Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, én most lépek szundi, mer holnap megin meló... a sok tej látványától a végén laktóz-allergiám lesz :-DDD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én nem néztem a meccset csak hallodtam(ordít a másik szobába a tévé)sajnos ez most nincs meg,de holnap a vizifoci talán.
Amúgy sporszeretõ vagy hogy ennyit nézed az olimpiát+focizol+gitá...jaaa áz nem,bár van aki sportot ûz belõle😄
kikaptunk....

az a 2 óra a kimaradt 2 hét miatt van, csütörtökönként szoktuk bepótolni, de múlt csüt.-ön lement az egész :-P
és hétfõ az alap nálam!

És amúgy is csüt.kellene menned akkor hogy jön ide a hétfõ?

Juuuuuuujjjjjjj de izgulok

naná hogy én voltam, a suliválogatottban is védtem már :-P
mivel hétfõn dolgozom, megpróbálok a Veronikával cserélni, és VÉGREtalálozhatunk :-DDD
Lotti tej ilyen van???Én egyszer egy tejszállító teherautót buheráltam,méghozzá pont a rakterét.Olyan okádhatnékom támadt attól a bûztõl(mocskos tehénszag)ami benne volt hogy azóta sem ittam egy bögre tejet sem😛
Mész jövõ héten is?(mármint melózni)
megvolt az elsõ napom, jó fárasztó volt, hajnali 5-kor kellett kelnem, és piszok büdös munka. ez a tej nemhogy tehenet, de szerintem még füvet se látott. na mind1. ha valaki 1 literes zacskós, 2,8-as Lotti tejet iszik, az gondoljon már rám :-)
utánna meg foci. úgy képzeljétek el, h a magam 17+fél évemmel én voltam a legfiatalabb... de végülis nyertünk :-) hála a kapusnak :-)))))
-the invisible-
Ügyi vagy Szabina!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Szerencsére nem kanyarodott mellém senki, így a vizsgabiztos sem vett észre az egészbõl semmit (amúgy zuhogott az esõ, így én sem láttam rendesen) 😊
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kicsit izgultam, hogy nem sikerül, de végülis csak egy nagyobb hibát követtem el: két sávos körforgalomnál a belsõbe kanyarodtam

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Végre megtudod mi az hogy MUNKA😛P
Sok szerencsét!(és lóvét)
Nekem anno egy pár centin múlott(szó szerint értendõ😊hogy sikerült a vizsga.További balesetmentes vezetgetést kívánok.
Yetike,mit melózol este 6kor,valami 3rd mûszak vagy mi?😊Vagy csak nyári mmunka?
Ez az aluljárós téma nekem is megvolt,csak a nagyba😞
mehetek gyalog....

Sikerült a forgalmi vizsgám!!!! Jövõ héten már lesz jogsim!!!!44

Megyek este 6kor melóba, át az aluljárón a vasút alatt, látom hogy mindenki fölötte jön át a síneken.. Mondom kukik. Ez az aluljáró úgy nézett ki, hogy a lejtõ egy kanyar után fordult át a vízszintes részbe, ergo aki megy lefele nem láthatja ki jön. Megyek le, dudálok hogy halják hogy jövök, és befordulok...TOCCS!! Kb 50 cmes víz állt benne... Nagy nehezen átevickéltem, aztán a járókelõk legnagyobb örömére ledobtam a nem befûzött bakancsomat, és úgy öntöttem ki belõlük a vízet mint más a kancsóból... 😄
Ezután végülis csak 12 órát melóztam egyfolytában, szóval nem volt kellemetlen... =).
de ha elkezdõdik a suli 😄DD

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
amúgy Jani bá ma megint jófej volt: szakadt az esõ, oszt azt mondta, h maradjak még 1 órát, aztán jövõ hét csütörtökön nem kell jönnöm.
Operába nem mûxik és pont abba voltam amikor írtam,mostmár a szaros Explorerben vagyok azért lesz jó a válaszolásom és ez mind csak a Te kedvedért.
Amúgy amikor írtam még LSL hozzászólása volt csak,nem akartam válaszgombokkal baszkódni=útálom az Exprolit
a Válasz gomb nálad nem mûxik?
amúgy szeva
mi és???????
Mostan értem haza,átázott a bõröm rendesen
persze ilyenkor már eláll!
praks hívtad az arcot?
valaki említett egy boltot a Március 15. -én, az hol van? mármint az üzlet, én végigjártam az egész utcát, de semmiö