293
src=http://sgtagok.srv.hu/pictures/1848banner.jpg>
www.48.hu
-
Chappy #213 Hi! sztem xar az egész játék. nekem mindig lefagy -
#212 Jah, a várlövetéssel sikerült a csapataim morálját és készletét teljesen leapasztani. Az erődben meg csak buliztak, mert DJFerdinánt "hardcore mozart"-estet tartott.
Sippie, nálad majd ilyen ostromgépeket vetek be. :)
Nav yol mondja, elég érdekes amikor a pár száz fős banda egyszerüen elhagyja a helyszint miután lerohanta őket egy tízezres had. Bár van "kapituláció", de elég véletlenszerüen nyomja a gém.
-
#211 eddig kicsit bonyolultnak érzem, egy átlag fpshez képest. -
#210 Okés :) De ha elversz nagyon megutállak :D:D
Viszont az várlövetés nekem már a demoban sem ment. Lőttem több körön keresztül és totál hatástalan volt. -
#209 De el ám :D -
Nav #208 annyira azert ne ajuljunk el a jatektol,semmi extra,mintha a regi panzer general-al jatszana az ember ,csak mas korban +magyarkent,magyarokkal
az egesz jatekmenet eleg fantaziatlan,verbuvalj,addolj es tamadj ,igazabol nem is lehet merni, miként, mivel,csak feldusszasztott sereg +egy ket agyus uteg ,az osztrak seregek par szasz halott utan kb ugyis futamodik ami neha eleg bosszanto tud lenni hogy fel orszagon keresztul kergetsz egy szerencsetlen par szaz fos gyalogos szakaszt
ennyi sztem kb ebben ki is merul
a jatek oktato jellege sztem inkabb tobbet er mint maga a gem,akit erdekel picit a honi tortenelem
off -
Costa #207 az egységekről a manuálban lehet olvasni -
#206 Amúgy kurvára csal a gép ... :(
Ez felbasz rendesen úgy tíz percenként.
Hülyeségnek tartom, hogy tulajdonképpen szart sem ér a híd, a mocsár.
A demoban még betartotta, hogy ha ágyú van, az utakon át mozog, nem megy át ugyanolyan pontvesztéssel a hegyeken, mint a síkságon (nálam pl. számolja, nála nem), néha a semmiből előtűnik egy baszott nagy sereggel, és egyszerűen NEM LEHET BEKERÍTENI! Úgy oldja meg, hogy körülzárom, és megtámadom, erre puff arrabteszi a seregem, legyen az 20k-s vagy 5k-s. :( A várak sem sokmindenre jók már. Szóval van pár szemétség ... Jó lenne, csak ezeket javíthatnák! -
#205 Az egységekről hol lehet valami infót kérni? Pl. hogy adott feladatra melyiket érdemes használni? -
Costa #204 szerintem lehetne hozzá modokat gyártani
mivel máshol is volt ekkor szabadságharc, akkor azokat is lehetne választani
valamint szerintem a XX.század eseményeit is lehetne modellezni ilyen körökre osztásos módon -
#203 ahogy olvasom a véleményeket, érdemes kiprobálni. -
weine #202 na ja, annak indult... De bármi is lehetett volna belőle. Hogy pontosan mi, na azt mindenki otthon modellezhetné:)) -
#201 épp ez a poén benne, hogy szabadságharc -
#200 Nagyon jó a játék! Egy délutánt szántam fullban rá eddig. Amint belép a fegyverhiány a magyaroknál, kiba nehéz lesz a game. Jól modellezték le a helyzetet. Rohadtul szorongatnak az osztrákok, és az oroszok még sehol. El sem tudom képzelni, hogy velük mit fogok kezdeni. :)
Szóval jó lett nagyon! -
weine #199 az lenne az igaz, ha a csatákat is le lehetne vezérelni(eddig a tutorialig jutottam, szóval lehet, hogy lehet?)
És ami igen jó irányba vinné a fejlesztést, az időbeli és térbeli kiterjesztése a játéknak. Simán nyomnám 1905 ben Port Arthurnál a japcsikat vissza a tengerbe...Természetesen a 198. Huszárdandárral... -
#198 király ez a játék.
ezen nem b*szom fel az agyam, mint a sok 3d-s "körözzél, zúmoljál" gamen. -
#197 amúgy az oktató küldetés elég jól megmutogatja a dolgokat. -
#196 azért! :D -
#195 Lacus, Sippi! :)
Leszedem a gémet, aztán nyomhatnánk párat egymás ellen! -
atwe #194 0 töbet irtam -
atwe #193 Én egyből el foglaltam bécset utána meneteltem tovább
ilyen sereget ugye nehéz megálitani:137000ember 120ágyu 9652 lovas -
#192 na most kezdtem el letölteni. hamarosan kipróbálom. -
#191 Nem játszik senki ezzel?
Én próbálkozom vele, de rohadt nehéz. Az erdélyi hadjáratot próbálgattam, de a célt se tudom, hogy miket lenne a legfontosabb elfoglalni. Nincs leírva sehol. Aztán ha erődöt ágyúzok az MINDIG hatástalan, akárhány ágyúval akármilyen tábornokkal csinálom. Így várat elfoglalni esélyem nemvolt még a gyakorlóküldetést kivéve.
A toborzás mocskosul sokáig tart, gyakorlatilag alig befolyásolja a dolgokat.
Akinek voltak sikerélményei a játékkal, adhatna 1-2 tippet. -
#190 multiban a legjobb -
lachun #189 elverjük itt is a szöviket Sippii:DDD -
Thanatos #188 mind1, már kivettem kedvencekből a topicot, innét má tőlem maradhat is :) -
#187 :DDDD! -
#186 1-2 napig így lesz... felhívjuk rá a figyelmet. :) -
Thanatos #185 nem lehetne kiveni topic cimáből a pirod feliratot? nagyon irritáló :/ -
#184 ausztriában is meghirdetni a játékot, és ők úgyis osztrákokkal lennének :DDD
nekem most 1K val rohan lefele..
-
#183 Jah és persze az osztrák oldalt is többen irányíthatják, de ugyse akarna senki osztrák lenni -
#182 Jahjah
Mondjuk szerintem az se lenne butaság ha a multiba a magyar oldalt pl többen is irányíthatnák. Pl erdélyt más, délen más, meg az osztrákok ellenit is más.
Mindenki kapna pár olyan várost amin lehet gyártani, és azt csinál a saját hadseregével amit akar... Az megdobná a játékot szerintem. -
#181 Úgy gondolom máris remek ötleteket adtunk a fejlesztőknek az 1848 második részének elkészítéséhez -
#180 Milyen világháború? Mi lettünk volna a világ
Nekünk jönnek az amcsik... me hogy kell a kőolaj... hozzák a Shermant... mi meg visszük a Tast -
#179 Na és persze gyarmatosítani
Lehet, hogy a II. világháború elmaradt volna. Vagy legalábbis 1-2 hónapos kis ütközetté szelidül -
#178 -
#177 Az amerikai harc nem nagyon hozba lázba engem sem. Amúgy a játék nem is tűnt olyan extrának elsőre, de mivel 48as darab ezért kötelező minden fiatalnak, vagy öregnek. Legalább virtuálisan seggbe rúghatjuk az osztrákokat, akik cári segítség nélkül nem értek volna semmit
Csak ki kéne bővíteni a játékot, hogy utána oroszországot is el lehessen foglalni -
#176 Igyigaz -
Thanatos #175 nem halt be de mind1..., az oldal is bejött és a letöltés is maxal jön... :) -
#174 jól behalt a sulinet.hu, pedig a vásárlások is ezen a szerveren keresztül mennek :) szívás