9247
Kecskemét
-
#8085 hát jó :D -
praksi #8084 tudom hol laksz wazze :-P -
Verseghy #8083 Szerintem most kezdhetsz bújdokolni..:) -
#8082 de a Katona az évmilliókkal jobb mint a Bányai... : P -
#8081 márc. 13 (hétfő) este, bányais buli... és? én se fényezem magam :P -
Verseghy #8080 Ki a faszt érdekel?:D -
#8079 Márc. 17. (Péntek) Katonás buli!!!!!!:) -
Verseghy #8078 Én azt tudom, hogy mátéval nem lehet csajozni. Pl: hozunk próbánkra 4 csaj, mindenkinek 1, abbol az lenne hogy Mátét 1 szopja 1 csokolja 2 meg hozza neki a piát és ezt váltogatják..
Amugy meg nem mondtam neki ilyet, hogy máté akármi többet is akarna töle, amugy is 3 év van köztük:D -
#8077 ehhh :D
hallottam jókat beszéltetek, te komolyan asszed h Máté, megtudna állapodni nála?? az 1 nőcsábász :P -
Verseghy #8076 Jött szembe pár köménygyerek kata is odahúzodott hozzám..:D Mintha megtudnám védeni:D -
#8075 maradhattam volna 11ig is, mert éjfélre kellett volna hazaérni,de vhogy nem volt kedvem abban a kurvahidegben sétálni 3/4 órát, kurva sötét utcákon a gettóban :) nemis tom ménem :D -
Verseghy #8074 Aligha..:D Hát neked is negyed 11kor indult a buszod és megvártalak, mert ilyen rendes vagyok:DD -
#8073 akkor nyilván nem értél haza 10re :D -
Verseghy #8072 Arra.. -
#8071 Kovács Kármenre gondolsz?
-
Verseghy #8070 Katával még több mint egy órát dumáltam éjfélre értem haza... -
#8069 :P Nem én tehetek róla, h nem jöttek el sokan. Gondolj arra h jót dumáltál Katával meg Kármennel! -
Verseghy #8068 Micsoda buli volt..:DDD -
#8067 holtan? :OOOOO -
Verseghy #8066 Regelek új nevet:) -
#8065 kétlem kisköcsög, olyan bant kapol h a székről is lerepülsz -
Verseghy #8064 Visszajöttem volna -
#8063 igazán bannolhattak volna... :D -
Verseghy #8062 Büntipont rulez, azért kaptam, mert kértem egy programot (nevet) és adtak warez linket és ezé én is kaptam 2-t:D -
Verseghy #8061 Kata vót:D -
#8060 héhéjjj :) hátte kitől tod? amugy gyere csak! csak akkor köszönj is rám, h tevagy az :D ha másnem többiek tunni fogják, h én meik vok (elvilegamstelbe megyünk olyan 7 körül azt ameddig jólesik) -
Verseghy #8059 Buci pótszülinapra vagyok hivatalos most pénteken?:) -
Verseghy #8058 Ehh..:DD -
#8057 hmm.... nem igazán emléxem... bár előfordulhat :D
volt 1 jópár ember akit nem ismertem
ja az jó volt, én szinte senkit se ismertem, de engem meg mindenki :D
hétfőn suliban meg mindenki köszöngetett nekem, olyanok akikről nem is tudtam -
Verseghy #8056 De biztos köszöntem, csak azt nemtudtam, hogy neked..:DD -
#8055 1 oszttársam. szal télleg ott vótááá?? :o Azt nemis köszöntél rám??? :D Ejnye
Amugy énis jól bebasztam :D Pedig csak pár sört ittam :) Legalább olcsón kijövök belőle :D -
#8054 pénteken jön valaki Rock Caféba? :) -
Verseghy #8053 Ja, jól bebasztam..:) Ott voltam:) Gálék révén mentem:P De ki mondta? -
#8052 hey Verseghy, te télleg ott voltál péntek este atlantisban???? csakmer az én szülinapomat ünnepeltük... többek közt... azt ma mondta vki h teis ott voltál, igaz ez? :D -
#8051 akkoris meghalsz :@@ -
Verseghy #8050 sztem mindenki a malomra szavazna nem rám..:D kivéve te meg rolci.. -
#8049 höhöhöö -
#8048 egyszer magadat is gyújtsd már fel plz thx -
#8047 megint szar az msn :@ -
Verseghy #8046 Ez van itthon... Gondolom akkor veszek többet.. Ezzel gyújtottunk fel egy Akela CD-t is..