Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismersz már annyira

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

illetve még csak burkusdió
de az má egy fejlõdõképes mag...
de errõl Muki barátomat kéne megkérdezni,mert õ a "mag hierarhia" 9.a osztálybeli kiépítõje...
verjük meg õket! pontosabban miután megvertük a moderátorokat! :-DDD

Hát most röhögni fogsz(joggal)de össz-vissz 5000 körül

Le kéne õket ugatni,felkavarni kicsit az állóvizet,nem?

Nekem az volt az érzésem,hogy nem is tudják megcsinálni,mert egy amatõr fax banda.Egy darabig még tudttam használni,mot folyamatosan fogni kellene hogy szóljon

Nem baj,átalakítom

Van nekem egy hodozható minidisc felvevõm(továbbiakban kütyü)aminek a jack dugasza megadtta magát.Beledugom a fülest és ahogy mozgatom recseg-ropog,hol halatszik hol nem.Amikor kerekezek ez elég zavaró.
Bevittem az Arany Jancsi féle tákolószervízbe kb.5-ször.Semmit nem tudnak vele csinálni.Madárnak nézett a figura azt hitte kezdõ vagyok.Legalább 2-szer kitakarították,kicserélték az aljzatot(baszták),meg ilyen apróságok.Amikor elhoztam mindig mûködött egy hétig.A végén törzsvendéggé váltam,de többet be nem teszem oda a lábam az tuti.Legutóljára azt monja az arz,hogy csak a nyákkal lehetne kicserélni,az a biztos.Csakhogy egy deszka árán veszek egy új kütyüt basza meg!Megforasztani meg nem tudják,mert olyan pici minden belül.És ez a hivatalos szervíz😞(Amúgy Sony a cucc,nem akarok belerúgni,mert nincs más baja.Így viszont használhatatlan.Valami érinkezési akármi lehet vele,hátha ezt te jobban vágod.Ötlet?????
Na lehet olvasgatni

ellenben ezek közül vmelyik tán....

Ilyen kellene nekem is😄DDDDDD

mit is mondtál a tartalmas hozzászólásokról? :-DDDD
Volt mit visszalapozni,átrágtam magam a sok tartalmas hozzászóláson

,de egyszer sem vette észre rajtam senki hogy nem vagyok beszámítható:-P
Te,ott az õrségbe(fõleg éccaka)milyen parás dolgok voltak!
Többször megilyedttem a SAJÁT árnyékomtól,a pockok vagy mi a fenék baxszták az annyukat kinn a mezõn.Kóbor kutyák járkáltak ki-be,a kisebbség üzemanyag lopásairól nem is beszélve.És csak akkor rátsd csõre a fegyvert,ha nagyon muszály.Eztet mondták nékem,de akkor még nem ismertek

3 hónap "kemény" traning Szabadszálláson,majd itt voltam a reptéren 6 hónapot,mint repkiszolgáló.Nem volt olyan vészes

3 hónap "kemény" traning Szabadszálláson,majd itt voltam a reptéren 6 hónapot,mint repkiszolgáló.Nem volt olyan vészes