Kecske? Mé?(Tm)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legnépszerûbb témák:6.Az milyen?Ez csak a sok hülyeség miatt lehet,amit az utóbbi egy nap beírtam ide😊
amúgy lehetnél a gitárosunk, egy laza 10 évet kéne fiatalodnod :-))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ja, és köszönöm, élek még, remélem az elkövetkezendõ 100 évben ez nem nagyon fog változni :-))

az enyém lesz, elvileg a hónap folyamán. amúgy 60 W-os tud a kicsike, ha minden jól megy Bécsben fogom megvenni, és úgy kábé 48 Ezer pénz lesz. itthon 51 egy ilyen.

gerjed? mármint hogyan?

a gitárosunk a Knight of Puntigamer :-DDDDDD

De néha.Mármint fejhalgatót.Nem én vagyok véletlen a gitárosotok,csak még nem tudok róla😛PPPPP
praksi élsz még?Most botlottam bele a galériádba.A Behringer combó a tied?Mit kóstálhat az?Jól szól?Nekem egy Laney 15W-os van,de néha ritka szarul szól,gerjed mint állat.A gittyód az faxa😊A teszkó parkoló se semmi
fejhallgatót nem használsz gyakorláskor?

Vacsi-köz? ott lakik a gitárosunk :-) amúgy sem õ, sem én nem használunk effekteket :-) dobos is van. (holnap viszek neki cineket) énekes nincs. még.

Van termetek ahol tudttok gyakorolni?Van dobos,gityós,effekt hegyek meg minden?
burkusdió
😄DD

Képzeld el nálunk mi van:Én nyomnám lendületbõl a Paradise City riffkészletét,erre a tesó benyom egy Vangelis cd-t.Azt az összhangot képzeld el ami ilyenkor van......
Torry!Akkor mit kóstálhat a kártyám?128-as Nagyon kellene majd egy másik,még a nyáron,ahhoz viszont ezt el kell passzintani.praksi:az éretségihez elõre is sok sikert,nekem az elsõ év is sok volt és még van 3.Amúgy Vacsi-köz magasságában lakom,bár ez már az én bajom
ez fájt :-DD

fiú :-) mellesleges õ is a rocknak él :-DD

LSL
Vagy a samsung monitorom képe, de egy jó csaj még mindig szebb!😊)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hát ez szép
Ok!A tesódat jól besoroltad utólsónak😊Fiú-e vagy leány?
LSL
Csaj

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Helló elesel,mondj valami szépet
ja, egy kérés: írd már kisbetûvel a praksit, naggyal egy picit zavaró..

jah! :-D

Látom Praksi mi azért egy hullámon vagyunk rendesen😄
Ezt a "hõsök forevert" kifejtegetnéd bõvebben?Lehet hogy én vagyok a gyenge elméjû,de ezt most nem értem.Ez valami titkos jelszó?Ezzel hívod az erõsítést?😊
mi az a Hõsök?

17 vagyok, a Bányaiba járok, jövõre érettségizem, a gimi után a BME-re, vagy a KKMF-re mennék a villamosmérnöki karra.
a Csészényi városban lakom (vmi kurva büdöset égetnek a SZÜV-nél...)
hobbi: basszusgitár (játszom egy együttesben is), zenehallgatás, olvasás, hobbielektronika, stb.

van 5 db hörcsögöm, 1 papagájom, meg 1 tesóm :-)

Azért mert ezek a kareszok 16 küröl mozognak.

19-ért adják a faszán húzhatóakat mindenféle extrával!

PL:dobozos Abit Ti4200-4x 64MB Thermaltake hûtõbordákkal és Iceberq4 kékledes, garis hûtõvel, amihez csendesítõ potméter jár és egy 12cm Papst hûtõ. 350/700-on lefut a 3dmark. játszani stabilan, órákon át 340/670 körül lehet vele (ilyenkor a hûtés maxon, ház oldala le, és egy papst12cm venti fúj rá levegõt) a kártyához már nincs gari, kb 30 órát ment kicsit és 10-et így ''nagyon'' húzva.

Ez a prohardveren van 19-ért!

LSL
Hi all

Az nekem is van,mármint tesó(bratyó)
Torry,20000 miért sok az nvidámért?
burkusdió
jah,és Hõsök 4eva!!!!!!!

burkusdió
én meg még csak 14... 😞((
kabbe Torry 😄DD
szintén Petõfi city
szintén Katona 9,csak A és nem B
és nekem meg van egy testvérem... 😄DD

15-öt töltöttem be Júni 13-án.
A Katonába járok, most megyek 9-be.
Petõfi Város-ban lakom.
Hobbi:zene, pc, mozi stb...

És van egy szálkásszõrû tacskóm!

ennyi...

burkusdió
olvass kicsit vissza...
és mindent megtucc
vagy legalábis többet mint a semmi 😄DD

és megint csak aszondom,h. Hõsök 4eva!!!

Akkor klasszikus muzsik,vagy instrumentál?Amúgy írhatnátok magatokról pár sort:életkor,suli,meló,hobbi...
ÉN:25 múltam,Német Laciba kezdtem tavaly az elsõ évet(gimi),totálkáros gérjármûveket vágok össze pillanatok alatt(pár éve már csinálom,de már k*rvára unom)villanyász gitárkodom,szeretek mindent ami zene,a filmelés és gamézás nagymestere vagyok,és van egy girhes macsekom😊Tehát semmi érdekes😞Mindenki cityn belüli,vagy vannak itt Hetényi,Kadafalusi,stb. emberek is?
pardon.

burkusdió
Hõsök 4eva!!! 😄DDD
na meg Dynasztija és a többijek 😄DD

cement
öhöm öhöm alljunk meg. ki mondta hogy nekem a disco tetszik?????? az sem tetszik szal... szûk látókörû barátom nem csak disco és rock van a földön

respect to the man in the ice cream van

nono!
ezen teljesen felesleges veszekedni! kinek a pap, kinek a papné. ha Robbbnak meg nekem az élõ, hangszeres zene, meg néha a pogózás teccik, akkor az is marad. ha cementnek vagy Torrynak a disco, meg fények, akkor õk se fognak változtatni az ízlésükön. Légy önmagad, tartja a mondás. ahogy nem a ruha teszi az embert, úgy nem a zenei ízlés alapján kell megítélni másokat. na, vita lezárva. jujj, ha Yetike hazajön, akkor mi lesz itt.... (õ is villanygityózik :-))

Akinek belegázoltam a zenei ízlésvilágába attól ezúton szeretnék elnézést kérni.
Hát ez a személyleírás rám nem érvényes.Van bakancsom,meg villamos gitárom,halgatok néha egy kis Metallicát levezetésnek,de nem érzem magamon a rockerséget😊Azt gondoltam a tegnap esti Praksival történt eszmecserérémre írtad gitárórák címmel.
Én azt utálom ,amikor mondom, hogy én nem szeretem a rockot.
Megkérdezik akkor mit?
És akkor mondom, hogy Progressive House, és akkor mindenki mondja, hogy: Nah ez is tuc-tuc-ot hallgat!

Ebben az a gáz, hogy tuc-tuc között is igen NAGY a különbség!

cement
amugy én is szeretek pár rockzenet, mondjuk az inkabb punkos, ilyen jó pörgõs zene, de nem az a vérmetál orditas allatsag, mert annak semmi értelme... de ettõl függetlenül nem utalom a rockot sem a rockereket sem, de tulzasba viszik en ugy erzem

Hoppá bocsesz ez én voltam😊)
cement
#196...
amugy ték

Figyu,számodra mit jelent az a szó hogy ROCKER?Ez most tényleg érdekelne.
😄DD

cement
mostansag mar nagyobb divat mint a tüctüczene...

cement
hát aki pogózik meg rázza az agyát az idiota ertelmetlen zenekre, nyáron is bakancsban, meg fekete "Tanksapka" vagy akármilyenes pulcsiban... ismerek jópár ilyet, és az utca is tele van velük...

Figyu,számodra mit jelent az a szó hogy ROCKER?Ez most tényleg érdekelne.
Nem ám!