9247
Kecskemét
-
praksi #3114 na, a próbafelvétel királyságos, bár egy picit hallatszik, h mégis csak kaziról van, de nem bajö! :-D
szal most akkor: Deep Purple: In Rock -
#3113 hajráö!!!!!!4 -
praksi #3112 hali, most fogok megpróbálkozni a kazettás dologgal :-D -
#3111 hy praksi-mesterö! -
praksi #3110 'reggelit! (huh, már kilenckor! nem semmi! :-D) -
#3109 Torry! kössz a segítséget!!!
szerintem ma már lesz info a karival kaapcs... -
#3108 röggelt mindenkinek! -
Torry #3107 Jóreggelt! -
szando #3106 reggeltet mindenkinek -
szando #3105 akkor most itt vagy?
nekem mondjuk konnyu... itt 9 ora van... -
#3104 korán fekvő népség... bezzeg én még 5kor is javában fenn szoktam lenni! :D -
praksi #3103 lépek én is! halihó! -
Torry #3102 jo8 én is megyek! -
praksi #3101 gudnájtö!
mondjuk inkább ilyen lennék: , aztán meg ilyen
meg a fejhallgató is elszállna rendesen... -
Gabyee #3100 na jónyócat -
Gabyee #3099 Nem csak bemutattam LSL kolegának hogy néznél ki,ha a 100W egy az egybe megkapnád a fülesből:DDDDD -
praksi #3098 rémeket lát :-D biztos tükörbe nézett :-P -
praksi #3097 otthoni gyakorlásra igen, de ez most a zenekari erősítő. meg az ilyeneken úgyanúgy van fejhallgató kimenet, ami korlátozza a kimenő jelet. -
#3096 Mivan? -
Gabyee #3095 -
#3094 Azt mondtad h azt használsz nehogy mást zavarj -
praksi #3093 öööööö, milyen fejhallgató? -
#3092 100W fejhallatóra?! Az jót tesz a hallószerveknek:D -
praksi #3091 az már üt :-D -
Gabyee #3090 100W
banyek: -
praksi #3089 még nincs, elméletileg még augusztusban megjön a srác gitárja, és akkor Bécsben megveszem. addig meg kölcsönbe egy 100 W-os Peavey :-D -
praksi #3088 naná, és szeretek vicces gitárosokat megenni reggelire :-DDD -
Gabyee #3087 meg van már az új erölködő? -
Gabyee #3086 basszus?!:D
mi vagy te,grizli medve? -
Gabyee #3085 A Chili nóták közt amiket küldtem van egy ilyen:Blood Sugár Sex Magic.Az a szám nem az ami a cím,tehát van ilyen zene meg cím is,de a kettő nem stimmel,mert ha elindítod azt írja ki mint ami,de a file neve nem az ami valójában,mert.... -
praksi #3084 majd ha meghallgattad, akkor alkoss véleményt :-DD bár a tisztája még jó. ja, jut eszembe, ne dörmögjek vmit alátok? :-) -
Gabyee #3083 vágy bővített szekund
NDK minőség az pont jó,abba még van anyag
A Laney-m az meg China,az sem jobb ám! -
praksi #3082 G és B? az egy kisterc :-D
asszongya ő benne lenne, de Vermona erősítőre számíts, szal NDK minőség lesz, mint a szocreálban :-D de 2 csatorna van szal nem kell cipekedned. -
#3081 Gondolom hangszerboltban lehet kapni, olyan dolgokat, ami kapcsolódik az audió elektronikához... -
Gabyee #3080 Én is úgy másfél éve nyomom de sajna most kell rájönnöm hogy nem sokra vittem(egyenlőre:)
Amúgy franyó volna valakivel megbeszélni,hogy milyen hanközt alkot a G és a B hang meg ilyenek:DDDDD
Ez a gyakorlós dolog meg ha érdekli a tesódat,akkor üzenem neki hogy felőlem mehetne a dolog.
Azt még nem tudom hogy mikor,mert mostanában összecsapnak a hullámok,igazából nekem hétvégéken van időm ilyesmire(sajnos:( -
praksi #3079 ja, jó, megint én vagyok a hülye: nem kellék, hanem alkatrész! már magyarul se tudok (agyamra ment a meleg :-D) -
praksi #3078 tudom, de az van benne! én hangszerboltban vettem jack-aljzatot is :-D -
#3077 LOL, a potméter szabályozhaó ellenállás. -
Gabyee #3076 Hi! -
praksi #3075 pengetni olyan másfél éve penget, de március óta jár a tanárbácsihoz (részben az én sugallatomra kezdett hozzá járni :-D)
és ne dícsérd túl, mert egy picit feszélyezi :-D