SCH-V450: 3D játékok a Samsung új telefonján

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peteragoston
nekem küldhetnének belõle egy pár darabot...

Tetsuo
Retro design rulez!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

OptimusPrime
Nem is tudom nagy hirtelen, hogy melyik is az a WC-csészére emlékeztetõ Nokia. Asszem' a 7700. Na, az beszarás, a múltkor láttam egyet élõben. Hát ha az NG-et hülyén lehet csak tartani, akkor ezen meghalna minden telefonos! Na, ahhoz képest ez jobban használható, bármilyen hülye formája is legyen!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

NEXUS6
Hát inkább ez mint a nokaengédzs! Azzal ha telefonozol simán hülyének néznek, merhogy nem lehet rendesen tartani.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

OptimusPrime
Egészen pontosan itt!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

The Hedgehog
Szerintem nem vészes csak a hülye antenna ne lenne! Kifejezetten újfajta formatervezés, kicsit retro és ezért nemekem tetszik is!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

OptimusPrime
Jó, hogy ezt csak Koreában kapni!
Az említett SGH-P730 már messze jobban néz ki! De meg is nézhetik a kétkedõk (a többi jövendõ Samsung modellel egyetemben).

benevezem ezt az izét a legrondább telefonálásra képes eszközök versenyére - tuti gyõztes

hornbali
És valaki még a Nokia designereit szidta?

SuperCow
uristen. de szarul néz ki.
mijaza kiálló vaczak alul.
Star Trek ben van ilyen.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Vérgagyi!Ezt hogy teszed zsebre?