Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
gerjed? mármint hogyan?
a gitárosunk a Knight of Puntigamer :-DDDDDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a Csészényi városban lakom (vmi kurva büdöset égetnek a SZÜV-nél...)
hobbi: basszusgitár (játszom egy együttesben is), zenehallgatás, olvasás, hobbielektronika, stb.
van 5 db hörcsögöm, 1 papagájom, meg 1 tesóm :-)
19-ért adják a faszán húzhatóakat mindenféle extrával!
PL:dobozos Abit Ti4200-4x 64MB Thermaltake hûtõbordákkal és Iceberq4 kékledes, garis hûtõvel, amihez csendesítõ potméter jár és egy 12cm Papst hûtõ. 350/700-on lefut a 3dmark. játszani stabilan, órákon át 340/670 körül lehet vele (ilyenkor a hûtés maxon, ház oldala le, és egy papst12cm venti fúj rá levegõt) a kártyához már nincs gari, kb 30 órát ment kicsit és 10-et így ''nagyon'' húzva.
Ez a prohardveren van 19-ért!
kabbe Torry 😄DD
szintén Petõfi city
szintén Katona 9,csak A és nem B
és nekem meg van egy testvérem... 😄DD
A Katonába járok, most megyek 9-be.
Petõfi Város-ban lakom.
Hobbi:zene, pc, mozi stb...
És van egy szálkásszõrû tacskóm!
ennyi...
és mindent megtucc
vagy legalábis többet mint a semmi 😄DD
és megint csak aszondom,h. Hõsök 4eva!!!
ÉN:25 múltam,Német Laciba kezdtem tavaly az elsõ évet(gimi),totálkáros gérjármûveket vágok össze pillanatok alatt(pár éve már csinálom,de már k*rvára unom)villanyász gitárkodom,szeretek mindent ami zene,a filmelés és gamézás nagymestere vagyok,és van egy girhes macsekom😊Tehát semmi érdekes😞Mindenki cityn belüli,vagy vannak itt Hetényi,Kadafalusi,stb. emberek is?
respect to the man in the ice cream van
ezen teljesen felesleges veszekedni! kinek a pap, kinek a papné. ha Robbbnak meg nekem az élõ, hangszeres zene, meg néha a pogózás teccik, akkor az is marad. ha cementnek vagy Torrynak a disco, meg fények, akkor õk se fognak változtatni az ízlésükön. Légy önmagad, tartja a mondás. ahogy nem a ruha teszi az embert, úgy nem a zenei ízlés alapján kell megítélni másokat. na, vita lezárva. jujj, ha Yetike hazajön, akkor mi lesz itt.... (õ is villanygityózik :-))
Megkérdezik akkor mit?
És akkor mondom, hogy Progressive House, és akkor mindenki mondja, hogy: Nah ez is tuc-tuc-ot hallgat!
Ebben az a gáz, hogy tuc-tuc között is igen NAGY a különbség!