9247
Kecskemét
-
#8125 én tiszakécskei vagyok, az majdnem az mint kecsó:D:D:D -
#8124 eléggé pang a topik... :/
hol van minden kecskeméti? -
#8123 nah zsír :D
-
#8122 tényleg az. -
#8121 really, honnan veszed? -
szando #8120 Azt tudtátok hogy St is kecskeméti? -
#8119 czarok rá... -
szando #8118 védd meg a humorosban is mert ott is azt hiszik h kiakadt :) -
#8117 Kecskeméten nem is lehet nagyon jobb... Ezt szegeden lőttem -
#8116 azta! nekem amikor nem akadt ki akkor 600 volt a max huh nemsemmi :) -
#8115 De hogy akadt, kevesebb, mint 4 perc alatt lent volt a cucc. Biztos volt 1-2 egyetemi netes feltöltő... -
#8114 loálz kiakadt? nekem 11000 a max :D -
#8113 Csak mert halott a topik, és hogy csorogjon a nyálatok... (letöltési sebesség)
-
Verseghy #8112 Nem hagytál ki sokat hogy nem jöttél be:) -
#8111 ő heő -
Verseghy #8110 -
#8109 kevesebbért is öltem már embert... :@@@@@@@@@@@@@@@@vvvvvvVV -
Verseghy #8108 Lilla kérdezte tölem::P
Bocs Bazsi:o Nem vettelek észre.. -
#8107 mármint ki micsinált? lilla vagy te? Lilla semmit, nem rugott be, ugyhogy nem élvezte a Amstelt azt elhuzott, te meg a Eszterrel smároltál :D
[mindenre emléxik, nemjózanulis] -
#8106 versy te igen bunko ma a pofam elott huztal el a malomban a mekdonalcnal... radkoszontem de basztal eszrevenni a fürtöscskéid mögött -
Verseghy #8105 Jön nekem Lilla: Mit csináltam én tegnap este???
Lefosom a bokám... -
Verseghy #8104 De nemtudtam, megmondtam neki hogy 10dikes kadás vagyok..:D -
#8103 Mondtam h tudja. Andi hitte csak h idősebb vagy nála...
Te! Mennyi maradt Katából tegnap? Miután elmentetek a próbaterembe? Pár cafat? :D 1 falka kiéhezett pasi meg egy szegény csaj :D Jajj... tegnap nagyon kész voltam amikor hazajöttem.... -
Verseghy #8102 Buci.. Imádlak, de a seggeddel fociznék... Miért kellett elmondani a korom Eszternek?:D -
#8101 Akkor ahun te vagy, ott is tudsz jó nőket szerezni, nem kell Kecskemétig jönni értük... :) -
#8100 nekem is johnsonon van (LP) viszonylag jól szól, de kéne má 1 effekt me így nyers naon :)
sebaj, szülinapra beköltözik majd 1 :DD -
#8099 És ha én nyertem meg az 5öslottót? -
Verseghy #8098 Kérj tölem msnen crimsont sztem jók! csak olcsó gitárja van a csonkának (Jhonson Strat) és ez nagyon hallaccik rajta.. -
#8097 Csonka Zoli jóarc, nagy gitáros kölök :DD
ecce hallottam 1 felvételt ahol a sweet dreamset játszották nemvolt vmi meggyőző :DDD
-
Verseghy #8096 Csonka Zoli, Fellegi Nándi, Lackó Bálintból áll, meg van még dobos meg billentyüs de azokat nem ismerem -
#8095 Jajjajj :D
Nincs neked annyi pénzed... :P -
#8094 MOndd meg nekik h fizetem a vonatjegyüket(szebbeknek), és viszem őket bulizni
Szegeden legalább vmivel több élet van -
#8093 crimson? az ki a fakk? -
Verseghy #8092 Nemnyomom, szal buli nálad, vettem! Pénteken ottalszunk a próbaterembe szal izom bebaszás lesz amstellba crimson is jön ááá:D -
#8091 ú bazz, pedig szereztem 15 csajt, aki nagyon akar bulizni, és mind 17-18 év körül van...
mondtam nekik,hogy hölgyeknek ingyenes a belépés, és hogy jó csávók lesznek...
ígysem okés a buli??? :| mi lesz akkor??? :'((( -
#8090 té! Kata má megint szervezkedik! Szal pénteken lehet, h találkozunk Amstelban. Ezúttal ne nyomd tele magad bogyókkal :)
(Ja amugy meg hülye haverodék (Gál Bence, meg Hatvani) tesin dumáltam velük, azt gondolták megtréfálnak, elkezdték terjeszteni h nálam házibuli lesz. Óra végén mindenki odajött hozzám, h hány sört hozzanak meg hasonlók :D Félóra mulva az egész évfolyam tudott róla. Félelmetes :D Szal aki szintén hallott efféle híreszteléseket: NEM LESZ BULIM!!! :D Kicsi a lakás, meg ősöket nemtom kipaterolni :P) -
Verseghy #8089 Ez ugy van, ha már nemtudod hol laksz, megiszol egy felest és otthon ébredsz:D -
#8088 ott a pont. :DDD
[bujkál] -
praksi #8087 az alkohol nehezít? éppenhogy segít teleportálni. jól bebaszol a kocsmában, és -HOPP- máris otthon vagy :-D -
#8086 mily meglepő énis tudom hol lakok :D
bár néha ezt megnehezíti az alkohol, de többnyire tudom hol lakok.. :D