Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazki atomtudósnak kell lenni hogy megjegyezze a szerencsétlen fórumzozó ezt a sok szart

akkó hagyjuk a f*szba....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

-the invisible-

-the invisible-

-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
szeptembertõl tanulok elektromosat fenn pesten az Oroszlánnál.
-the invisible-
-the invisible-
amúgy normális fejem van (sztem) 😄D
-the invisible-
Neked valami nem jó a Flashel,mert annak olyan sebel kellene menni,mint sima mentéssel,vagy nyem?
Gab: FlashGetnél olyan 40-50K, ha simán Mentés, akkor 80K-100K -ra is fölugrik néha....
Nekem csak 5GB megosztásom van sajna
Lehet hogy rálesek a külföldiekre,mert a hazai cuccok nagyon nehezen jönnek.Persze magyar dolgokat csak magyar oldalról lehet leszedni.Neked mennyi szokott a sebesség lenni(nem a dc-be hanem simán a neten)
a magyarok nálam kurva lassúak, reggel egy finn, most egy svédrõl szedek, de mondom, nagyon jól jön.
Magyar hubokon nem szoktál lógni?Én csak ott szoktam,most rajta vagyok az Independencén "harczos" név alatt futok😊
Külföldi hubokhoz mennyi megosztás kell általában?

amiket szedek:
Satriani, Vai, eric Johnson - My guitar wants to kill your mama (Frank Zappa átdolgozás, asszem)
Satriani - Surfing with the Alien
de esetleg felmehetsz te is egy hubra, majd szedegetek tõled, esetleg te is tõlem ;-)
Satriani - Satch boogie

Ezt azért kérdeztem,mert ha érdekel egy-két cucc akkor nyomatok fel az oldaladra.Ha már a Redhotot nem ismered,rakhatok fel pár ritmusos számot,úgyis aztat szereted.
Milyen videjót szedel most épp?

ezek teljes albumok?
Summer Song
Top Gun Theme
Tõle ezek vannak meg,de érdekes módon nem ismerem annyira,pedig tudom hogy nagy ász a fickó.Õ is volt itt a mostani koncerten nem?Meg a Steve Vai bácsi is.
Nem voltál?
télleg piszkos jó, de azért nem õ a legnagyobb. sztem ilyen téren nem lehet legjobbat hírdetni, mert John Myung (Dream Theater), Steve Harris (Iron Maiden), stb. is egy félisten kategória szerves tagjai :-DD
RHCP-tõl és John Frusciante-tõl szinte minden megvan nekem.
Tényleg nem ismered szinte semennyire az RHCP-t,azon belül Flea-t?A szakma azt mondja hogy õ az egyik legjobb basszer a bolygónkon,de általában így szokták ezt leírni cikkekben:"egyik?"
Szóval szinte mindenki belül úgy gondolja õ a császár ebben a mûfajban+a RHCP ritmusszekciója is a legjobbak közé tartozik köszönhetõ ez a Guinness rekorder dobos Chad Smith-nek(õ játszik a világon a legnagyobb dobszereléssel:308db-os😊