9247
Kecskemét
-
#8726 reggelt kecskenét
melyik autósiskolánál érdemes jogosítványt csinálni? CE kat. -
piamania #8725 Hát ez az!Toborozni kéne embereket,hogy írjanak minél többen a digiseknek,hogy érdeklődnek a net iránt.MErt ha tényleg kiépítik a hálózatot,akkor itt akkorát fognak aratni,hogy az nem igaz.Tegna voltam bent az egyik digis ügyfélszolgálatin itt kecsón,azt mondta a csávó,hogy nem érdeklődnek annyian a net iránt,hogy megérje a központnak kiépíteni.Toborozzon mindenki embereket.!!!!! -
#8724 becseszne -
#8723 axelero volt most meg externet van :D
digisek ha jönnek kecsóra akkor csak panelba megy nem? -
#8722 én is -
#8721 egy rakás szar szerintem is...10.000 körül fizetünk a 8 Mbitesért, ami önmagában nem rossz, de a 384k up az nevetséges hozzá.
jöhetne a digi kecsóra egy 20/20-ast bevállalnék :) -
#8720 Nekem Drávanettől van a netem , T-Comos hálózaton, és semmi ilyen problémám nincs. Sztem válts valamilyen T-Com hálózatot használó cégre vagy UPC Chello-ra...:) -
Verseghy #8719 Kössszziiii^^ -
#8718 fibernetnek a kurvaannyát. Egyfolytában lebasz az msnről, szakadozik a net, sokszor nincs is, lassú fos aranyért. -
piamania #8717 Hi!
Bocs,tudom nem ide vág,de meg kell kérdeznem.Mindenkinek a szaros fibernettől van internete?Ha igen,akkor ti meg vagytok velük elégedve?Azért kérdezem ezt,mert én nagyon utáálom őket,baromi drágák.Diginél a mostani netemnél is kétszeresebb gyorsaságú net 4E Ft,itt meg 10E.Azért nem mind1.Írni kéne a digiseknek,hogy a kecskemétieket is érdekli az internet szolgáltatásuk.Szerintem.Én már sokszor írtam nekik,de mindig azt írták,hogy ha majd lesz,akkor szórólapokat kapok.De semmi több.
Ti hogy vagytok vele? -
#8716 faszom évzáró. -
#8715 -
#8714 hisz ez tudod kit érdekel: senkit. -
Verseghy #8713 Mekkora hülyeség volt:D Simán nyertünk:D:D
Jogsi nélkül nem szabad motorzni, mert seggbekúrnak a gumibottal aztán nem vizsgázhatsz évekig -
#8712 élősakkba ?DSA_:?SDA:_SAD?SAD_
beszarok bazdmeg már a petőfibe is jött velem rendőr, 2x is, hát mi lesz itt kérem. (jogsi nélkül) -
Verseghy #8711 kik?:o -
#8710 ja.
jónagy parasztok voltak ma :O -
Verseghy #8709 De kurvaunalmas már ez a suli:S -
Verseghy #8708 Lehet, hogy velük is összevonnak. Sőt, hát az is szakiskola. -
#8707 607-es az a Kandó. -
Verseghy #8706 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá 2-0 a hollandoknak ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Verseghy #8705 Jaja, hát ezekszerint valami megvalósult valami meg nem. De az egyik tanár a Kadába nagyon biztosra vette, hogy nemlesz Kada. Remélem megmarad.
Cold: kurvára leszarják, csak valakivel hozasd el a bizonyítványod. Régen még azt mondták, hogy 607es közintézmény lesz a Kada, de sztem ez hülyeség:D:D -
#8704 pedig az lett :D -
#8703 petőfivárosba esik. -
#8702 vmi szám lesz a neve úgytudom...
xy számú iskola asszem Oo
évzáróra ha nem megyek be nem gáz? -
praksi #8701 a költségvetést azt mintha olvastam volna; az első tervek szerint viszont egységes tanrend lett volna, egységes fakultáció (azaz ha pl. a Katonában van infófakt, akkor a Bólyaisok meg a Bányaisok járjanak át oda..); meg valami elb.szott neve lett volna mindegyiknek (valami "Kecskeméti Összevont Gimnáziumok Bányai Júlia Algimnáziuma" és tsai.) -
#8700 tékg. -
#8699 nem mentem be du óraszopásra, mit mondjak? :D -
Verseghy #8698 Zolo: postaforgalmit a lestártól vesszük át. Asszem a lestár lesz a főnök iskola vagy mi.
[SZERK] Ja meg a Németh László gimit is a szakiskolákba sorolták és ők is velünk lesznek.
praksi: a gimnáziumokat 1 vagy 2 éve összevonták. A katonát a bólyait és a bányait. Egy költségvetésre mennek, igazgatók csak intézményvezetők maradtak. -
#8697 Kadába. Valami marketingcuccank fogják nevezni, de igazából postai dolog, ofő mondta asszem. -
praksi #8696 ez a postaforgalmi egy új szak lesz?
(melyik suliba is jársz? ) -
#8695 Nálunk lesz, mert lesz vmi postaforgalmi dolog :SSS
Szegények kilesznek innen nézve... -
praksi #8694 az ÖSSZESET ? csak nem... asszem egy éve a Bányait, a Katonát meg a Bólyait is össze akarták vonni egy gimnáziummá, de nem lett az egészből semmi. -
Verseghy #8693 Nemtom.. Összevonják a szakiskolákat annyit tudok. -
#8692 Hogyhívnak majd minket? -
Verseghy #8691 20dikán. De ne menjé el, mert kurvahosszú lesz, mert jövőre már nem Kada lesz a neve és ilyen búcsú szar.. -
#8690 Talán 20? Nememléxem pontosan... :D -
#8689 mikor lesz évzáró? :D -
#8688 Miazmiaz, whats up? -
Verseghy #8687 Remélem nem játszanak a Románok döntetlent a Franciákkal. Szép lenne -.-