9247
Kecskemét
-
#9247 3 lidl -
Utoljára szerkesztette: cement, 2022.10.23. 17:58:17 -
#9244 hm -
Verseghy #9243 ganxstával turnéztunk 2 éve. azóta kicsit lentebb van adva a dolog. új hobbim a ps4 :D no meg barátnő
nem sűrűn járok fel már ide.
Utoljára szerkesztette: Verseghy, 2015.03.22. 17:31:48 -
#9242 ja énis bp. zenélsz-e még -
Verseghy #9241 fősuli. bp -
#9240 dolgozok. ott? -
Verseghy #9239 sup? -
#9238 lel -
Verseghy #9237 nope -
#9236 mindenki meghalt ? >_< -
piamania #9235 Hello!
Segítségeteket kérném.Az van, hogy elapadt a forrásom, nem hoz már TDK DVD lemezeket.Nekem ez vált be, fogalmam sincs, hogy hány éve használom már, egyszer kipróbáltam egy másik fajtát, azzal csak a bajom volt.Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok Kecskeméten ajánlani vkit, aki tudna szerezni TDK DVD lemezt?Mínuszosat.Köszi -
Verseghy #9234 Nnna mivan?:) -
Verseghy #9233 Amszterdam és a Könnyű füst a dobó krt.on. -
#9232 Milyen fajta üzletek lennének, ami neked jó lenne? -
#9231 Kecson van valamiféle vizipipa bolt ? Herbal shop ? :P -
piamania #9230 Igen,de olyan helyeken fogadják el, ahova én nem járok.Meg igazából az az 5-10% nem oszt nem szoroz. -
#9229 Hallottatok már a Kecskemét Kártyáról? -
#9228 Új Movie Maker állítólag elég felhasználó barát, csak egy gáz van vele, hogy a bánat új msn-t is felteszi mellé... -
#9227 rofl -
#9226 nem tud valaki értelmes programot mára barátnővel? (szabadtéri, jó az idő) -
Verseghy #9225 iPhone nem szar, csak annak aki osztrák telót vesz és ki van függetlenítve meg feltörve és csomó olyan dologgal van telepítva, amire nem optimalizálták.:) De azért az iPhone 4 kamerája fasza, mire alapozod azt, hogy szar? És egy szar felvételére miért nem jó a szar? Főleg a HD-s szar. Na mind1, MacBook nincs kölcsönbe, féltem..:D -
#9224 persze majd pont szarral fogjuk csinálni a szart. inkább akkor már vmi jó kamerával vesszük fel ezt a rakás fost. :D
amúgy már kész van, nincs kölcsönbe egy macbookod? :D annak elég jó a vágóprogramja, nincs kedvem muvimékörrel csinálni, vegashoz meg annyira nem értek :/ ha esetleg valaki ért hozzá kicsit komolyabban, szóljon, elkéne a segítség. az alapok persze mennek, de kéne egy-két effekt is -
Verseghy #9223 Még el se kezdtétek a szalagavatós videót? Le vagytok maradva.:) Vegyétek fel iPhone 4el! -
#9222 CSOROAK FATYUNK! HA LENNE SE ADNEK, PLANE NEM INNEN MESSZIRU!!!!!!!!!!!!!!44 -
#9221 valakinek nincs véletlen egy HD kamerája kölcsönbe kedd-szerdára? kurvafontos lenne, szalagavatós videózásos baszakodásra, és ebbe a kurva városba nincs senkinek se! :( -
#9220 Jah, miért nem ezzel kezdted?! -
#9219 ezt te nem értheted, bocsyka -
Verseghy #9218 Hát úgy. -
#9217 Ezt hogy érted? -
Verseghy #9216 ok -
#9215 ja -
Verseghy #9214 höh? -
#9213 ittas vezető -
#9212 aszondta kulturalt
a kertbe en sokat jartam oda betevednek elegge kulturalatlan arcok is estenkent :DD -
#9211 csocsó van Kert-ben is, petőfiváros -
#9210 ha biliárdozni akarsz az unicum-ban is van 1 asztal és elég csendes hely, a vacsi-közben van a mikszáth kálmán körút budai út felöli végén -
#9209 "Átalakítás alatt
Nyitás várhatóan: 2010. december"
Bakker tényleg. Akkor marad a másik kettő. -
#9208 President bezárt júni végén, hogy hol nyit újra, vagy mikor, vagy már újranyitott, arról passz. -
#9207 és tényleg, kösz a tippet.
link
"Az étteremről:
6 biliárdasztal, 3 darts, csó-csó és plazma-televízió áll a vendégek rendelkezésére."
Black Cat-be meg inkább csak inni járok a haverokkal, azt se tudom, hogy ott most csocsó van vagy biliárd. :)