Kecske? Mé?(Tm)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alant írtam a számát...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Teflonkönybe benne lehet a számja?
Amit írtál az jól hangzik(mármint a gitár témában)
te voltál már katona?

2 esetet látok (álá Nostradamus :-DD):

-kiderül, h a zalai olajmezõk annyi olajat rejtenek, h 50000000 évre elegendõ, és az USA megtámad minket. :-DDD

- 3 éva alatt kiderül, h mekkora marhaság volt ez a zsoldossereg, és a nagy bukta miatt újra bevezetik.

bazzzz..... :-DD
ha szóltál volna elõre, akkor mondtam volna, h ma 4 után nem volt, mert csak a tesóm meg én vagyunk mostan a nyáron, mer mindenki nyaral, és óra után hazamegy. ami biztos h tuti, ha csütörtökön felhívod 2 és fél négy között, mert akkor biztos ott van (megint óránk lesz).

a csengõ beszélgetõs, de csak nyomva kell tartani, amíg ki nem nyitja az ajtót.

most azt mondom, amit a tesómnál láttam: eleinte megtanulnak pár számot, jó sok akkorddal, eleinte könnyebbeket, aztán jön az elmélet, utána meg jönnek a nehezebb számok és oktatóanyagok. bár tesóm most fog neki vinni Joe Satriani-t tanulni.

erölködõ az úgy néz ki, h csak tisztán használja. igazából az egy basszuskombó.

amúgy fasza, van neki egy Explorer fazonú gitárja is! de nem szokta használni.

Ezt a népjólétesek küldték?Akkor szerintem ez csak valami hivatalos levezetõ baromság.Jövõre tuti hogy nem lesz már hadkötelezettség.Idén meg csak nem rántanak be
Bazz minden hülyeségrõl írogatok,csak a lényeget nem mondom:voltam ma a Tõkés úrnál.Már kedvelem a fickót,még ajtót sem nyitott😛
Mikor lehet õt ott találni szerinted?Én olyan 5 körül voltam ott,de se kép se hang.A csengõ az a beszélgetõs fajta ugye?
Szokott úgy is tanítani,hogy visz a nebuló valamilyen anyagot(cd ilyesmi)vagy vannak neki alap dolgai amiket "megtanít.Puliusznál úgy volt,hogy vittem neki a zenéimet ami érdekelt és az már játszotta is,tabolta le füzetbe meg ilyen dolgok.Kellene amúgy egy jó erõs alapozás,mert itthon mindenbe belefogtam egy kicsit,de semmivel nem haladttam igazán.Erõlködõvel gyakoroltat vagy csak szárazon?
és ki küldi a levelet?

hát a Népjóléti Osztáy! se nekem, se a népnek nem lesz jó, ha engem behívnak.... :-DDD

ja, azé pampogok, mer kaptam. idézem:

"Praksch András (szül. 1987.02.13. stb..)....hadküteles korban lévõ személyt kötelezem arra, hogy a levél kézhezvételétõl számított 15 napon belül a háziorvosánál elõzetes orvosi vizsgálaton jelenjen meg, ..... Amennyiben ezen kötelezettségnek nem tesz eleget, 100 000- Ft-ig terjedõ pénzbírsággal sújtható, illetve a megjelenés elmulasztása esetén elõvezetésnek van helye...."

üzenem nekik, h kapják be! rohadt

Most akkor mi van?Van még vonulás vagy nincs már?(nem madár)
Ha nincs minek kell menned?Nincs értelme.Vagy kaptál valami hivatalos papírt?
hát a katonai eü-vizsgálat.... ha mákom van, a doki ráírja, h "Kötelezõ állatorvosi vizsgálaton megjelent", aztán mehetek haza. ha nem, elküld egy csomó további vizsgálatra, ami 2-3nap.....

Milyen orvosi vizsgálatról karattyolsz te itt?
Talán valami dilidoki?
azaz "pontosabban"...

azt értettem, csak az esetet felelevenítvén eszembe jutott, h az öngyilkosokat utálom. ill. azokat, akik vmi értelmetlen marhaság miatt akarnak önpusztulni....

Lehet hogy én írtam hülyén,de ez az idióta szerintem élni szeretett volna még,csak a lakásban hagyta a kulcsot és az ablakon szeretett volna bejutni.
Bazki az ilyenen felbaszom magam!
nya, holnap elintézem azt a kurva orvosi vizsgálatot. és megin fasza, megvannak a cinek, erre hétre kölöcsönbe ez a szett, erre nem tudunk próbálni... sõt, még a jövõ héten se....

hááát, hetedikrõl nem szokás.....
nálunk tavaly a szomszéd lépcsõházban ugrott ki egy nénike a hetedikrõl, de amennyi esze volt, pont a bejárat elé. még szerencse, h nem járt arra senki.

az öngyilkosokat halálra kéne ítélni! vagy legalábbis életfogytra!

Nem egészen normális,be kellene az ilyet dugni az elzárt osztályra.Szalagháznál kizárta magát a csávó és valahogy a "csatornán" felmászva(pókember 3) meg akarta közelíteni a területet.Meg is közelítette majd az erkélyen vagy mi a szaron egyensúlyozva ment tovább a célja felé(senki nem szólt reá,hogy:te barom mi a szart csinálsz ott fent?)majd látványosan lepottyant a közönség közé.Pafffffff
Nem élte túl az ütközést
azt nem hallottam, mi a beteg panasza?

Láttam ma a felborult kámiont,mindenütt sóder hegyek.
Petõfi Sanyi úti storyt hallottad?Hülyegyerek és a 7. emelet esete?Vannak még beteg fazonok és most nem egy sima náthára gondoltam😄
tudtam h kecizel, azé vanik a szmájli :-DD

no, akkor 2. téma: megszervezzük a tüntetést a moderátorok ellen! lezárjuk a Halasi úti felüljárót!

Bevetted mi?Vald be
Szép jó estét!Tényleg mi ez a punnyadás?Amikor ideérek akkor húz el mindenki.
hé! ne gecizzééé vazzeg! :-DD

Hát ide se írok többet,szánalmas ami itt folyik.
Tele van a ........ veletek!Ilyen lusta bandát még nem láttam!
Na pá
jaja, Robbb meg én hozzuk otthonról az áramot :-DD csak ne úgy járjunk, mint szegény srác....

burkusdió
na csak hajrá...
😄DD
és zenélünk egyet az út közepén...

emebrek, ha nem csinálnak hamarosan vmit a moderátorok, akkor tüntetõleg lezárjuk a Halasi úti felüljárót! :-DDD

látványosabb, mint az elõzõ.

burkusdió
jaja new loko
hogy teccik?

háj, új lokó?

burkusdió
van itt valaki?
HAHÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!

háj!

LSL
😄 Na most viszont lépek

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

lincselés lesz, nem reklamálás.....

LSL
Reklamálunk😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

most má a f*szom se tudja, h miér nem csinálnak semmit, már 4-szer beírtam a topicba...

3Error
aggyonisten'! vki vacsikozi? (Robbb, te a talfajan merre lax?)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

LSL
mi van már a névvel??? Már hétfõ van! Még mindig nem dolgoznak??

bazz, Robbb, most volt órám; aszittem meghalok, egy latin számot kellett játszani, a végére már görcsölt a karom....

aloha

LSL
Sziasztok

jó napot!

burkusdió
jó reggelt mindenkinek!

Szia mindenkinek,megyek én is hunyni.
Holnap,akarom mondani ma melódia,hurrá
najó, én most megyek, mer holnap pakoljuk a pincétö.

gud nájt!

Válaszd ki a megfelelõt,rám az összes illik:--D
ön- vagy köz- ? :-DDDD

Pedig volna pár topik amit be kéne csukni az oda irogatókkal eggyütt.A gumit én teljesen bezárnám a csókákra meg ráhúznám a fehér zubbonyt
De még mindig mi vagyunk a legveszélyesebbek😄DDD