Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy milyen volt a mûszak?Meghalt mindenki?Én felvettem!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Akkor számoljunk,mondjad szépen utánnam:1-2-3-4....

Könyér volt itthon,de zsír áz nem

és mi az h befested a hajad?
Lefürdök,befestem a sérót,bedobok pár szelet zsírosdészkát(praksi ezért még számolunk
)
Még visszatérek

<font size=+3 color=red>
<marquee width=75%>
HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
</marquee>
</font>
</p>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Énekelni még nem próbáltam a kedves szomszédok szerencséjére
A kérdéseim remélem nem voltak túl tolakodóak,de aztat mondták nekem,hogy ez egy kapcsolatépítõ topic.Olvass csak vissza és meglátod

Tüdõdet holnap szûrik?Dohányozol?
-8 éve múltam 12 😊
- a Vacsiközben lakom
-igen, van barátom
- most dolgozom is, de amint említettem énekelni tanulok, szeptembertõl ha minden jól megy kereskedelmet fogok tanluni fõiskolán (vagy épp jogot, ez még nem eldöntött)
- háziállatom sajnos nincs
- nyáron a Balcsin fogok nyaralni, de õsszel lehet hogy megyünk megint külföldre is
-még nem mozgok olyan otthonosan az SG-n, ha van épp olyan téma, akkor bármihez szívesen hozzászólok

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

-mennyi ideje múltál el 12 éves(nem illik tudom,de így kimatekozzuk😊
-merre fele laksz a városban?
-van-e fijúd(lányod)?
-dolgozol,tanulsz?
-szabadidõdben mit szeretsz csinálni?
-kutyád,macsekod(krokodilod,hörcsögöd)van-e?
-hol fogsz nyaralni?
-melyik topikokat látogatod szivesen?
-sok ez a kérdés egyszerre?
-stb.

Amúgy ez egy hordozható minidisc(MD),így is egy 100-as?

Az új címnek örülök,végre sikerült(külön köszönet praksi kolegának a soron kívüli "gyors és zökkenõmentes" ügyintézésért,és az átgépelt éccakákért)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A csillag a nevem mellett azt jeleni hogy VIP tag vagyok, és hogy egy éve vagyok SGs, nem láttátok még másoknál?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
)Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.