9247
Kecskemét
-
praksi #2113 én meghibbanok, egy órája folyamatosan fúrják a szomszédban a falat........ -
#2112 hi -
praksi #2111 szevasztok! -
#2110 Reggelt. Basszus már megint lemaradtam... hiába nem nézek tv-t -
#2109 reggelt mindenkinek!
de jó vót a Lessz ez még így se!
esetleg néztem még valaki rajtam kívül? -
#2108 Mostmár én is. Jó nyolc -
praksi #2107 ja, teccig az ötlet.
no, én viszont már elálmosodtam, szal húzok. HÚÚÚÚÚÚÚÚ! -
#2106 naja, bocs. Majd jól összeülünk, és megbeszéljuk, hogy mennyi minden történ azalatt a 3 hét alatt, mióta van az a topik. Vagy legalább tényleg megismerjük 1mást. -
praksi #2105 pontosabban itt a hírösöknek egy tali -
#2104 SG találkozó -
Torry #2103 Bekapcsolodok én is!
Miről is van szó? -
#2102 És még nem is voltál egó:DD
ja az poén lenne. Haver 1folytában ilyenekte szervez magának. Csetes arcokal találkozik. Múlt héten pest, előtte Debrecen... -
praksi #2101 hát, valami közteset kéne kitalálni, ami mindenkinek megfelelne. vagy legalábbis nekem :-DDDDDD -
#2100 na ja van itt elég stílus/életkor eltérés -
praksi #2099 hát, sztem egy normális topictalit nem ellenezne senki, de ez szubjektív.. -
#2098 Nem zanélek, bár kedvem lenne, de se időm se türelmem megtanulni. Amúgy haverokkal szokatm eljárni, inni, dumálni, silverbe menni (redcolt nostalgia sarok rulz)
Ha meg itthon vagyok, csak a gépelőtt.
Más mit kéne kezdeni a topikkal, mert így tényleg nem az igazi. Majdnem csak csetelés megy, mondjuk jó h próbálunk 1máson segíteni, de méég vmi hiányzik. -
praksi #2097 ja, általában azt. fejhallgató fel, aztán nem zavar senki, csak magamat hallom (mindig vmilyen jó zene megy :-DD), és még olcsó is. :-D
te? -
#2096 Hehe, de akkor mit csinálsz? Gitározol otthon? -
praksi #2095 nem szoktam ide-oda járogatni, néha egy-egy koncertre elmegyek, bár akkor is inkább a társaság (na meg a fő zkr :-D) -
#2094 őőő nem tom. Te hova jársz szórakozni? -
praksi #2093 hát, amikor megszavaztattuk az új topicnevet, az egy kisebb diliházba illő jelenet volt... :-DDD -
praksi #2092 ok. miről? -
#2091 akkor duma -
praksi #2090 fa**om, nem tok aludni.... -
#2089 vhuááá mekkorát szpemeltek!
jobbmint a miskóc konneksőn!
grat! -
#2088 Jó nyolc mindenkinek. Lehet még maradok 1 kicsit -
praksi #2087 na, hunyok én is, jónyóc! -
praksi #2086 jóéjt! -
Gabyee #2085 Jóccakát én mentem alukálni -
praksi #2084 ez már a kibaszott-kurva nehéz kategória (talán annyira mégsem :-DD), de már maga a technika megtanulása is bő egy hetes bőrirritációt von maga után, és aztán jön a köv. lépés, h pontosan játszd el.... :-) -
Gabyee #2083 Köszi mégegyszer -
Gabyee #2082 Bammmmmeeeegggg -
Gabyee #2081 Én a Flea mester oktatására gondoltam
Alapgyakorlat ez amit mutatot annak a suttyónak,vagy már a sűrűje? -
#2080 Én is erre gondoltam -
praksi #2079 ööööööö, nyem túdóm -
Gabyee #2078 BasszusGITÁRozom=GITÁRelvonó
Keresd meg mi egyezik és még kapsz negyed évet:-DDD -
praksi #2077 hát, az első hét azzal telt el, h E dúr skála..... ez volt még novemberben..
mostanra csak nehezebb lett :-D -
Gabyee #2076 Gondolom ezeken az alapgyakorlatokon túl vagy már -
praksi #2075 :-DD -
praksi #2074 BASSZUSGITÁROZOM, és igen, basszus!