Kecske? Mé?(Tm)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,beszéld meg vele a dolgot.Én úgysem tudom pontosan leírni neki,azt csak bekavarok.De mint írtam,nem biztos hogy pestrõl szokott beszerezni cuccot!Meg kell kérdezni.
Na mentem pihizni,'cakát mindenkinek.

a mester telszámaö?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

499-389

az szép összeg.

de ez a László ha vesz alkatrészeket, nem tudna egyet nekemis rendelni?

Sajnos nálam is beindul a flúgos futam😄
Kedden vettem a könyveket,kurva vastagok és kurva sok(k) az egész.
Eddig a suli ki is rántott a zsebembõl egy 20-ast

nem vótam, szombaton kezdek

hát igen, egyzser már megszoptam azzal, h nagy volt a menet, meg a kupak se ment rá....

meg nekem is lesz suliö..........

Nem hiszem hogy ilyen hozatás dolgokkal foglalkozik,ezért is említette a pesti üzleteket.Bár csak ezért felmenni húzós volna,meg nekik sem biztos hogy van,lehet hogy rendelésre hoznak.Szerintem hívd fel õket és kérdezd meg hogy utánvétel tudnak-é küldeni cuccokat.Azt mondta a Laci hogy a poti adatai számítanak nagyon,ha nem pont ugyanaz akkor szipka van.Tehát ezeket a menet,átmérõ,hossz meg ilyenek jó ha tudod pontosan.
Amúgy voltál melózni,mi volt?

burkusdió
ööö... csá
de,sajna jöv.héten nekem is suli... a fene rohassza el az egész iskolát
akkor lássam legközelebb a tanárokat,amikor a hátam közepét! fõleg a matektanárt... :S
de minden rosszban van valami jó, Torrynak is sulilesz jöv héten...

ja, és ha igen, mennyiért??

és ez a Molnár László nem tud nekem egyet hozatni? igazából kettõ kellene, de nem akarok sokat kifizetni, mert ha rossz, akkor igencsak szívok....

Az egyik informátor Molnár László gityószerelõ,nem ismered véletlen?
Helló Dió mizujs?Jövõ héten suli neked is?

a fene.... milyen infomrátoraid vannak? :-D

bár egy halvány reménysugár még van: a Forrás-os csávó asszonta, h jövõ hét kedden megy áruért. szal majd szerdán.

majd még megnézem az alulírott boltok honlaptját.

hátéiksz!

burkusdió
hy mindenki!

Hi all!
praks barát sajnos rossz hírek vannak!
informátoraim szerint itt kméten nem fogsz kapni sehol ilyen potit(de ezt már Te is tudod)
BP-n(nem az üzemanyagtöltõ állomás)kapsz csak,Oroszlánbarlang,Medgyesi stb.
Felhívod õket,hátha küldenek ilyent.

jóstét!

Nah vagyok!😄

+r

ma senki?

van a nyá utolsó napjaira melóm! örüljetek ti is :-DD

pá,én is

na, én húztam

jah :-D

kurva Boss, nem igaz, h az OC3 -ról nem tud hangmintákat felnyomni...

Hát ez tényleg nem egyszerû😄D
Ezek a dumák nagyon jók
Damil=gitárhúr,ez kész

vazze, ez kész

a mi csoportunk még bemelegítõnek is túl csehszlovák, és ha hepening van, nem kapunk csócseszt.

:-DD

Az enyémen olyan is van
Itt van a neten😊
http://216.239.59.104/search?q=cache:CUciZeU4s4sJ:mnytud.arts.klte.hu/szleng/szakdolg/rock_szl.

azon nincs, az csak egy sima torzítópödál.

és honnét szedted ezt a szlengszótárt?

Ezt most olvastam egy rockker szlengszótárba:ütemvesztés=erdõjárás
Hát mostanába befizettem pár erdõtúrára áz biztos

Boss cumók azok frankók,csak hát drágább mint az arany.Olyant vettem majdnem én is.
Tesódén van "vau" pedál?

tesómnak egy Boss DS-2-je van. egész jó, csak a Vermona-n kicsit sírósan hangzik... 😊

én egy Boss OC-3 at akarok majd venni, ha nagy leszek és sok pénzem lesz 😊, mert csodákat regéltek róla (ahhoz képest, h meglepõen kevesen használják). csak sokba kerül.

Zoom 606-om van,elég tuti.Tõkés is ismeri,szerinte is jók a Zoom cumók.Mondta hogy nemsokára torzított múzsikákat veszünk,úgyhogy jól fog most jönni a ketyere.Van benne egy csomó szarság,a fele nem való semmire,de az effektek már csak ilyenek😞

G n'R? húha, valahogy nem ugrik be... :-DD

télleg, te használsz valamilyen effektet?

bár 12 éve volt egy fordulópont az életembe,valami Guns N'Roses vagy mi a túró volt a neve a bandának,biztos nem ismerted,de azért megemlítem😊))

szar nap? most mit mondjak én, két hét kihagyással?
a hallás utáni gyakorlatok totál szarul mentek. csak a végén sikerült egy sémánál elkapni a fonalat..

bugiztál???
az volt már nekem is,jaj ha ott lettél volna még most is rötyögnél😄
viszont kezdek fejlõdni(nem csak szerintem)ma egész jól ment.az a baj hogy nem tudok 120% még koncentrálni a dolgokra,fõleg egy szar nap után.
itthon azért bevágok mindent,csak hát kurva gyorsan eltelik a hét és nem jó lükötten odamenni

höhö! lehagytalak, én már "AZ" elõtt se szerettem :-P

Gondolod?
Akkor felaprítom a gityót és elmegyek egy jót bulizni.Hibátlan akarok lenni!!
Mostantól felejcs el,átmentem houseba:-/
A vicc az hogy 12 éve még én is ezt halgattam

a bazdmeg-ekbõl kijutott ma nekem is, mert sehogy se sikerült ütemre nyomni a boogey-t :-D

hátöööööööööö........
izéé.................

Gab, a hiba bennünk van! :-D

"Mivel én is rendszeres partirajáró vagyok, így ebben a részben elsõsorban saját tapasztalataimra építek. Számtalan féle technoparti létezik, amelyek hasonlítanak egymásra, ugyanakkor különböznek egymástól. Mindegyiken megtalálhatóak a bulizók különbözõ típusai és mindegyik ugyanarra épít, arra, hogy a közönség önfeledten szórakozhasson.
A technozene igyekszik valamiféle módosult tudatállapotot elõidézni. A partira járók kihasználják ezt a tudatállapotot, hogy önfeledten táncoljanak együtt.Mindenki
együtt mozog a zene ritmusára. Léteznek, néha több millió embert vonzó, technofesztiválok, amelyeken gyakran napokon keresztül táncolnak együtt teljes eksztázisban, amelyet legtöbbször nem a drogok, hanem maga a zene ritmusa idéz
elõ. Ilyen formában ez a fajta kultúra, akár hasonlítható az afrikai törzsi táncokhoz, amelyeknek nagyjából ugyanez a célja."

Bocs ezt nem bírtam kihagyni😄DDDD

Anett=a net
Amúgy most is ez volt a fõ téma,mármint valami lakásmaffia dolog😄Volt ám "basszák meg" meg minden😊
Most estem be véletlen a "Rave zene hová lett?" c.fenomenális topicba,hát nem egyszerû egy csákók vannak ott.Van benne egy link,ottan leírják hogy mi is jó a szeletelõs tüc-tüc "zenébe?"!
Szánalmas

milyen Anett?

múltkor meg beszélt valakivel, h a telkükön, vagy hol illegális lakásfoglalók vannak, és h nem akarnak eltûnni. aztán már majdnem kiabált a telefonba, h örüljenek h nem jelentik fel õket :-D

Ma csörgött a teflon,felveszi,dumált a csávóval vagy 5 percig.Aszogya neki"ma voltam a teszkóba,vettem vagy 6 karton dvd lemezt,mert kapott vagy 30 múvit amit másolnia kell(reméljük azok jobban sikerülnek)
De pedig direkte mondta hogy ebben a mappába ez van,abban meg amaz,de itt csak egyfajta van.És pont az hiányzik amit következõleg vettünk volna.Na majd lehúzom (A)nettrõl😄DD

télleg? LOL :-DDDDD

de lehet vmi az öreggel, adtam neki pár videót, felmásolta, aztán a cd-re ráírta az anyagot, erre a géprõl az egyiket letörölte. :-D

basszus a Tõkés kétszer írta rá ugyanazokat a dolgokat a cédére😞
nincsen Shadowsom😮
csak a többi gyakorlatok vannak rajta(161M😎de az kétszer is!apicsába

jaja
de a bronzot is említsük!

4.ARANY😄D
Aranyos nyem?

szerdán van elsõ nap, addig ha minden jól megy, akkor a MiZo-nál

Ok majd körbekérdezek egy pár embört(villanyreszelõk,gitárvirtuózok ilyesmi)
Mi a frászt dolgozol???Minnyá itt a suli(vagy csak nekem😞

500 vagy 470 K-s lineáris potenciométer kõ. hangerõnek a nagybõgõmbe. olyan, amire a gitárkupak felmegy. a menet szélességét fejbõl nem tom...

a képeket még nem mentettem le, majd vmikor.
elméletileg szerdától fogok dologzni, 4-5 nap, az megvan 10 roppancs :-D
csak jöjjön össze!!!!