375
DVD menü készítő program
-
drob #95 ha nincs mögötte kép akkor fekete lesz mindig, a tv nem tud transparent-et -
#94 az a baj, hogy én minden gombot ilyen fekete háttérrel csináltam, mert úgyis fekete lesz maga a dvd menu is. hogy tudom megcsinálni, hogy ezek a fekete hátterek olyan átlátszó transparentek legyenek? -
#93 kösz mindent, bocs, hogy ilyen suta voltam -
drob #92 nem szóltam semmit :D -
#91 vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
hogy a jó büdös kurva életbe lehetek ennyire suta, hogy én erre nem jöttem rá!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
nem is kell photoshopban szarakodni olyan mappákkal. csak egyszerűen megcsinálom a buttonokat szürkében és az a lényege, hogy transparent legyen a háttér. ezé nem tudtam, hogy mér kék négyzetet rak, mért nem csak a betű lesz kék. ááááá de egy balfasz vagyok. szégyen... -
#90 áhh, nem kell, megcsinálom én most már magamnak -
drob #89 érdekes, ha nem linkelem, nekem akkor is lila.
a (+)Menü play -nek, (+)Menü extras és a (+)Menü chapters-nak adjál valami filmet (pl chapter1)
nekem megy szépen, ha esetleg van valamilyen progi ami felveszi (mint a tutorial-okat) akkor felvehetem ... -
drob #88 hmm, nézem ...
-
#87 társítottam, de nem lila lesz, hanem elsötétül -
drob #86 akkor nem jól linkeled be, nekem szuperul ment.
a lila szinhez társíts linket ... -
#85 hát, nem működik, de az előző sémájára megcsinálom a többit is, emrt az működött -
drob #84 kész, jó így? :) -
#83 köszi szépen -
drob #82 akkor elméletileg kész, régen elment mailba. ha valami nem jó, írd meg ... -
#81 jaa, nem több oldalas lesz. bocs, ha ezzel több munkát adok -
drob #80 egy oldalon van az összes link, vagy másodikra is átkerül-e valami.
Gombok: main menü, play, extras, options, next, back. ha 1 oldalas akkor nem kell a next, back és a main menü csak egyszinnel kell, mivel nem linkeled sehová, az csak mint "főcím" szerepel a gombokhoz -
#79 nincs msnem [nem szeretni]. mijaz, hogy 1 vagy 2 oldalas? -
drob #78 van 1-2 dolog amit jó lenne megdumcsi (pl: egy oldal v. 2 oldalas....), ha van msn-ed akkor keressél meg. [email protected] -
drob #77 oké, megvan, kezdem ... -
#76 na, csatolva -
#75 jaj bazze, télleg nem csatoltam. gáááz -
#74 htx -
drob #73 ment mail, most L géptől kb 12-körül leszek -
drob #72 premier az megy elég jól :), de ki tudja .... :), encoder civat kicsit, ha kiírom dvd-re akkor csíkos a kép.
valamit transzkódolásnál ront el, de nemtom mit :( -
#71 elküldve -
drob #70 hát remélem menni fog, ha csak ennyi a gond amit küldtem (msn-t is használom) -
#69 ah, komcsi? nagyon htx. cserbe segítek akármit premiereben, ahoz értek egy picit. -
drob #68 ha elküldöd a menü "alkatrészeit" megcsin. -
drob #67 ahogy a videoban van az esernyő -
#66 na, pont ez kell nekem, csak majd vhogy kékben. hogy csináltad? -
drob #65 ment egy 2. is, ez már jobban hasonlít rá ... -
drob #64 küldök egy .psd-t ... -
drob #63 sejtem..., szólok ha találtam valamit, úgyis megy a "játék" a progival, mert még mindig csíkos a kép miután megírja a dvd-t :( -
#62 esetleg azt szented meg leeht csinálni, hogy van az az esernyő a videóban, és beállítom, hogy az esernyő, ami most a kék PLAY gomb pont a szürke PLAY felett felenjen meg? sazlé érted? -
#61 szóval, alapban így néz ki a PLAY gomb:
és így akarom, hogy kinézzen, miután kijelöltem: -
#60 háááát. nem egészen erre gondoltam, de azért köszi, vmit lehet ebből is ki lehet hozni. -
#59 köszépen, megjött, mingyá emgnézem -
drob #58 a megjelenő képet természetesen bárhová rakhatod ...
(elment a mail)
-
#57 htx. lassan fél éve szarakodok ezzel az egy osztálykirándulással. vmi mindig van. ha ez is sikerül már csak 2 dolog van, amit nem tudok megcsinálni, de ha majd azokat is sikerülnek, akkor huh de fellélegzek. -
drob #56 kielőztél ... :)
csatolom és megy