én speciel Caramellnek, vagy Palcsó Tominak szurkolok, nekik télleg változatos, jó hangjuk van...
nem azt mondom, hogy nem tud énekelni, mert volt olyan szám, amit nagyon jól énekelt, de összességében szerintem nem változatos az énekhangja...
én speciel Caramellnek, vagy Palcsó Tominak szurkolok, nekik télleg változatos, jó hangjuk van...
Ejjbazdmeg, most, hogy kiesett a Dani, hát szóval inkább nézz be a megasztár topikba és az #1401-et és az #1402-t keresd, ott a véleményem.
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, szétröhögtem magam ezen a szar megasztáron ááááá😄DDDDDDDDDD