Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Amit írtál az jól hangzik(mármint a gitár témában)

-kiderül, h a zalai olajmezõk annyi olajat rejtenek, h 50000000 évre elegendõ, és az USA megtámad minket. :-DDD
- 3 éva alatt kiderül, h mekkora marhaság volt ez a zsoldossereg, és a nagy bukta miatt újra bevezetik.
ha szóltál volna elõre, akkor mondtam volna, h ma 4 után nem volt, mert csak a tesóm meg én vagyunk mostan a nyáron, mer mindenki nyaral, és óra után hazamegy. ami biztos h tuti, ha csütörtökön felhívod 2 és fél négy között, mert akkor biztos ott van (megint óránk lesz).
a csengõ beszélgetõs, de csak nyomva kell tartani, amíg ki nem nyitja az ajtót.
most azt mondom, amit a tesómnál láttam: eleinte megtanulnak pár számot, jó sok akkorddal, eleinte könnyebbeket, aztán jön az elmélet, utána meg jönnek a nehezebb számok és oktatóanyagok. bár tesóm most fog neki vinni Joe Satriani-t tanulni.
erölködõ az úgy néz ki, h csak tisztán használja. igazából az egy basszuskombó.
amúgy fasza, van neki egy Explorer fazonú gitárja is!
de nem szokta használni.Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mikor lehet õt ott találni szerinted?Én olyan 5 körül voltam ott,de se kép se hang.A csengõ az a beszélgetõs fajta ugye?
Szokott úgy is tanítani,hogy visz a nebuló valamilyen anyagot(cd ilyesmi)vagy vannak neki alap dolgai amiket "megtanít.Puliusznál úgy volt,hogy vittem neki a zenéimet ami érdekelt és az már játszotta is,tabolta le füzetbe meg ilyen dolgok.Kellene amúgy egy jó erõs alapozás,mert itthon mindenbe belefogtam egy kicsit,de semmivel nem haladttam igazán.Erõlködõvel gyakoroltat vagy csak szárazon?
hát a Népjóléti Osztáy! se nekem, se a népnek nem lesz jó, ha engem behívnak.... :-DDD
"Praksch András (szül. 1987.02.13. stb..)....hadküteles korban lévõ személyt kötelezem arra, hogy a levél kézhezvételétõl számított 15 napon belül a háziorvosánál elõzetes orvosi vizsgálaton jelenjen meg, ..... Amennyiben ezen kötelezettségnek nem tesz eleget, 100 000- Ft-ig terjedõ pénzbírsággal sújtható, illetve a megjelenés elmulasztása esetén elõvezetésnek van helye...."
üzenem nekik, h kapják be!
rohadt 

Ha nincs minek kell menned?Nincs értelme.Vagy kaptál valami hivatalos papírt?

Talán valami dilidoki?

Bazki az ilyenen felbaszom magam!
nálunk tavaly a szomszéd lépcsõházban ugrott ki egy nénike a hetedikrõl, de amennyi esze volt, pont a bejárat elé. még szerencse, h nem járt arra senki.
az öngyilkosokat halálra kéne ítélni! vagy legalábbis életfogytra!
Nem élte túl az ütközést

Petõfi Sanyi úti storyt hallottad?Hülyegyerek és a 7. emelet esete?Vannak még beteg fazonok és most nem egy sima náthára gondoltam😄
no, akkor 2. téma: megszervezzük a tüntetést a moderátorok ellen! lezárjuk a Halasi úti felüljárót!

Szép jó estét!Tényleg mi ez a punnyadás?Amikor ideérek akkor húz el mindenki.

Tele van a ........ veletek!Ilyen lusta bandát még nem láttam!
Na pá

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Holnap,akarom mondani ma melódia,hurrá

gud nájt!

De még mindig mi vagyunk a legveszélyesebbek😄DDD