9247
Kecskemét
-
Gabyee #1633 Ennek a cementnek már megint másik logoja van.És ti meg hülyenek néztetek hogy "színváltósra" kereszteltem.
Hát termeszti ez a logokat?Jelentsük fel -
praksi #1632 mi az a MD? -
Gabyee #1631 Visszaestünk a megalázó 2. helyre -
Gabyee #1630 Láttál te már élőben hordozható MD-t?
Ezt most komolyan kérdezem -
Gabyee #1629 Itt vagyok bazki,el ne tünyél te is! -
praksi #1628 no, hová lett mindenki? -
praksi #1627 ivott a fene....
csak a távirányítós aljzatot nem értettem.... -
Gabyee #1626 Mi van?Te ma már ne igyál többet -
praksi #1625 távirányítós? talán rádiós? -
#1624 Aha, jó. Ugyan én is elektronikát tanulok ez a szöveg kicsit zavarba hozott.:) -
praksi #1623 ja, csak ott van tüdőszita.
és száradj meg! -
Gabyee #1622 Number one -
Gabyee #1621 Hun voltál,SZTK? -
Gabyee #1620 Most jut eszembe lehet hogy fél 15 lesz az mégis,remélem zavarok -
praksi #1619 15 pont jó, akkor megyek, ill. jön a tesóm. szal ENGEM nem fogsz zavarni :-DDD -
Gabyee #1618 Össze ám
Holnap meg telcsi,de mikor is?15 körül jó? -
praksi #1617 ja, fene a pofájukat.... őket is összeverjük!
nya, akkó holnap telcsi? -
Gabyee #1616 Jaaaaa igen!!! -
Gabyee #1615 Bazz bírom én is az ilyeneket.Nekem már párszor teli lett a szemem szikrával és amikor 3 nap múlva magyek csak be kivetetni úgy lebasznak hogy alig bírok talpon maradni!
Miért most jött,mér nem hamarabb.Azt hiszik hogy a melós ember az időmilliomos -
Gabyee #1614 Igen,csak a gond az hogy ez távirányítós aljzat,tehát van hozzá egy(a kütyü meg a füles közt lévő)távirányítós bizbasz,aminek spec dudója van.
Vagy külön ezen belül ki lehetne cserélni a jack dugót?
Ha két részből áll akkor lehet hogy igen.Nekem a servicébe azt mondták nem tudják kicserélni,mert olyan micro minden benne:)Majdnem mondtam a csávónak hogy ez a szakmád bazz,húzzál fel egy szemüveget vagy bármi
Amúgy köszi hogy próbálsz segíteni,majd írjál a fejleményekről -
praksi #1613 megint II.-ak vagyunk. -
praksi #1612 igazából semmilyen, 5 perc sem volt...
viszont az asszisztens, vagy kicsoda! húúú bazzeg, ekkora tuskó némbert nem sokat lehet látni... lebaszott, mert nem vittem azt a szar kék papírt. erre mondom, h senki nem mondta, h azt is kell hozni... -
Gabyee #1611 Átszűrtek rendesen?
Milyen érzés volt?:D -
Gabyee #1610 Jobb napokat városiak,szinte csak beköszönök jelezvén hogy még élek!
Majdnem eltrafált ma egy barom autókázó köcsög.Összeugattunk azt ment mindenki a dolgára -
praksi #1609 napot!
voltam tüdőszitán, egyszer és utoljára... -
#1608 Jó, mostmár érdemi hozzászólásokat várok. -
#1607 reggelt -
#1606 reggelt! -
#1605 Huh 10 perc volt visszaolvasni.:( Nem aludtam 1 fikarcnyit se! Party! De mégse vagyok álmos, mondjuk nem is lehetek, mert 1 órán belül jönnek hozzám.
Gabyee a kütyüdet ő meg tudná csinálni elvileg. Csak ki kell cserélni a jack dugót, ami neki pár forrasztás. meg 1 új dugó. Szóval nem nagy cucc. Nem tudom mennyiért csinálná meg neked, de gondolom nem rokkannál bele. Majd meg kérdezem tőle. -
#1604 Haza értem -
praksi #1603 ok, én is húzok, mer hónap tűdőszita.... -
Gabyee #1602 Na pá én lépek,baromi ámos vagyok.
Jó alvást,és más topokba nem garázdálkodni ám -
praksi #1601 amikor visszaírnak a gitárosunknak, h a gityója megérkezett... -
Gabyee #1600 Ja!Mész wienbe mikor? -
praksi #1599 nájn, ez Bécsben vanik, a gitárosunk ott veszi a gityóját (ha minden igaz), és ha már arra járok, megveszem azt a kombót, ami van a gallerimben... -
Gabyee #1598 Mi van ezzel a gityóüzlettel?Hol van ez,mi ez,ott fogsz melózni,vagy mi? -
Gabyee #1597 Itt a verőlista -
Gabyee #1596 -
praksi #1595 hohóóó, hagyjál nekem is! -
praksi #1594 naná! főleg olyanokba menjünk, amikhez nem is értünk! :-DDD