9247
Kecskemét
-
Gabyee #1593 Kit kell ketté hasítani,csak sorba kérem -
Gabyee #1592 Mi volna ha rászabadítanánk más topicokra magunkat?
El tudod ezt így képzelni,ezzel a felállással?Szerintem nem győznék kapkodni a fejüket,nézd meg Diót is elüldöztük pedig épphogy benézett szegény:D -
praksi #1591 ácsi!!! lányokat én nem verek! én úriember vagyok! aki meg meg akar veretni, az készüljön fel egy kiadós pofozkodásra! :-DDD -
Gabyee #1590 Te már fel is keltél,mennyit szoktál szunyizni naponta? -
#1589 hosszúúúúúúú -
#1588 na de a verés majd hónapra marad...
mégeccer páj,meg a többiek... -
praksi #1587 kijaza Petra? -
Gabyee #1586 Jól bekavartam mi?:))) -
praksi #1585 "is"? kinek még? -
#1584 nenevesséki,me megverettetlek a Petrával... :DDDDDD -
Gabyee #1583 Hálló good night neked is! -
praksi #1582 -
#1581 jóvanna
valami ncikről beszéltél
én meg aszittem,h....
-
Gabyee #1580 Nem,én most Gabyee vagyok -
#1579 áhh
enem nem lehet iyen könnyen...
viszont sajna mennem kell szundi
nah páj all és goodnyócc! -
Gabyee #1578 Elijesztettem? -
#1577 akkor most te Robb vagy?
-
Gabyee #1576 Szeva,a lényeg hogy én még mindig én vagyok.A személyem nem változott,ugyanolyan tuskó vagyok mint eddig:DDD.
Az új nickem milyen,dizájnos nem? -
praksi #1575 valami lehet benne, egyszer játszottak előttük... -
Gabyee #1574 Nem is rossz,jó a csajszi hangja.Az alap is olyan egyszerű,de nekem ezek bejönnek.Kicsit Zanzibáros nem? -
#1573 látom van téma...
majd megpróbálok bekapcsolódni... -
Gabyee #1572 Kellett nekem pontos időt írni bazz -
praksi #1571 sry, lassú vok -
praksi #1570 ez szokott lenni......
na, mekkhallgattad? -
Gabyee #1569 tőtöm,tőtöm...... -
#1568 nah re all!
meggyüttem! -
Gabyee #1567 Megint kiürült a top(épelméjű személy ilyenkor már húzza a lóbőrt)de mi nem vagyunk átlagos képességű egyének:-P
Persze 0:48-kor beesik Elesel,Cement,Dió,és a törpiek hogy jöttünk csevegni.Mi addigra bedagadtt szemekkel csak annyit írunk:"Jó8" -
praksi #1566 a számokat meghallgattad? -
praksi #1565 ja igen, Zoli a Musik-Produktivba, egy Tesco méretű hangszerbolt a sógoréknál. elméletileg megyek én is oda, gyakorlatilag még nincs lezsírozva.... -
Gabyee #1564 Voltam az oldalon,képtárba van egy brutál felvétel:amikor a csákó jön szemből,két oldalt húrhegyek.
Na egy ilyen helyre ha egyszer becsempézne valaki.........(Gabi a gitárboltba) -
praksi #1563 sajnos lövésem sincs, h mit lehetne csinálni, lehet h csak szét kell szedni és kiporolni :-D -
praksi #1562 ja, és ha már Kecskemét, ajánlok egy linket, egy (sajnos már ex) kméti zenekar, a zenéiket már le lehet tölteni, sztem nagyon jó!
www.hetedik-erzek.hu -
Gabyee #1561 Kütyümre semmi ötleted(a fölbetaposáson kívül)
LsL valami 100 huf-os megoldásról beszélt,de nem hiszek az ilyen 100 forintos boltokba:D -
praksi #1560 neeeeeeee, anyúúúúúúúúúúúú!!!!! -
Gabyee #1559 Befejezted?
Ha így fojtatod nem hozlak el legközelebb,maradtsz otthon!
Én nem is vagyok rocker(Metallica a KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY:) -
Gabyee #1558 Mondom hogy zsyr nincs idehaza,viszont kolbász az igen,az mindig van:DDDDDD
Ne tagadjál ki,könyörgöm neeeeeeee
Van olyan ismerősöm,aki megnyúzta a tsirkecombot és a bőrébe tekerte az almáspitét.Így fogyasztotta jóízűen.
Nem normális ő(se) -
praksi #1557 hogy beszélsz egy HÖLGY jelenlétében?!?!?!?!?
büdös rokker! :-DD -
praksi #1556 helyes!
zsíroskenyérhez kolbász??????? ember vagy te????? letagadlak! nem ismerlek! :-DDD -
Gabyee #1555 Lebuktam bas...... meg -
Gabyee #1554 Már csak 1.5nap és beszólok Tőkésnek:))))