18
-
DozR #18 Saját internetprotokoll, saját oprendszer, cenzúrázott média, cenzúrázott sms.... mi jöhet még? Lehet, hogy kína fogja kifejleszteni a gondolatolvasó készüléket is?
Ezek betegek. -
tajfun #17 Na de nem mind1 hogy csak figyel, vagy meg is torol. -
tajfun #16 "Véleményünk szerint a nemzetközi közösségnek kellene fellépnie a kínai kormány lépései ellen"
Ja, csak hogy? Ezekkel meg az amcsik se mernek kikezdeni. -
#15 A SIGINT elektronikus megfigyelőrendszer, aminek részei a Comint, Telint, Elint, Radint az általános kommunikációs csatornákon kulcsszavakat figyelnek, elemzenek és adott esetben rögzítenek..ez is tény.
Nem tudom pontosan h ez a rendszer a CIA (Központi hírszerző ügynökség része-e v a DIA (Amerikai katonai elhárítás) része..de utána lehet nézni. -
#14 Magyarországon az SMSeket 3 évig archíválja mindegyik szolgáltató..ez tény.
USÁban az Echelon a SIGINTtől függetlenül rögzít minden általános kommunikációs csatornán áramló információt, jelet..ez feltételezés. -
DBM #13 Jó érzés tölt el, hogy milyen sz*r világban fogunk mi élni. -
#12 Mikor a wtct összedöntötték akor az amerikaiak is mondtak hogy pasztaztak az smseket bizonyos kulcsszavak utan kutatva, szoval itt is figyel az a tesó... -
#11 most még valahogy visszatartják őket, de mi lesz itt ha megindulnak 1 milliárdan? -
Mat #10 Kína SUX! -
#9 Már nem csodálkozom, hogy mindenki, aki tudd lelép onnan -
#8 Ezt akartam én is javasolni :D -
#7 ezt a fasságot... diktatúra rula.... -
#6 A Nagytestvér figyel.... Tiszta 1984.... -
Lola. #5 felfordul a gyomrom tőlük... -
Herkulles #4 Szeretem a kínais híreket:D -
rolika #3 ki kell akasztani a rendszert...
minden sms-be be kell írni valami kulcsszót, amire ugrik a hatóság :) -
Mice #2 szép kis világ... -
#1 hát ez nm semmi. amúgy tetszenek az idézőjeles cuccok:)